hakikaten ya en çok buna anlama veremiyorum.Yaptığı temizlikten sonra değiştirdiği çarşafla “oh mis gibi oldu “ şeklinde yorumla post gördü bu gözler
Ama beni ilgilendirmez tabi ki, kendi hesabı kendi seçimi tabi ki paylaşımları. Yeter ki bu paylaşımlar da sadece kendi olsun, çocuklarını teşhir etmesinler yeter.
bir yerde okumuştum, gerçekten mutluysan sadece o anı yaşarsın aklına başka birşey gelmez diyeAyy ben cok gülüyorum cok egleniyorum. Ayni evde yasadigin insana sosyal medyadan ilan-i ask etmek nedir? Ayrica en özel ve romantik aninda paylasim yapmak nereden aklina gelir? Kocamin romantik surprizlerinde fotograf cekmek paylasim yapmak benim aklima gelmiyo.. hos ben oyle bisey yapmaya kalksam da kocamdan firca yerim zaten en ozel anin icine ettin diye. Bir de arabasi yikanirken falan paylasim yapanlar var bu ara cok sık rastliyorum. Herhalde baaaakkk biz cok mutluyuz, cok egleniyoruz, arabamiz sekil vs vs mesajlari vermek istiyorlar.
Oda bişey mi.Kızlar şimdi sevgililerinin hesabından foto paylaşıyolar ama altına ilanı aşklar şiirler filan erkek kıza yazıyomuş gibi.Sonra kendi hesaplarındanda cevap veriyolar kendi kendilerineDert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
Dert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
ben de aynen takipten çıkarıyorum ama bazılarıyla samimiyim çıkaramıyorum da.Arada sirada paylasilan seylerden rahatsiz olmuyorum ama surekli ayni seyleri paylasan insanlari takipten cikartiyorum.
İnsan 7/24 cocugunu paylasir mi ya? Bakin yemek yedi, bakin kopek sevdi...ya da surekli tatil fotografi, surekli yemek fotografi... Ortaya potbori yapsa gozume batmaz sahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?