- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.211
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Ben de “evde erkek çocuğu değil kaplan büyütüyoruz,canavar büyütüyoruz vs.” cümlelerine çok şaşırıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla ben sadece anlam veremedimMilletin makarasına söylediği şeyleri ciddiye alıp konu açmak…. Aynen cinsiyeti erkek çıkınca kürtaj yaptıracaklar. 10 haftadan sonra kürtaj yasak ama yine de yaptıracaklar. Bunu ciddiye alıp konu açmanız da hayret bir şey.
Tövbe daha neler duyacağız Kız çocuğa ev araba almak yasak mıymışValla benim tanıdığım bi aile erkek evlada çok para lazım diye kız istiyordu.Neymiş erkeğe ev almak lazımmış araba almak lazımmış kıza hiçbi şey yapmasakta biri alır bakar ömür boyu diyorlardı böyle cahiller de genelde kız istiyor
Bu ne demek yani? Normali erkek çocuğun daha kıymetli olması mı? Sizin erkek çocuğunuz var ve akrabalar arasında bir kız çocuğu bütün ilgiyi alıyor, sizin oğlunuz gereken ilgiyi alamıyor sanırım. Başka türlü niye böyle bir konu açılır kiKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde
Of evet ya, asla şaka kaldıramıyoruz. Gecen bi komedyeni izliyorum, en önde de gorme engelli biri bilet almış oturmuş. Komedyen de gayet komik bir şekilde neden fiyat farkı verip öne oturup bileti ziyan ettin gibi takıldı adama. Adam da yerlere yattı yani komikti zaten. Yorumlarda vay arkadaş herkes linç etmiş bu insanların jimmy carr izlediğini hayal bile edemiyorum.Milletin makarasına söylediği şeyleri ciddiye alıp konu açmak…. Aynen cinsiyeti erkek çıkınca kürtaj yaptıracaklar. 10 haftadan sonra kürtaj yasak ama yine de yaptıracaklar. Bunu ciddiye alıp konu açmanız da hayret bir şey.
Yok ben doğuluyum eskiden öyleydi. Yok olay benle ilgili değil gerçekten sosyal medyada aşırı görünce merak ettimBu ne demek yani? Normali erkek çocuğunun daha kıymetli olması mı? Sizin erkek çocuğunuz var ve akrabalar arasında bir kız çocuğu bütün ilgiyi alıyor, sizin oğlunuz gereken ilgiyi alamıyor sanırım. Başka türlü niye böyle bir konu açılır ki
Ayyy şaka yapıyon sandım ilk yok aşkım espri bu ya ciddi ciddi yapmıyolar tabii kiVallahi billahi korktum seytanlasmıs insanlar dedim . 15 senedir hıc sosyal medyamız olmadı ne eşimin ne benim bilmeyız nerde neler oluyor anca tv haberlerı biliriz
Konu sahibinin durumu daha vahim, söylenenlerin gerçek olmadığını bile anlamamış. Hani espriyi fazla ofansif bulup veya komik bulmayıp linç etmeyi yine anlayabilirim ama ciddiye alıp dertlenmek bambaşka bir seviyeOf evet ya, asla şaka kaldıramıyoruz. Gecen bi komedyeni izliyorum, en önde de gorme engelli biri bilet almış oturmuş. Komedyen de gayet komik bir şekilde neden fiyat farkı verip öne oturup bileti ziyan ettin gibi takıldı adama. Adam da yerlere yattı yani komikti zaten. Yorumlarda vay arkadaş herkes linç etmiş bu insanların jimmy carr izlediğini hayal bile edemiyorum.
Aman yapmasınlarAyyy şaka yapıyon sandım ilk yok aşkım espri bu ya ciddi ciddi yapmıyolar tabii ki
Nickinizdeki gibi bir zaman makinesi öneriyorum.oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde.
Dünya hassas kalpliler için cehennemdir :):)Aman yapmasınlar
Hormonlarım tavan ya hamişim benDünya hassas kalpliler için cehennemdir :):)
Oglum olacak kizim olsaydi da bu kadar sevinirdim. Rabbime sukurler olsun isteyen herkese versin. Soyleyenlere hic gocunmuyorum cunku ikisi arasindaki farklara bizzat sahit oldum kiz cocugu resmen evde neşe olurken erkek cocuk bir yasindan sonra sac beyazlatiyor.tabiki saglikli hayirli evlat olmasi icin hep dua ediyorum. Ama gercek bu yani . Kiz cocugu kendini cok sevdiriyor hep nazli minnos ogluma simdiden bir odayi bosalttim icine kendi kendini mutlu edebilicehi herseyi simdiden dizmeye basladim topundan ana kucagina salincaktan kaykayina kadar. Koca bir odayi ona verdimki bir yasindan sonra bende kendime zaman ayirabilieyimKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Kara mizah ! Ama ya kız ya kürtaj diyeni hiç duymadım.Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?