Sosyal medyanın gündemi altın varaklı koltuklar: İşte özlenen sadelik!

Yeni akit ve ahaberin başlıkları şöyle olabilir aslında.
Altın varaklı koltuklarımızda ülke liderlerini ağırlayıp, 4000 tllik çayımızdan ikram ederek gücümüzü dünyaya ispat ediyoruz.
Yan başlıklar: merkel sarayımızı kıskandı!
Yan başlıklar 2: merkel şaşkınlıktan küçük dilini yuttu!

3: Çekemedi anten taksın. Of ya.

Oh sefan olsun reis..
Sonra enflasyon şu, dolar bu...
Merkel çok ünlü bir atasözümüzu bize kullanmış olmalı. . Hani taksiyle gidilenden

bıldıgım bı konu oldugu ıcın acıklama yapma geregı duydum savunmak maksatlı degıl arkadaslar yanlıs anlasılmasın
ben dogruya dogruyu soyleme taraftarıyım
bunlar taht gıbı degıl bıldıgın taht zaten
koltuk degıl kı koltukla taht kıyaslaması oluyor :)
osmanlı padısahının tahtı onu yenıleyıp yenıden sunmuslar bence bu guzel bırsey tarıhı eserıne sahıp cıkmıs
kosk 1926 da kumarhane yapılmıstı zamanında
keske burayı okurken koşkun eskıden payvon ve kumarhane yapılmasına karsılık bugunku geldıgı noktayı kıyaslasayan yazı okusaydık
ne kosk ne saraymıs arkadas ıyıkı beyaz sarayın oldugu ulkede yasamıyoruz
tahtdan once takılması ıncelenmesı gereken daha onemlı seyler var yahuu
ben o ayakkabı kutularındayım hala

Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....

Ecevit in insanlığı yeterdi.boğazından haram lokma geçti mi diye soracağına ölmüş bir insanı hala karalama çalışması yapıyorsun. ayıp ya!
valla şekerim.. Karaoğlana MEVLAM rahmet etsin haram lokma yemiş yememiş hesabını MEVLASına versin..ben sana bir ülkenin LİDERİNden bahsediyorum. Duruştan bahsediyorum Karaoğlanın fotosu sadece bir örnek..ve onun vefat etmiş olması bir zamanlar liderlerimizi ve TÜRKİYEMİZİ şu fotodaki görülmiş gerçeğini değiştirmez..

Aynı muhalefet, aynı bakış açısı. Bir görsel üzerinden yuhalama çabası, muhalif olma takıntısı. Ne de olsa ülkemizin nazar boncuğudur muhalefet kesimi, elit olursun birden bire muhalefet olunca.
Varaklar gözünü alınca vıraklamaya başlayan, muhalefet edeceğim diye insanlığından gurur duymayı unutan, kendi ülkesinin açığını vermemek için kırk takla atan Merkel Hanım'a fırsatlar vermeyi muhalefet sananlara o hanımın neden bu ülkeye geldiğini hatırlatmanın ne manası var.
Evet haklısınız bu çağa yakışmıyor o varaklar, göz tırmalıyor ama insanlığımız yakışıyor mu bu çağa? Dili,dini, ırkı gözetilerek öldürülen milyonlar varken, dili dini ırkı gözetilmden bir buçuk milyon Suriye vatandaşına kucak açmak yakışıyor mu bu çağa?

sen bunu bir topikte daha yaptın.yine eceviti örnek verdin.duruş önemli değil helal para kazanıp herkesin ya o adam namuslu adamdı diye anımsaması daha önemli bence.kenan evren de dim dik duran sizin deyiminizle havalı bir adamdı ama ölümünden sonra kimsenin rahmet okuduğunu sanmıyorum.

Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....
Onun taksici gemisi altın tahtaları olsin . Sarayları olsin.. sizin neyiniz var , ne kadar kredi , kredi kartı borcunuz var.
Ülkedeki fakirlik neden var. Onu sarayının size ne faydası var. Pes vallahi ya..

ecevitim benim elinde pazar filesiyle belediye otobüslerine binen adam gibi adamım. o fotoğrafta bile kibarsın,zarifsin.
clintonda tipik ameerikalı işte. onlar masaya ayağını uzatan arkadaşını bu şekilde bürosunda karşılayan kişilerdir, amerikalılar yanii... alt kültürleri yoktur bu konuda. kabadırlar. avrupalılar ve bizler gibi değillerdir. yapacak şey yok. adamın tavrı böyleydi .

Onun taksici gemisi altın tahtaları olsin . Sarayları olsin.. sizin neyiniz var , ne kadar kredi , kredi kartı borcunuz var.
Ülkedeki fakirlik neden var. Onu sarayının size ne faydası var. Pes vallahi ya..
Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..

evet suriyeli vatandaşlara kucak açtık.sokaklara salıverdik.geçen seneler dışarıdan ucuz işçi getireceğiz diyorlardı.dediklerini yaptılar.suriyelileri 3-5 kuruşa çalıştırıp,kendi halkımızı işsiz bıraktılar.yaptıkları olaylar ise aldı başını gitti.parkta oturamaz,rahat yürüyemez olduk sayelerinde.güvenliğimiz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…