• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyadan biriyle tanışma ve ailemin tepkisi

O benimle buluşmak istedi önce ama mümkün olmayacağını söyleyince aileler konuşsun görücü usulü ilerlesin dedi. Yani hemen oldu bittiye getirmek degildi benim de niyetim. İyice tanimayi düşünüyordum tabi ki
Neden bulusmaniz mumkun degil? Arkadasinizla buluscak gibi giderdiniz bulusurdunuz.

Adam gerçekten iyi biri de olabilir. Başka bir şekilde tanıştırın ailenizle. Yani bir arkadaş vasıtasıyla olabilir. Böyle direkt internet derseniz yanlış anlaşılabilir. Ve çok erken daha fazla tanıyın mutlaka. kestirip atmak üzücü olmuş bence şans verilmeli.
Geçti artık :( bitirdim çünkü ailemin tepkisini söyleyip. Başka bir şekilde tanistiramazdim 800 km mesafede kimsemin olmadığı bir yerde çünkü

Duymazlardi nerden duycaklar. Hic bugune kadar gizli birsey yapmadiniz mi?ilk nasil nisanlanmistiniz?
Yapmadım . Görücü usulüydü ve yakın biryerdeydi. Yani yakın olana da güven olmuyor bence bunu denemeliyim diye düşünmüştüm

Yapmadım . Görücü usulüydü ve yakın biryerdeydi. Yani yakın olana da güven olmuyor bence bunu denemeliyim diye düşünmüştüm
Bence siz gorucu usulunu birakip dogru duzgun tanisip biriyle gorusun. Ailenizde bu kadar katiysa birseyleri gizlemeyi ogrenin artik. Yoksa tanimadiginiz biriyle sirf evlenmek icin evlencek gibi gozukuyorsunuz.

Bence siz gorucu usulunu birakip dogru duzgun tanisip biriyle gorusun. Ailenizde bu kadar katiysa birseyleri gizlemeyi ogrenin artik. Yoksa tanimadiginiz biriyle sirf evlenmek icin evlencek gibi gozukuyorsunuz.
Çevrem 2 3 ayda tanışıp evlenen arkadaşlarımla dolu 😂 hatta 1 ay bile var. Ama nasıl taniyolar bilmiyorum

Yahu sen kendin, "tanıdıktan sonra nişan atılır" vs gibi şeyler demişsin şimdi de 1 haftada tanıyamam ama olsa açık verirdi diyosun. Senin asıl daha dikkstli olman insanları daha uzun tanıma sürecine giemen gerekirken böyle yapmana da anlam veremedim. Ben olsam bende kardeşime kızardım kimse kimseyi 1 haftada tanıyamaz ki 30 yıllık evli insanlar bile yeni yeni huylar göeğyorum diye hep yakınır

Ne zaman kimseye anlatamayacagim birşey yaşasam kendimi burada buluyorum.
Eski konularımdan bilen vardır belki 7 ay önce nişan attım, çok zor günler geçirdim ama çok şükür toparlandım. Yaklaşık 10 gün önce bir reels videosuna yaptığım yorum vesilesiyle biriyle tanıştım , evlilik öncesi taniyabilmekle ilgili bir videoydu ben de tanıdığın zaman nişan atmak bir ömür çekmekten iyidir gibi bir yorum yazmıştım . Yorumuma karşılık verip sonrasında özelden mesaj attı , normalde engellerim ama cevap verdim ve bir şekilde konu ciddiyete bindi. Ben istemedim ailem çok muhafazakar olduğu için onlara da zaten söylemem diyip bitirdim konuşmayi ama ısrar etti bunlari halledebilriz dedi.

Ben 24 o 32 yasindaydi.Kendisi de daha önce nişan süreci geçirmiş ve 8 yıl olmuş ayrilali, maddi sebeplerden ayrıldığını ve bu yüzden ev alip maddi olarak yeni hazır hissettigi için böyle bir yola çıktığını söyledi. Normalde güvenmek çok saçma geliyor böyle birine ama gerçekten güvenilir geldi. Evini , isini, kendisini arastirabilecgim sürekli gidip geldiği vakıfları falan söyledi , buradan konuşmayı uzatmayıp gelip ailenle tanışalım dedi.bunlar bana çok güven verdi. Ve kafa yapılarımiz gercktn uyuştu, çok kibar, anlayışlı biri gibiydi. Bir haftada taniyamam ama insan yine bir açık verir diye düşünüyorum.

Neyse bugün anneme söyledim bana çok bi tepki vermedi direk kestirip attı sonra ablamla konuşmuş ablam beni aradı ve gerçekten çok üzüldüm söylediklerine . Bırak konusmayi , evlenme meraklısı gibi tanımadığın adamla konuşuyorsun ailenin zoruna gitmez mi böyle meraklı gibi olman falan dedi halbuki ablam 20 yaşında evlendi ben de bunu söyledim ben 18 yaşında değilim , kötü niyetim olsa hemen sizinle paylaşmam dedim ve istemeyerek de olsa yüzyüze bile görüşmeden bitirmek zorunda kaldım . O yine çok olgun karşıladı , keşke bir tanişsalardi dedi ama kararima da saygı duydu. Ama ben ablamın söylediklerini hazmediyorum. Zaten çok süreçler geçirdim , aylarca agladim , ruh gibi yaşadım şimdi hayatıma birini almak istemem evlenme meraklısı olmam anlamına mı geliyor?

Uzun olduysa kusura bakmayın içimi dökmek istedim...
Bende sosyal medyadan tanıştım 5 ay içinde evlendik ama şuan ki aklım olsa asla böyle birşey yapmaya cesaret edemezdim .Allah'tan eşim iyi biri pişman değilim ama sen yinede dikkat et istisnalar kaideyi bozmaz

Ne zaman kimseye anlatamayacagim birşey yaşasam kendimi burada buluyorum.
Eski konularımdan bilen vardır belki 7 ay önce nişan attım, çok zor günler geçirdim ama çok şükür toparlandım. Yaklaşık 10 gün önce bir reels videosuna yaptığım yorum vesilesiyle biriyle tanıştım , evlilik öncesi taniyabilmekle ilgili bir videoydu ben de tanıdığın zaman nişan atmak bir ömür çekmekten iyidir gibi bir yorum yazmıştım . Yorumuma karşılık verip sonrasında özelden mesaj attı , normalde engellerim ama cevap verdim ve bir şekilde konu ciddiyete bindi. Ben istemedim ailem çok muhafazakar olduğu için onlara da zaten söylemem diyip bitirdim konuşmayi ama ısrar etti bunlari halledebilriz dedi.

Ben 24 o 32 yasindaydi.Kendisi de daha önce nişan süreci geçirmiş ve 8 yıl olmuş ayrilali, maddi sebeplerden ayrıldığını ve bu yüzden ev alip maddi olarak yeni hazır hissettigi için böyle bir yola çıktığını söyledi. Normalde güvenmek çok saçma geliyor böyle birine ama gerçekten güvenilir geldi. Evini , isini, kendisini arastirabilecgim sürekli gidip geldiği vakıfları falan söyledi , buradan konuşmayı uzatmayıp gelip ailenle tanışalım dedi.bunlar bana çok güven verdi. Ve kafa yapılarımiz gercktn uyuştu, çok kibar, anlayışlı biri gibiydi. Bir haftada taniyamam ama insan yine bir açık verir diye düşünüyorum.

Neyse bugün anneme söyledim bana çok bi tepki vermedi direk kestirip attı sonra ablamla konuşmuş ablam beni aradı ve gerçekten çok üzüldüm söylediklerine . Bırak konusmayi , evlenme meraklısı gibi tanımadığın adamla konuşuyorsun ailenin zoruna gitmez mi böyle meraklı gibi olman falan dedi halbuki ablam 20 yaşında evlendi ben de bunu söyledim ben 18 yaşında değilim , kötü niyetim olsa hemen sizinle paylaşmam dedim ve istemeyerek de olsa yüzyüze bile görüşmeden bitirmek zorunda kaldım . O yine çok olgun karşıladı , keşke bir tanişsalardi dedi ama kararima da saygı duydu. Ama ben ablamın söylediklerini hazmediyorum. Zaten çok süreçler geçirdim , aylarca agladim , ruh gibi yaşadım şimdi hayatıma birini almak istemem evlenme meraklısı olmam anlamına mı geliyor?

Uzun olduysa kusura bakmayın içimi dökmek istedim...
Sosyal medyadan tanistiginiz adami daha yuzyuze gormeden ailenizle tanistirmayi mi dusundunuz? Dogru mu anladim? Kusura bakmayin ama pek olgun gelmediniz bana. Aileniz gorusmek istememekte hakli. Sizin gorusturmek istemeniz garip olan.

Fazlasini hakediyorsunuz bence. Soylediginiz sey akil alir gibi degil. Tanimadiginiz adami niye ailenizle tanistirmak istiyorsunuz???
Tek görüşmem daha büyük sorun olur ailem için
Ben hemen hadi evleniyim demedim sadece bi tanışalım olursa olur olmazsa herkes yoluna bakar diye düşündüm. Çoğu kişi bir haftada evlilik kararı almişsin falan demiş ama öyle birşey yok. Bir haftada tanışma kararı aldım ki hoşuma gitmezse boş yere uzatmayim diye

Sosyal medyadan tanistiginiz adami daha yuzyuze gormeden ailenizle tanistirmayi mi dusundunuz? Dogru mu anladim? Kusura bakmayin ama pek olgun gelmediniz bana. Aileniz gorusmek istememekte hakli. Sizin gorusturmek istemeniz garip olan.
Onlarin haberi olmadan da görüşemezdim . Baştan bunu bildiğim için reddettim ama karşı tatrafin ısrarı ve konuşmaları etkiledi sanırım bi tanışma fırsatı vermek istedim ama ilk kararimda dursam daha doğru olurdu

Bende sosyal medyadan tanıştım 5 ay içinde evlendik ama şuan ki aklım olsa asla böyle birşey yapmaya cesaret edemezdim .Allah'tan eşim iyi biri pişman değilim ama sen yinede dikkat et istisnalar kaideyi bozmaz
İstisna olabilirdi belki ama nasip tabi ki

😂😂 ben daha sert tepki verirdim muhtemelen. Hırlı mi hırsız mı, sapık mi katil mi belli olmayan bir adam çünkü. Boşluktasınız muhtemelen ama biraz sakin ilerlemelisiniz.
Evet boşlukta olduğum için olabilir. Geçirdiğim zorlu süreçten sonra iyi geldi ve eski kişi çocuk gibiydi bunun olgun davranması ilgimi çekti. Tabi zamanla anlaşılırdi bu da ama diğeri bir haftada belli etmişti kendini ben görmek istememiştim. Bu da az da olsa sinyal verirdi diye düşünmüştüm ama hayırlısı tabi ki

Back