• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada oğlan çocuğu yermeleri..

Ben de “evde erkek çocuğu değil kaplan büyütüyoruz,canavar büyütüyoruz vs.” cümlelerine çok şaşırıyorum.

Tamamen espri bu tarz paylaşımlar. mesela ben de en çok alttaki capse gülerdim. kızımdan 9 yıl sonra oğlum oldu. 10 numara cocuk bayılıyorum ama gerçekten bahceli ev lazim🤣🤣

1000038201.jpg

Valla benim tanıdığım bi aile erkek evlada çok para lazım diye kız istiyordu.Neymiş erkeğe ev almak lazımmış araba almak lazımmış kıza hiçbi şey yapmasakta biri alır bakar ömür boyu diyorlardı böyle cahiller de genelde kız istiyor
Tövbe daha neler duyacağız 😅Kız çocuğa ev araba almak yasak mıymış

Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde
Bu ne demek yani? Normali erkek çocuğun daha kıymetli olması mı? Sizin erkek çocuğunuz var ve akrabalar arasında bir kız çocuğu bütün ilgiyi alıyor, sizin oğlunuz gereken ilgiyi alamıyor sanırım. Başka türlü niye böyle bir konu açılır ki

Kafası çalışan kadının oğlu da iyi yetişir kızıda . Yeterki büyüten kadın bilinçli olsun.Hanimnine devrindekiler gibi olmasın bilmemneyinde boncuk yok erkeğin.Görüyoruz nefret dolu gelin kayınvalide olaylarını .Yapay zekaya geçtik devir hızla değişiyor tarihe gömüldü o altından yapılma erkek olsun fikri çöp artık.Herkes ekonomi derdinde herkes hayat derdinde kimseye madalya yok oğlu kızı var diye İnsanlar artık davul bile dengi dengine diyor yani erkek olmak yetmiyor insanlar herşeye bakıyor peri padisahinin oğlu değil kimse .Kimsenin oğlunu kimse paşa diye oturtmuyor köşeye kizlar içinde geçerli Bitti o cinsiyet olayları çoğunluğun umuru değil artık .Hayat zor kum ne kazanıyor ne kadar çok kazanıyor nasıl yaşıyor.

Milletin makarasına söylediği şeyleri ciddiye alıp konu açmak…. Aynen cinsiyeti erkek çıkınca kürtaj yaptıracaklar. 10 haftadan sonra kürtaj yasak ama yine de yaptıracaklar. Bunu ciddiye alıp konu açmanız da hayret bir şey.
Of evet ya, asla şaka kaldıramıyoruz. Gecen bi komedyeni izliyorum, en önde de gorme engelli biri bilet almış oturmuş. Komedyen de gayet komik bir şekilde neden fiyat farkı verip öne oturup bileti ziyan ettin gibi takıldı adama. Adam da yerlere yattı yani komikti zaten. Yorumlarda vay arkadaş herkes linç etmiş😅 bu insanların jimmy carr izlediğini hayal bile edemiyorum.

Bu ne demek yani? Normali erkek çocuğunun daha kıymetli olması mı? Sizin erkek çocuğunuz var ve akrabalar arasında bir kız çocuğu bütün ilgiyi alıyor, sizin oğlunuz gereken ilgiyi alamıyor sanırım. Başka türlü niye böyle bir konu açılır ki
Yok ben doğuluyum eskiden öyleydi. Yok olay benle ilgili değil gerçekten sosyal medyada aşırı görünce merak ettim

Of evet ya, asla şaka kaldıramıyoruz. Gecen bi komedyeni izliyorum, en önde de gorme engelli biri bilet almış oturmuş. Komedyen de gayet komik bir şekilde neden fiyat farkı verip öne oturup bileti ziyan ettin gibi takıldı adama. Adam da yerlere yattı yani komikti zaten. Yorumlarda vay arkadaş herkes linç etmiş😅 bu insanların jimmy carr izlediğini hayal bile edemiyorum.
Konu sahibinin durumu daha vahim, söylenenlerin gerçek olmadığını bile anlamamış. Hani espriyi fazla ofansif bulup veya komik bulmayıp linç etmeyi yine anlayabilirim ama ciddiye alıp dertlenmek bambaşka bir seviye :rolleyes:

Bosverin sosyal medyayı hayatdaki tek başarısı çocuk doğurmak olan kendini birtek bununla etiketleyen insanlardanda tavsiye alacak değiliz hergun ayrı bir saçmalık her gün ayrı bı başlık ağzı olan kafayı sıyiran yazıyor bu kadar hastalık var biride demez bı çare bulunsun biride demez ekonomi nereye gidiyor neymiş kız cocuk erkek çocuk yok Galatasaray Fenerbahçe delinin biri işte kuyuya taş atıyor .

Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Oglum olacak 😀🥰 kizim olsaydi da bu kadar sevinirdim. Rabbime sukurler olsun isteyen herkese versin. Soyleyenlere hic gocunmuyorum cunku ikisi arasindaki farklara bizzat sahit oldum 😆 kiz cocugu resmen evde neşe olurken erkek cocuk bir yasindan sonra sac beyazlatiyor.tabiki saglikli hayirli evlat olmasi icin hep dua ediyorum. Ama gercek bu yani . Kiz cocugu kendini cok sevdiriyor hep nazli minnos 😆 ogluma simdiden bir odayi bosalttim icine kendi kendini mutlu edebilicehi herseyi simdiden dizmeye basladim 🫢 topundan ana kucagina salincaktan kaykayina kadar. Koca bir odayi ona verdimki bir yasindan sonra bende kendime zaman ayirabilieyim 😂

Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Kara mizah ! Ama ya kız ya kürtaj diyeni hiç duymadım.

Back