Sosyal medyadan biriyle tanışma ve ailemin tepkisi

1 haftada adamın hangi huyu olgun, aklı başında geldi? Üstelik uzaktan, netten. Aklınızı başınıza alın. Sapık mı, dolandırıcı mı, katil mi? Belki evli. 800 km den neyini araştırıp doğru söyleyip söylemediğini öğrenecektiniz. Ablanız az bile demiş

Haklısınız sanırım . Buradaki sert tepkiler bazen can sıkıcı olabiliyor ama başına vura vura öğretiyor doğruyu :)

Kardesim gelip 1 hafta once internetten tanistigi adami bizimle tanistiracagini soylese en yakin hastaneye falan kapatirdim; ablaniz az bile soylemis

Haklısınız. Herkes hata yapar diyip kendi içimde kapatıyorum konumu :) Bu kadar haksız çıkmak yeter bünyeme)
Coktan kapatmaniz gerekirdi, yani cidden soruyorum bu olayi annenize anlatip gelip tanissin mi derken tam olarak ne dusunuyordunuz? Tabi yavrum hemen gelsin demesini mi? Bir de 800 km uzakta oldugu detayi hani sizin icin cok uzak diyarlardan geliyor olmasinin mutlulugu kendinizi biraz daha sevmeyi ogrenin once, evlilik her zaman olur

Annem bir mesajı görüp sordu ben de gizlemedim. İstemedigim halde devam ettiğini ve gelmek istediğini söyledim olmaz boşver dedi ve ikinci kez konusunu bile açmadım. Yani onlara da gidip rahat rahat söylemedim ve aldığım tepkiyi bekliyordum zaten
Ve doğru söylüyorsunuz kendime odaklandigim kendimi sevdigim zaman bunlar aklıma bile gelmiyor.

Kendi hayatiniza, isinize vs odaklanin

Bence hemen işi ciddiye almayın tanıyın görüşün konuşun 10 günde kimseyi çözemez sin Ailenizle tanışmak istedi diye iyi biri olduğu anlamına gelmez Artık kimseye güven olmuyor evlilik de kolay bişey değil

Çok yanlış bir yoldasın daha bir hafta olmuş birbirinizi görmemiş etmemişsiniz ne evlenmesi ne aile tanışması en önemlisi de adam seni sevdiği için seninle evlenmek istemiyor adam zaten evlenmek istiyor sen denk gelmişsin hepsi bu, genceciksin aşık olmayı mutlu olmayı kalbinin heyecanla çarpmasını hak etmiyor musun. Biri sosyal medyada bir haftada bana gel ailemle tanış dese yemin ederim engeller geçerim ya adam aranıyor resmen

Evet öyle yaptım. Bir hataydi ve engelledim bitti

İnternetten tanissan yüzyüze gorussen bile olmuyor ben denedim bak birkere nisan atmışsın ikinci defa riske atma.Yuzyuze biri ile tanış.

Sende bu ailenin sozunden cikmama varken kimseyle dogru duzgun tanisamazsin ancak yine nisan yapip tanimaya calisirsin iyisine denk gelirsen ne ala gelmezsen yine nisan atmayla sonuclanir. Ne mezunusun merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…