Evet arabayla bırakıyorlar. Çok iyi bir ailem var ama özellikle bu konularda artık yaşımın küçük olmadığını kendi kararimi verebilecegimi anlatmak biraz zor. Nişan attıktan sonra da benzer şeyler yaşadım çünkü.Egitim verdiginiz yere onlarla mi gidiyorsunuz yada sosyal aktivitelere? Hayir demeyi ogrenmelisiniz.
Tanımadığınız, kim olduğu belli olmayan 800 km ötede biriyle bir hafta yazışıp aileyi karıştıracak kaçar şuurunuzun kapalı olmasından bahsediyorum. Gayet açıkPardon tam olarak ne yapmışım bu kadar açıklarsanız bi. Çıldırmışsiniz falan derken
Uzaklaştım ama hemen güvendigimi ona da hissettirmistim sanırımInsanlara bu kadar çabuk guvenmeyin. Yoksa çok zorluk çekersiniz. Ayni evin içindekini yillarca kandiranlar varken 10 gunluk bir tanişmayla durum asla ama asla ciddiyete binmez. Size guven vermek için soylemiş ola bilir. Lutfen saf olmayin. Hayatin gerçeklerini gorun. Bu adamdan uzaklaşin demiyorum o sizin tercihiniz ama guvenmeyin. En azindan ince eleyip sık dokuyun. Hemen sana inaniyorum havasina girmeyin. Taniyin biraz. Biraz degil baya taniyin hatta
Of boyle arabayla birakma felan sana hic guvenmiyorlar anlasilan boyle yaparak senin bir yer iz bilmemenide sagliyorlar yarin bir gun minibuse bile binmeye cekinecek hale gelebilirsin ya da bi yerlerde kaybolabilirsin. Bir fanusun icinde yasiyorsun sanki. Dik dur yarindan itibaren kendim gidip gelicem ne boyle bes yasinda cocukmusum gibi davraniyorsunuz bana ben bir yetiskinim yetiskin olmama izin verin de ailene. Kisisel gelisim kitaplari oku hayir demeyi ve ailene bu konularda karsi cikmayi ogren.Evet arabayla bırakıyorlar. Çok iyi bir ailem var ama özellikle bu konularda artık yaşımın küçük olmadığını kendi kararimi verebilecegimi anlatmak biraz zor. Nişan attıktan sonra da benzer şeyler yaşadım çünkü.
Bunun için akıl danışmanız bile garip geldi kusura bakmayın.Yaptığınız yorum karşısında kirilabilecek biri olduğunu unutmayın ama . Bir sıkıntım olmasa buraya zaten yazmam ama burada bir kısım çok güzel akıl verirken bir kısım da sürekli bir alay etme azarlama peşinde. Birileri eğlensin diye konu acmiyoruz sonuç olarak güzelce akıl danismaya çalışıyoruz
Arabayla getirip götürmelerini ben istiyorum aslinda. Otobüse binmekten hiç hoslanmiyorum . Bu konularda kısıtlayan bir ailem yok aksine gez dolaş derler ama öyle bir arkadaş çevrem yok benden çok daha sıkı hepsi. Güven konusunda da aksine çok güvenirler ama bu konularda fikrimi çok onemsediklerini düşünmüyorum. Onlar birini uygun görürse onunla görüşürüm seversem olur ancak böyle.Of boyle arabayla birakma felan sana hic guvenmiyorlar anlasilan boyle yaparak senin bir yer iz bilmemenide sagliyorlar yarin bir gun minibuse bile binmeye cekinecek hale gelebilirsin ya da bi yerlerde kaybolabilirsin. Bir fanusun icinde yasiyorsun sanki. Dik dur yarindan itibaren kendim gidip gelicem ne boyle bes yasinda cocukmusum gibi davraniyorsunuz bana ben bir yetiskinim yetiskin olmama izin verin de ailene. Kisisel gelisim kitaplari oku hayir demeyi ve ailene bu konularda karsi cikmayi ogren.
Peki size danışmadım sayın:)Bunun için akıl danışmanız bile garip geldi kusura bakmayın.
Ben çabuk güveniyorum. Belki yaşadığım şeyden sonra iyi geldi bilmiyorum. Ama haklısınız. Gerçi başka bir uygulamadan ismiyle arayıp baktım ona söylemeden. Dedikleri doğruydu ama bilemem tabiAblacım bir adamı görseydin önce belki yalancı, belki evli
Anlattıklarınıza göre evet ablanız haksız sayılmaz.Ne zaman kimseye anlatamayacagim birşey yaşasam kendimi burada buluyorum.
Eski konularımdan bilen vardır belki 7 ay önce nişan attım, çok zor günler geçirdim ama çok şükür toparlandım. Yaklaşık 10 gün önce bir reels videosuna yaptığım yorum vesilesiyle biriyle tanıştım , evlilik öncesi taniyabilmekle ilgili bir videoydu ben de tanıdığın zaman nişan atmak bir ömür çekmekten iyidir gibi bir yorum yazmıştım . Yorumuma karşılık verip sonrasında özelden mesaj attı , normalde engellerim ama cevap verdim ve bir şekilde konu ciddiyete bindi. Ben istemedim ailem çok muhafazakar olduğu için onlara da zaten söylemem diyip bitirdim konuşmayi ama ısrar etti bunlari halledebilriz dedi.
Ben 24 o 32 yasindaydi.Kendisi de daha önce nişan süreci geçirmiş ve 8 yıl olmuş ayrilali, maddi sebeplerden ayrıldığını ve bu yüzden ev alip maddi olarak yeni hazır hissettigi için böyle bir yola çıktığını söyledi. Normalde güvenmek çok saçma geliyor böyle birine ama gerçekten güvenilir geldi. Evini , isini, kendisini arastirabilecgim sürekli gidip geldiği vakıfları falan söyledi , buradan konuşmayı uzatmayıp gelip ailenle tanışalım dedi.bunlar bana çok güven verdi. Ve kafa yapılarımiz gercktn uyuştu, çok kibar, anlayışlı biri gibiydi. Bir haftada taniyamam ama insan yine bir açık verir diye düşünüyorum.
Neyse bugün anneme söyledim bana çok bi tepki vermedi direk kestirip attı sonra ablamla konuşmuş ablam beni aradı ve gerçekten çok üzüldüm söylediklerine . Bırak konusmayi , evlenme meraklısı gibi tanımadığın adamla konuşuyorsun ailenin zoruna gitmez mi böyle meraklı gibi olman falan dedi halbuki ablam 20 yaşında evlendi ben de bunu söyledim ben 18 yaşında değilim , kötü niyetim olsa hemen sizinle paylaşmam dedim ve istemeyerek de olsa yüzyüze bile görüşmeden bitirmek zorunda kaldım . O yine çok olgun karşıladı , keşke bir tanişsalardi dedi ama kararima da saygı duydu. Ama ben ablamın söylediklerini hazmediyorum. Zaten çok süreçler geçirdim , aylarca agladim , ruh gibi yaşadım şimdi hayatıma birini almak istemem evlenme meraklısı olmam anlamına mı geliyor?
Uzun olduysa kusura bakmayın içimi dökmek istedim...
Ben çabuk güveniyorum. Belki yaşadığım şeyden sonra iyi geldi bilmiyorum. Ama haklısınız. Gerçi başka bir uygulamadan ismiyle arayıp baktım ona söylemeden. Dedikleri doğruydu ama bilemem tabi
Doğru herkesi kendim gibi sanıyorum. Hele yaşadıklarından sonra iyice akillanmis olmam lazımZaman kötü kız hemen güvenme genel olarak
1 haftada tanımaya çalıştım işte . Konuşmadan nasıl anlaşabilirdim sonra da gelip görüşecektik ama olmadı.Tanımadığınız, kim olduğu belli olmayan 800 km ötede biriyle bir hafta yazışıp aileyi karıştıracak kaçar şuurunuzun kapalı olmasından bahsediyorum. Gayet açık
Öyle demeyin benimle aynı yaşta arkadaşlarim en az ilk çocuğa hamile , iki cocuklular var. :))Benden küçük olup evlenenler , nisanlananlar var . Böyle bir ortamda bir de nişan atıp sağlıklı kaldigima şükür bence . Tabi herkesin nasibi farklı :)25 yaşında olup bu hızı görünce evde kaldım ben dedim kendime
Ben de eşimle internetten tanıştım ama kime ne? Ailelere arkadaş ortamında tanıştık dedik, herkese hatta. Çünkü kimseyi ilgilendirmez. Bu arada yakın arkadaşlarımdan bazıları da internetten veya tanışma sitelerinden tanıştı. Artık bu çok normal…Ne zaman kimseye anlatamayacagim birşey yaşasam kendimi burada buluyorum.
Eski konularımdan bilen vardır belki 7 ay önce nişan attım, çok zor günler geçirdim ama çok şükür toparlandım. Yaklaşık 10 gün önce bir reels videosuna yaptığım yorum vesilesiyle biriyle tanıştım , evlilik öncesi taniyabilmekle ilgili bir videoydu ben de tanıdığın zaman nişan atmak bir ömür çekmekten iyidir gibi bir yorum yazmıştım . Yorumuma karşılık verip sonrasında özelden mesaj attı , normalde engellerim ama cevap verdim ve bir şekilde konu ciddiyete bindi. Ben istemedim ailem çok muhafazakar olduğu için onlara da zaten söylemem diyip bitirdim konuşmayi ama ısrar etti bunlari halledebilriz dedi.
Ben 24 o 32 yasindaydi.Kendisi de daha önce nişan süreci geçirmiş ve 8 yıl olmuş ayrilali, maddi sebeplerden ayrıldığını ve bu yüzden ev alip maddi olarak yeni hazır hissettigi için böyle bir yola çıktığını söyledi. Normalde güvenmek çok saçma geliyor böyle birine ama gerçekten güvenilir geldi. Evini , isini, kendisini arastirabilecgim sürekli gidip geldiği vakıfları falan söyledi , buradan konuşmayı uzatmayıp gelip ailenle tanışalım dedi.bunlar bana çok güven verdi. Ve kafa yapılarımiz gercktn uyuştu, çok kibar, anlayışlı biri gibiydi. Bir haftada taniyamam ama insan yine bir açık verir diye düşünüyorum.
Neyse bugün anneme söyledim bana çok bi tepki vermedi direk kestirip attı sonra ablamla konuşmuş ablam beni aradı ve gerçekten çok üzüldüm söylediklerine . Bırak konusmayi , evlenme meraklısı gibi tanımadığın adamla konuşuyorsun ailenin zoruna gitmez mi böyle meraklı gibi olman falan dedi halbuki ablam 20 yaşında evlendi ben de bunu söyledim ben 18 yaşında değilim , kötü niyetim olsa hemen sizinle paylaşmam dedim ve istemeyerek de olsa yüzyüze bile görüşmeden bitirmek zorunda kaldım . O yine çok olgun karşıladı , keşke bir tanişsalardi dedi ama kararima da saygı duydu. Ama ben ablamın söylediklerini hazmediyorum. Zaten çok süreçler geçirdim , aylarca agladim , ruh gibi yaşadım şimdi hayatıma birini almak istemem evlenme meraklısı olmam anlamına mı geliyor?
Uzun olduysa kusura bakmayın içimi dökmek istedim...
Yani bence de güvenmek zor olsa da illa sapık mapık çıkacak değil ki herkes. Öyle bir linclemisler ki burada napiyorum ben dedim sadece tanıştım halbuki:)Ben de eşimle internetten tanıştım ama kime ne? Ailelere arkadaş ortamında tanıştık dedik, herkese hatta. Çünkü kimseyi ilgilendirmez. Bu arada yakın arkadaşlarımdan bazıları da internetten veya tanışma sitelerinden tanıştı. Artık bu çok normal…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?