Uzak mesafede birini tanimak cok zor olur hatta imkansiz gibi birseyBu arada tanıştığım kişi 800 km mesafede bir sehirde
Evet zaten bitirdim ısrarcı olmadım ama verilen tepkiyi hakediyor muydum sizce10 gün once mi tanistiniz?
Baska sorum yok.
Ailem çok muhafazakar olduğu için bu daha büyük sorun olacaktı en iyisi ailelerle tanışıp görücü usulü ilerlemek diye düşündük ama kesin bişey yoktu zaten benim için de görüp değerlendirmeyi düşünüyordumNeden hemen ailenle tanismak istedi ki once yuz yuze gelip kendiniz tanissaydiniz. Sosyal medyadan tanisip evlenenler var.
Gorucu usulu bu demek degil ki ama iki tarafida taniyip bilen insanlar tanistirip gorusturse tamam. Siz neye guverek bu adamla gorucu usulu evlenebilirsiniz ki? Taniyip flort edip evlenin illa herseyi ailenizin bilmesi gerekmiyor muhafazakarlarsa soylemeyin.Ailem çok muhafazakar olduğu için bu daha büyük sorun olacaktı en iyisi ailelerle tanışıp görücü usulü ilerlemek diye düşündük ama kesin bişey yoktu zaten benim için de görüp değerlendirmeyi düşünüyordum
Konu aslında hakedip haketmemek değil ki benim de ablam ya da erkek kardeşim 1 hafta tanıdığı biriyle evlilik düşünse gelip bizlere anlatsa dalga geçerdim yani kusura bakmaEvet zaten bitirdim ısrarcı olmadım ama verilen tepkiyi hakediyor muydum sizce
O benimle buluşmak istedi önce ama mümkün olmayacağını söyleyince aileler konuşsun görücü usulü ilerlesin dedi. Yani hemen oldu bittiye getirmek degildi benim de niyetim. İyice tanimayi düşünüyordum tabi kiDaha 24 yaşındasın biriyle tanışırsın flört evresi yaşarsın sevgililik dönemi yaşarsın hayırlısı ise iş ciddiye biner aileler tanışır. 1 hafta da huyunu suyunu bilmediğin bir insana güvenmek saçma çocuğun da hemen ailenle tanışmak istemesi saçma önce bi kendinizi tanıyın bi gezin eğlenin.
Asdfgjjkll görücü usulünde yeni dönemAilem çok muhafazakar olduğu için bu daha büyük sorun olacaktı en iyisi ailelerle tanışıp görücü usulü ilerlemek diye düşündük ama kesin bişey yoktu zaten benim için de görüp değerlendirmeyi düşünüyordum
Aslında annem bir mesajı görüp sordu ben de saklamadim ama söyleme niyetim vardı zaten . Yani gizli saklı iş yapmak istemiyordum. Konu uzamasin diye detayı yazmadim.Güvenip güvenmemek sizin bileceğiniz iş ama neden internette tanışıp daha 1 haftadır konuştuğun birini annene anlatıyorsun ki? Ayrıca adamdaki bu acele ne hemen ailenle tanışmak istiyor? Tamam güven vermeye çalışıyor belki de anlıyorum ama bu acele beni tam tersine rahatsız etti. Evlenmek için evlenecek biri gibi. Sizinde acelenizi anlamadım.
Yani benim kardeşimde gelip 10 gündür internetten tanıdığı birini ciddi niyetli diye anlatsa bende hayırdır kardeşim bu ne acele derdim. Alınmayın kötülüğünüz için dememiştir.
Aslında ben de yakalandım gibi oldu konu uzamasin diye yazmadım ama zaten söylemek için fırsat kolluyordum . Ha gecistirebilirdim de ama söylemeyi tercih ettimBen sosyal medyadan tanistigim ve yüzünü bile gormedigim adamla 3 haftalik iliskim aileme yakalandi diye babamin karsisina gecip "evlenicez biz onunla bize gorusmeyin diyemezsiniz" diye rest cekmistim. Ama bunu yaptigimda 18 yasina yeni girmistim wgsgsgd. Simdi dusunuyorum da ne salakça bir hareketmis. Neyse 10 yil oldu iste 4 senedir evliyizama sizinki baya sacma olmus Daha bismillah ya. Ben yakalanmasam istemeye gelene kadar soylemezdim ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?