• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyanın gündemi altın varaklı koltuklar: İşte özlenen sadelik!

Evet sonra proje mimarlari altin kaplama oldugunu soyledi cnm haberin devaminoda takip etseydin
senin dilinden yazayım. nerden biliyorsun gördün mü adamın s.ç... yeri . kılıçtaroğlu da öyle diyodu . başkan gel bak klozetlerimize dedi . kılıçtaroğlu da çark etti .

Evet sonra proje mimarlari altin kaplama oldugunu soyledi cnm haberin devaminoda takip etseydin
senin dilinden yazayım. nerden biliyorsun gördün mü adamın s.ç... yeri . kılıçtaroğlu da öyle diyodu . başkan gel bak klozetlerimize dedi . kılıçtaroğlu da çark etti .
A
ayrica sadece banyosunu 224 milyara yaptirdi altin kaplamamissada altin sevmiyordur derim altin kaplamasada fiyat cok degismezmis

A

ayrica sadece banyosunu 224 milyara yaptirdi altin kaplamamissada altin sevmiyordur derim altin kaplamasada fiyat cok degismezmis
Cumhura uslubunu bozmamak lazim.
Bannn gelir anlamazsin.

Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No.
Çok uğraşmışsın,kıyamadım beğendim :)

bu görüntünün savunulacak bir tarafını bulurlar mı acaba dedim,bulmuşlar
Ecdadımız dediğiniz Osmanlının babasının parasıydı istediği gibi harcıyordu.İster altın yapar ister gümüş.Unutmasın siyasiler harcadıkları babalarının değil benim çocuğumun parası.

Başka neyle övünecekler ki?

70li yılların fakir Koresi dünya devi olma yolunda, GSMH'sı bizim kat kat altımızda iken şimdi kat kat üstümüzde biz daha bir telefon üretemiyoruz. Adamlar araba ve telefonun kralını yaparken biz sadece onların teknolojisini alıyoruz.

Hindistan bile uzaya bilmem kaç tane araştırma robotu yolladı biz uzayda hayat yok lan, salaklar boşa para harcıyor diye dalga geçiyoruz.

Millet uzay araştırmalarında önde koşuyor, istatistikler dünyada çeşitli elementlerin azaldığını ve bu elementlerin azalması sonucu ileride ciddi sıkıntıların baş göstereceğini söylüyor ve bu elemnetlerin diğer gezegenlerde olabileceği yönünde araştırma yapıyor. Biz Allah büyük, Allah müslümanı korur diyip ufacık hamle bile yapmıyoruz. Haa onalr bulur üretir biz alırız. En iyi yaptığımız şey.

Tüm müslümanların ürettiği ileri teknoloji ürünler bir Çinin ürettiğinin yüzde biri değil.

Bilim, fen, matematikte alt yapı sıfır, eğitim yetersiz, bilim insanı yetiştiremiyoruz, yeni buluşlar yapmada aşırı gerideyiz, ileri teknoloji ürünler üretemiyoruz, dünyaya katkımız sıfır gibi ama hepimiz son teknoloji telefon kullanmakla övünüyor, refah seviyemizi bunla ölçüyoruz.

Türk olarak tahtta Merkel'i ağırlayıp bununla gururlanıyoruz. Başka neyle gurur duyalım ki, bilimimizle mi, zekamızla mı, ilimle mi, teknolojiyle mi? Koltukla ayol koltukla övünüyoruz, KOLTUK alt tarafı koltuk. Şaka mı değil...

Devletin bilim adına yaptığı teşvikler, kanunlar, yatırımlar komedi ama saray yapmakla övünüyoruz.

Hala daha yüz yıllar önce var olan Osmanlı ecdadıyla övünüyoruz.

Arkadaşım o Osmanlı şimdi dirilse, Fatih Sultan Mehmet suratımıza tükürür, ben daha 1453'de gemileri karada yürüttüm siz ne yaptınız demez mi? Adam bilim yapmış bilim, padişahların çoğu bilim adamı kadar ciddi projeler üretmiş, savaşlar kazanmış.

Fatih Sultan Mehmet'e de derdik artık, taht yaptık oturuyoruz, sizden kalan yegane mirasımıza sahip çıkıyoruz. Rahat uyu paşammmm...

Tüm paramızıda size benzemek adına saraya harcadık. Bakın sizden farkımız yok.

Ya cidden ben ülkem adına, bu kadar vasat ve geride kaldığımız için utanıyorum resmen.

Türkün gücü, Türkün akılı falan boşverseneze, içi boş bir nesille giriyoruz uzay ve teknoloji çağına.

Tırtız tırt, Bu hükümetten önce de tırttık sonra da tırtız. Çünkü biz neyle övünüleceğini cidden bilmiyoruz.

Türk olarak tahtta Merkel'i ağırlayıp bununla gururlanıyoruz. Başka neyle gurur duyalım ki, bilimimizle mi, zekamızla mı, ilimle mi, teknolojiyle mi? Koltukla ayol koltukla övünüyoruz, KOLTUK alt tarafı koltuk. Şaka mı değil...

yazdıklarına katılıyorum ve ilave etmek isityorum
Koltuk kavgasının olduğu yerde tek koltukla övünülür.
Gavur derler kafir derler adamların yaptığı her teknoloji ilk kendileri almak için koşarlar.
jiplerden inmezler,yardım etmezler daha neler var.

Yazdıkların körü körüne bağlılık gibi bana göre..
Karşılıklı atışmaya dönmesin diye genel konuşacağım...
Ülkenin yıllardır geldiği noktayı görEmeyen nankörlere çok üzülüyorum...
Tayyip ne yapmış?duble yol mu ahahahaaa çok lazımdı..
O duble yollar sayesinde hergün onlarca ölümlü trafik kazası önleniyor...
Tayyip ne yapmış?hastanelere gözle görülür iyileştirilmeler gelmiş ahahaaaa millet ilaç bulamıyo...
Çocukluğumdaki hastaneleri hatırlıyorum da,aslında hatırlamasam daha iyi...
Tayyip ne yapmış ne yapmış
Sayfalarca değil metrelerce yazsam boş...
Benim kıza okuldan tablet verilmiş,artık ders kitabı defteri kullanmayacaklar...ama bu serinin yazılımı arızalı çıkmış....ahahaaa tayyibin dağıttığı tablet bu kadar olur...
O tabletler kadar taş düşsün kafanıza ahmak oğlu ahmaklar....
Bu adam daha ne yapsın?

Tayyip ne yapmış?hastanelere gözle görülür iyileştirilmeler gelmiş ahahaaaa millet ilaç bulamıyo...
Benim kıza okuldan tablet verilmiş,artık ders kitabı defteri kullanmayacaklar...ama bu serinin yazılımı arızalı çıkmış....ahahaaa tayyibin dağıttığı tablet bu kadar olur...
Bu adam daha ne yapsın?

Tamam bazı şeyleri yapmak zorunda,ama yaptıklarının yanında halkı perişan eden,ayrımcılığı sağlayan demeçleri bunlarıda unutmadık ama..
Söylenecek çok şeyler varda bende kimseyle tartışmaya qtışmaya niyetim yok zaten..
Herkes düşüncesinde özgürdür,önemli olan fanatiklik boyunda bağımlılık olmasın yeterki..

Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....

Soytarıları da olsun mu?

Yani saray varsa soytarı da gerek o bakımdan. Böyle padişah pohpohlayan, öven, çok yaşa diyen minik minik soytarıları da olsun.

Lütfen duana bunu da ekle...

Yakışırrr...

Bu adam daha ne yapsın?

tabletlerden kime ne çıkar sağlanmış.. daha elektrik olmayan köyler var.taşımalı eğitim var bu bahsettiğimde trakya doğu değil .tablet vermiş .ne karşılığı.
teknoloji en hızlı şekilde dünyada ilerlerken internet varken ,dünya neler yapmış hakkımız neymiş öğrenirken hastaneye barkodlu sistem getirmiş ...neler yapmış biz "ahmaklara"
hastanelerin bütün laboratutuvarları özelleştirilip başkalarına verildi.bizim her tahlilimiz ve Mr vs çekimimizden para alınıyor devlet ödüyor ama biz yine de aynı parayı sırasız yapamıyoruz.Anlaştığı o şirkete aktarılacak para çünkü...bunları öğrendik ama biz "ahmak" olduk.Ahmak olmadığımız için hala bu ülkede iyi şeyler oluyor.
ahaahaaaaahaaa...
daha sayfalarca yazılır ama neyin var yoksa veren birine ne laf anlatılır ne anlar.
Ayrıca siz çok samimisiniz galiba Cumhurbaşkanına adı ile seslenecek kadar.

Tamam bazı şeyleri yapmak zorunda,ama yaptıklarının yanında halkı perişan eden,ayrımcılığı sağlayan demeçleri bunlarıda unutmadık ama..
Söylenecek çok şeyler varda bende kimseyle tartışmaya qtışmaya niyetim yok zaten..
Herkes düşüncesinde özgürdür,önemli olan fanatiklik boyunda bağımlılık olmasın yeterki..
Bak abla mesela bir alttaki mesaja cevap vermeyeceğim değmez...seni yıllardır okurum burda...aslında daha önce başka konularda hemfikirdik ama burda ayrı düştük :)
Diğer partilere özellikle chp ye sorularım var ama yanıt alamıyorum...mecburen iktidarı konuşuyoruz sürekli...diyelim ki chp iktidar oldu? Neler bekliyorsun? Ya da beklediklerin karşılanacak mı?nasıl bir potansiyel var kılıçdaroğlunda? Nerede yaşamasını istersin mesela,ya da tanıdığın kadarıyla kendisi nasıl hareket eder bu konumda? Böyle güzel güzel yazıştıkça problem yok bence :)

tabletlerden kime ne çıkar sağlanmış.. daha elektrik olmayan köyler var.taşımalı eğitim var bu bahsettiğimde trakya doğu değil .tablet vermiş .ne karşılığı.
teknoloji en hızlı şekilde dünyada ilerlerken internet varken ,dünya neler yapmış hakkımız neymiş öğrenirken hastaneye barkodlu sistem getirmiş ...neler yapmış biz "ahmaklara"
hastanelerin bütün laboratutuvarları özelleştirilip başkalarına verildi.bizim her tahlilimiz ve Mr vs çekimimizden para alınıyor devlet ödüyor ama biz yine de aynı parayı sırasız yapamıyoruz.Anlaştığı o şirkete aktarılacak para çünkü...bunları öğrendik ama biz "ahmak" olduk.Ahmak olmadığımız için hala bu ülkede iyi şeyler oluyor.
ahaahaaaaahaaa...
daha sayfalarca yazılır ama neyin var yoksa veren birine ne laf anlatılır ne anlar.
Ayrıca siz çok samimisiniz galiba Cumhurbaşkanına adı ile seslenecek kadar.
Telefonda görüşüyoruz sadece :) eve davet ettim sözü var gelecek ama bakalım ne zaman nasib...

Bu adam daha ne yapsın?

İşte biri demişti AKP liler herşeyi maddiyata dayandırıyor, her tartışmada diye.

Ne kadar doğru.

Ben tablet istemiyorum, ben devletin sanayiciyi, bilim adamını tablet üretmeye teşvik etmesini istiyorum. Samsung, Ipad değil Türk zekasıyla üretilmiş bir tablet kullanmak istiyorum.

Ben devletin ARGE'ye, teknolojiye, uzaya, bilime ciddi yatırımlar yapmasını isytiyorum.

Bir saray parası kaç tane teknokent eder haberin var mı??

Ben devletin ünv'leri ileri teknoloji ürüne teşvik etmesini istiyorum.

Ben devletin köprü yapmasını değil, o köprüyü Japon mühendislere değil, Türk mühendislere emanet etmesini ve bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmasını istiyorum.

Çıkıp muhtarları dedikodu için toplamasını değil, mühendisleri toplayıp ülke için ne yapabilirizi konuşsun istiyorum.

Duble yolları Türk mühendisleri yapsın, öyle bir teknolojim olsun istiyorum.

Ben devletin verdiği k.ıçı kırık tableti refah seviyesi olarak görmüyorum.

Bunu yapamayan bir devlet güçlü olamaz, isterse vatandaşa beleş araba versin, geleceğe yatırım yapmayan bir devlet fakirliğe mahkumdur.

Bir ülkenin refahı gayri safi milli hasıladır, ürettiği ileri teknoloji ürünlerdir, dünyaya kattığı değerdir, buluştur.

Bu yüzden gidip gelip şu şeyleri ısıtıp ısıtıp koymayın. Çünkü şunlar senin dünya çapında 3. sınıf bir vatandaş olduğun gerçeğini perdelemiyor. Çünkü Türkler bu konularda sıfır sıfır sıfıııııırrr.

Back