Sosyal medyadan biriyle tanışma ve ailemin tepkisi

Egitim verdiginiz yere onlarla mi gidiyorsunuz yada sosyal aktivitelere? Hayir demeyi ogrenmelisiniz.
Evet arabayla bırakıyorlar. Çok iyi bir ailem var ama özellikle bu konularda artık yaşımın küçük olmadığını kendi kararimi verebilecegimi anlatmak biraz zor. Nişan attıktan sonra da benzer şeyler yaşadım çünkü.

Pardon tam olarak ne yapmışım bu kadar açıklarsanız bi. Çıldırmışsiniz falan derken
Tanımadığınız, kim olduğu belli olmayan 800 km ötede biriyle bir hafta yazışıp aileyi karıştıracak kaçar şuurunuzun kapalı olmasından bahsediyorum. Gayet açık

Uzaklaştım ama hemen güvendigimi ona da hissettirmistim sanırım

Of boyle arabayla birakma felan sana hic guvenmiyorlar anlasilan boyle yaparak senin bir yer iz bilmemenide sagliyorlar yarin bir gun minibuse bile binmeye cekinecek hale gelebilirsin ya da bi yerlerde kaybolabilirsin. Bir fanusun icinde yasiyorsun sanki. Dik dur yarindan itibaren kendim gidip gelicem ne boyle bes yasinda cocukmusum gibi davraniyorsunuz bana ben bir yetiskinim yetiskin olmama izin verin de ailene. Kisisel gelisim kitaplari oku hayir demeyi ve ailene bu konularda karsi cikmayi ogren.

Bunun için akıl danışmanız bile garip geldi kusura bakmayın.

Arabayla getirip götürmelerini ben istiyorum aslinda. Otobüse binmekten hiç hoslanmiyorum . Bu konularda kısıtlayan bir ailem yok aksine gez dolaş derler ama öyle bir arkadaş çevrem yok benden çok daha sıkı hepsi. Güven konusunda da aksine çok güvenirler ama bu konularda fikrimi çok onemsediklerini düşünmüyorum. Onlar birini uygun görürse onunla görüşürüm seversem olur ancak böyle.
Nisanlandigimda da böyle olmuştu hatta çok istekli değillerdi ama ben bi görüşmek istedim karşı taraf da kendini çok iyi gösterdi sonradan foyasi ortaya çıktı

Ablacım bir adamı görseydin önce belki yalancı, belki evli
Ben çabuk güveniyorum. Belki yaşadığım şeyden sonra iyi geldi bilmiyorum. Ama haklısınız. Gerçi başka bir uygulamadan ismiyle arayıp baktım ona söylemeden. Dedikleri doğruydu ama bilemem tabi

Anlattıklarınıza göre evet ablanız haksız sayılmaz.

Tanımadığınız, kim olduğu belli olmayan 800 km ötede biriyle bir hafta yazışıp aileyi karıştıracak kaçar şuurunuzun kapalı olmasından bahsediyorum. Gayet açık
1 haftada tanımaya çalıştım işte . Konuşmadan nasıl anlaşabilirdim sonra da gelip görüşecektik ama olmadı.

Yani gören de bir haftada birbirimize tutulduk, ille de bunu istiyorum diye aileme karşı çıktım vermediler kaçtım sanacak şuursuz , çıldırmışsiniz falan bi sakin ...

25 yaşında olup bu hızı görünce evde kaldım ben dedim kendime
Öyle demeyin benimle aynı yaşta arkadaşlarim en az ilk çocuğa hamile , iki cocuklular var. :))Benden küçük olup evlenenler , nisanlananlar var . Böyle bir ortamda bir de nişan atıp sağlıklı kaldigima şükür bence . Tabi herkesin nasibi farklı :)

Ben de eşimle internetten tanıştım ama kime ne? Ailelere arkadaş ortamında tanıştık dedik, herkese hatta. Çünkü kimseyi ilgilendirmez. Bu arada yakın arkadaşlarımdan bazıları da internetten veya tanışma sitelerinden tanıştı. Artık bu çok normal…

Yani bence de güvenmek zor olsa da illa sapık mapık çıkacak değil ki herkes. Öyle bir linclemisler ki burada napiyorum ben dedim sadece tanıştım halbuki:)

Benim için öyle bir ortam mümkün değil o yüzden doğruyu söylemekten başka çarem yoktu, ilerlese yine ailemin haberi olacaktı en başında söyleyim ki ona göre ilerlemeden karar alıyım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…