ben hiçbirini kullanmıyorumDert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
Arada sirada paylasilan seylerden rahatsiz olmuyorum ama surekli ayni seyleri paylasan insanlari takipten cikartiyorum.
İnsan 7/24 cocugunu paylasir mi ya? Bakin yemek yedi, bakin kopek sevdi...ya da surekli tatil fotografi, surekli yemek fotografi... Ortaya potbori yapsa gozume batmaz sahsen.
Emin ol çok mutsuzlardır işleri güçleri gösteriş.Çok kişiyi tanıyorum eşiyle kedi köpek gibi afedersin ama sosyal medya da sevgi pıtırcıkları.Ben bunların akıl eksikliğinden ileri geldiğini düşünüyorumDert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
Aklima su karikatür geldiBurada bahsedilen görgüsüzlüklerin gösterişlerin hepsinden bende çok çok rahatsızım ama bir de sosyal medyada sürekli kitap fotosu paylaşanlar var ki beni benden alıyorhani şu msji vermeye çalışıyolar ben çok kültürlüyum, her ortamda sürekli kitap okurum. Paçalarımdan kültür akıyor hayır gerçekten bilinçli iyi bir okur olsan o kitapları paylaşmaya vaktin olmamalı okumaktan. Yapanları biliyorum çünkü defalarca foto çekerler düzenlerler uğraşırlar bunun için uğraşırlar. Iyy çok zavallı komik görünüyosunuz. Kimse o fotoya bakıp aaa ne kültürlü bilinçli insan demiyor söylemiş olayım
Bununla ilgili bir istatistik paylaşılmıştı. Ülkemizde kitap fotosu paylaşanların sayisi kitap okuyanlardan daha fazlaydıAklima su karikatür geldi
Cok haklısınız. Insanlar sinemaya gidiyor story çekmekten filmi izleyemiyor. Bi sahile gitse fotograf çekmekten dalgalari dinleyip rahatlamıyor. Bir cayi her acidan cekicem diye ugrasirken cay soğuyor. Ama paylasinca mutlu olunuyor bağımlılık bu sosyal medyaGösterişten ziyade insanların her şeyi paylaşma merakı üzerine ciddi ciddi düşünüyorum. Artık eskisi gibi komşuluk,akrabalık ,dostluklarlar yok. İnsanlar çok yalnız. Galiba bu yalnızlıklarını sosyal medya aracılığı ile gideriyorlar. Eskiden daha samimiydi ilişkiler .İnsanlar her şeylerini konuşarak paylaşırlardı. Sosyallik ihtiyaçlarını samimi yüzyüze ilişkilerle giderirlerdi. Şimdi herkes bireyselleşti. Kişi evinde bir başına ama sosyal medya hesaplarında yüzlerce arkadaşı var. Durum böyle maalesef. Aslında üzülüyorum ben. İnsan ilişkilerinin bu derece yüzeyselleşmesine. Ama elden bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?