• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada oğlan çocuğu yermeleri..

Vallahi billahi korktum seytanlasmıs insanlar dedim . 15 senedir hıc sosyal medyamız olmadı ne eşimin ne benim bilmeyız nerde neler oluyor anca tv haberlerı biliriz
Biz burda bile makarasini yapıyoruz hatta çok yakınlarda ben yaptım ,oğlum 5 litre yağı eve ve kendine döktü diye

Kız çocuğu da kolay büyümüyor çocuk dediğin terbiyeli saygılı efendi insan gibi büyütülurse güzel yoksa oğlan olmuş kız olmuş kafadan kontak yedi mahalkeye zararı olmuş banane onun cinsiyetinden anası düşünsün.Hayirli olmadimi ailenin başına cellat millete dert polise hastaneye vaka oluyor Şimdi izledim köpeğin birini bu soğukta dereye atmış birde sosyal medyada yayınlamış aklı evvel bir erkek.Böyle aruzali oğlun olacağına kedi doğurayim daha iyi Hayırlısı iyi yetişeni aklı başında olanı makbuldür

Of evet ya, asla şaka kaldıramıyoruz. Gecen bi komedyeni izliyorum, en önde de gorme engelli biri bilet almış oturmuş. Komedyen de gayet komik bir şekilde neden fiyat farkı verip öne oturup bileti ziyan ettin gibi takıldı adama. Adam da yerlere yattı yani komikti zaten. Yorumlarda vay arkadaş herkes linç etmiş😅 bu insanların jimmy carr izlediğini hayal bile edemiyorum.
Ben de burda “engelli” kelimesini kullandığım için linç yemiştim bir arkadaşın profilinde🤷‍♀️

Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Ya sizce bu mümkün mü? Millet goy goy yapıyor işte. Sanki gerçekten kürtaj mı yapacaklar 😂
Erkek çocukları daha hareketli daha fazla yaramazlık yapıyor diye (ki kız çocukları arasında da bmyle olanlar var) insanlar kız çocuğu daha sevgi dolu felan diye kız çocuk istiyor. Bir zamanlar erkek güzellemesi varken sizin dediğiniz gibi şimdide kız güzellemesi var işte. İkisi de bir biriyle yarışır 😀 herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet olabilir bu arada normal. kız çocuk erkek çocuk istenebilir ama tabi ki en önemlisi sağlıklı olması. Lafta değil gerçekten sağlık her şey demek. Sosyal medyayı çok ciddiye almaya gerek yok

Kimsenin cinsiyeti erkek diye kurtaj yaptiracagini sanmiyorum zaten cinsiyet öğrenildiginde yasal kurtaj vakti geciyor istense de yapilamaz. Sadece kara mizah yapiyorlardir yani abartmayin siz de.
Kız cocuklari daha tatli bu arada. 😄😄😄(bence)
Kloş etekte bezli popolari havalanıp bıcır bıcır yuruyorlar ya 🤤🤤🤤

Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Rabbim belamızı ver yatıyor….

Kiz cocuklari genelde daha cabuk olgunlasiyor, kendilerini daha iyi ifade ediyorlar. Zaten istatistiklere gore kiz cocuklarinin okul basarisi erkeklere gore daha yuksekmis
Benim cocugum olsa kiz olsun isterdim, neden bilmiyorum ama bizim sulalede kizlar hep okuyor calisiyor, erkekler genelde it kopuk (babam haric tabi ki) 🤷 genetik biseyler var galiba.

El kadar sabiler üzerinden dönen iğrenç zihniyetin dışa vurumu. Oğlan olsun diyenlere inat oğlanı kürtajla aldırırım demek çok çirkin. İki tarafında birbirinden farkı yok.

Öf ne kadar abartiyorsunuz her şeyi ya.. kız çocuğu daha sakin oluyor oğlan çocukları deli danalar gibi koşturuyor onun espirisi bu canilik falan değil

Back
X