- 2 Temmuz 2023
- 9.225
- 25.959
- 468
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Yok bi yarasi, derdi, bir sikintisi var belliYaaa offf bende sorcaktım şimdi durduk yere masum bi soruda geçmiş konuları açmış gibi olmiyim dedim aileden geliyor bence takıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bi yarasi, derdi, bir sikintisi var belliYaaa offf bende sorcaktım şimdi durduk yere masum bi soruda geçmiş konuları açmış gibi olmiyim dedim aileden geliyor bence takıntı
Allah affetsin de erkek çocukları ben de sevmiyorum bana Deccal gibi geliyorlar :) çok sevimsizler ne bileyim kız çocuğu işveli cilveli cıvıl cıvıl daha güzel . Böyle de konuştuğum için kesin oğlum olacak ahahaha ama olsun kendi evladım olunca severim :)Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Erkek çocuğu iyi aile terbiyesi verilmezse yaşlılıkta başa bela oluyor da ondan bir çok örneği varKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Kinama ,deccal gibi bir kiz cocugun olur sonraAllah affetsin de erkek çocukları ben de sevmiyorum bana Deccal gibi geliyorlar :) çok sevimsizler ne bileyim kız çocuğu işveli cilveli cıvıl cıvıl daha güzel . Böyle de konuştuğum için kesin oğlum olacak ahahaha ama olsun kendi evladım olunca severim :)
Oglan daha kiymetlidir genelde diye bir şey yok. Benim de oglum var. Ama biri digerine gore daha kiymetli degildir bence. Eskiden soy devam etsin diye erkek isterlermis normal olarak ataerkil bir toplumda yasiyoruz. Ama suanda kizlara ayni oranda hatta belki daha fazla kiymet verilmesi benim hosuma gidiyor.. kiz cocuklari ayri kiymetli erkek cocuklari ayri kiymetli. Cocuk cocuktur ya. Ayrim yapana da ebeveyn dememek lazim.Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Altında hadsizlik yatıyor, kendini bilmezlik yatıyor, başka şeyler de yatıyor da onları söylemeyimKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
2 haftalık bebeğin cinsiyetini kürtajla alındığında bırakın gözle cinsiyetini anlamayı,mikroskopla baksanız anlayamazsınız..Komşunuz sallamış.Evet ya.
Bir komsumuz vardi. Dusukleri olmus. Onlardan hep oglandi diye bahsederdi. Yani ilk 3 ayda, bir kac haftalikken kaybetmis gebeliklerini, ben o zaman anlamazdım, buyuyunce anladim. Daha cok erkek bebege hamile kalmis oldugunu vurgulamaya calisiyormus resmen.
Yalniz bunu yazarken farkettim, benim iki kizim var. Iki de dusugum var ve dusuklerim erkek :)) teyzenin dedigi gibi olmusum resmen :) allah hepsine uzun omur versin.
Bence siz annenizin erkek kardeşlerinize verdiği değeri duyunca üzüldüğünüz için algıda seçicilik yapıp sosyal medyada sadece kız çocukları için yazılmış mesajları görüyorsunuz.Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Kesin olcak ahajsus sağlıkla gelsin de:) espirisiKinama ,deccal gibi bir kiz cocugun olur sonra
Mune hanımmmm 37 haftalık hamilesinizzz maşallahBence siz annenizin erkek kardeşlerinize verdiği değeri duyunca üzüldüğünüz için algıda seçicilik yapıp sosyal medyada sadece kız çocukları için yazılmış mesajları görüyorsunuz.
Sağlıklı olsun da evladın kızı erkeği fark etmez ama aynı sosyal medyada ya da forumlarda erkek çocuğu olsun diye dua edenler, takvim uygulayanlar da var.
Durum sadece erkek çocuk yermesi değil, günümüzde bile hâlâ kızın olmuş üzülme senin de oğlun olur diyen insanlar var, kız çocuğu da çok yeriliyor, kızı olanlara ele vereceksin soyun yürümeyecek diyorlar, ki kız annesi olarak bana ağlamaklı bir ifadeyle kızın mı oldu olsun bir dahakine erkek olur denildi, ilk çocuğu kız olanlar kız kısırı oluyor bir daha çocuğu olmuyor denildi Başka çocuk yapmadım diye adım çocuğu olmuyora çıktı her duyduğumuzu kafaya takarsak erken ölürüz.