3: Çekemedi anten taksın. Of ya.Yeni akit ve ahaberin başlıkları şöyle olabilir aslında.
Altın varaklı koltuklarımızda ülke liderlerini ağırlayıp, 4000 tllik çayımızdan ikram ederek gücümüzü dünyaya ispat ediyoruz.
Yan başlıklar: merkel sarayımızı kıskandı!
Yan başlıklar 2: merkel şaşkınlıktan küçük dilini yuttu!
Ecevit in insanlığı yeterdi.boğazından haram lokma geçti mi diye soracağına ölmüş bir insanı hala karalama çalışması yapıyorsun. ayıp ya!
valla şekerim.. Karaoğlana MEVLAM rahmet etsin haram lokma yemiş yememiş hesabını MEVLASına versin..ben sana bir ülkenin LİDERİNden bahsediyorum. Duruştan bahsediyorum Karaoğlanın fotosu sadece bir örnek..ve onun vefat etmiş olması bir zamanlar liderlerimizi ve TÜRKİYEMİZİ şu fotodaki görülmiş gerçeğini değiştirmez..Ecevit in insanlığı yeterdi.boğazından haram lokma geçti mi diye soracağına ölmüş bir insanı hala karalama çalışması yapıyorsun. ayıp ya!
sen bunu bir topikte daha yaptın.yine eceviti örnek verdin.duruş önemli değil helal para kazanıp herkesin ya o adam namuslu adamdı diye anımsaması daha önemli bence.kenan evren de dim dik duran sizin deyiminizle havalı bir adamdı ama ölümünden sonra kimsenin rahmet okuduğunu sanmıyorum.valla şekerim.. Karaoğlana MEVLAM rahmet etsin haram lokma yemiş yememiş hesabını MEVLASına versin..ben sana bir ülkenin LİDERİNden bahsediyorum. Duruştan bahsediyorum Karaoğlanın fotosu sadece bir örnek..ve onun vefat etmiş olması bir zamanlar liderlerimizi ve TÜRKİYEMİZİ şu fotodaki görülmiş gerçeğini değiştirmez..
Onun taksici gemisi altın tahtaları olsin . Sarayları olsin.. sizin neyiniz var , ne kadar kredi , kredi kartı borcunuz var.Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....
Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..Onun taksici gemisi altın tahtaları olsin . Sarayları olsin.. sizin neyiniz var , ne kadar kredi , kredi kartı borcunuz var.
Ülkedeki fakirlik neden var. Onu sarayının size ne faydası var. Pes vallahi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?