- 19 Kasım 2013
- 18.735
- 33.773
- 798
Şöyle diyim kaynımın sevgilisi yapıyo bunu.Hatta ben çocuğa dedim ki nasıl yazıyosun öyle şeyleri yetenekliymişsin belli etmiyosun onları ben yazmıyorum ki kız yazıyo dedişok oldum o an.Normal yazsa neysede cevaplaşıyoda ordan kendi kendine Bütün sosyal medya hesaplarını kız yönetiyo var sırf bu işlerle uğraşanlar Eşimin bi müşterisi var erkek onun karısıda aynı şekilde
Şöyle diyim kaynımın sevgilisi yapıyo bunu.Hatta ben çocuğa dedim ki nasıl yazıyosun öyle şeyleri yetenekliymişsin belli etmiyosun onları ben yazmıyorum ki kız yazıyo dedişok oldum o an.Normal yazsa neysede cevaplaşıyoda ordan kendi kendine Bütün sosyal medya hesaplarını kız yönetiyo var sırf bu işlerle uğraşanlar Eşimin bi müşterisi var erkek onun karısıda aynı şekilde
İnanmıyorum bu zirve olmuşBenim bir arkadaşım, balayında otel odasında banyo sonrası havluya sarılmış fotosunu paylaşmıştı.Biri de kocasına ayağının altını öptürken,bir diğeri ki bu facia, yanlışlıkla cinsel organını paylaşmıştı
Hah işte manzara fotosu paylaşırsın severek bakarım ya da beraber hoş bi fotonuzu ama niye altına uzun uzun yazıyosunAynı çatı altında yaşadığı insana oradan methiyeler düzmek saçma ötesi.
Yani bakıyorsun muhtemelen yanyanalar canım kocişim yazarken,yanında işte söylesene yüzüne diyesim geliyor.
Yapmacık buluyorum bu tip paylaşımları.
Ha birlikte fotoğraf paylaşırsın,o anı kaydetmek istemişsindir amenna ama başka türlüsü komik geliyor bana.
İnanmıyorum bu zirve olmuş
Bende anlamiyorum,ama herkesin kendi tercihi. Ama bir konuda cok kiziyorum oda cocuklari like kasmak icin sekilden sekile sokmalari. Cocuklar sahsi mal degildir. Sen kendine yeni canta alacaksin veya bir kac bedava ürün alacaksin diye cocugun cocuklugunu batiriyorsun. Ama anlayana. Kendilerini insta-mom olarak tanitan hicbirinden birsey ögrenemezsin. Bana göre bu da bir tür istismardir ve aslinda buna bir yasak getirilmesi lazim. Birde kücücük kiz cocuklarini yaslarina hic uygun olmayan kiyafetlerle ve makyajla poz verdirmiyorlar mi...ben öylelerini artik sikayet ediyorum net.
Bende ifrit oluyorum.
Yok çay keyfi, yok kahve keyfi yok zıkkımın kokunun keyfi diye boy boy foto atıyorlar.
Arkadaşlarla toplandık yazısının üstünde masa ve masadaki yiyeceklerin resmini atıyorlar. Sanırım arkadaşları kek, dolma vs. Çünkü insan resmi yok.!!!
Bana çok banal geliyor. Her şeyi paylaşmak. Bazıları bı wc hariç herseyini atıyor.
Genelde bunu bizim sülalenin görgüsüz gelinleri yapıyor. Gülüyorum. Napsinlar koca evine gelince yapacak bir faaliyet bulamayınca maskaraya dönüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?