- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
Arkadaşında konusu dışında konuşuyoruz kusurabakmasin son .kavga esnasında uzaklaşıp sessiz kalmak en iyisi, kırıcı laf olmuyor. Öfke bir süre sonra geçiyor zaten, o zaman konuşmak lazım . Ben öyle yapiyorum.Valla sekerim yemesi icmesi iyi,bazen evi de süpürür bazen yemege de el atar cok darda kalırsam seslenirim gelir
Bazen kavga ediyoruz ama ben yanina gidince hemen sarılıyor
Hic kinci ve inatci bir yapısı yok
Birazcik 2 yüzlü
Ama kavga etmesek hic keske cok bagiriyoruz kavga esnasinda
Ondan ayri genelde zaten sessiz sakin bir tip cok konuşmaz cok lafci degil süslü sozleri var evimiz 2 katlı ben yukarda bazen kendi kendime biseler yapip asagi indigimde
Fıstığımmmmmmmm naptın nerdeydin sen falan der isini iyi biliyor ben ona küsünce de gelip güldürür hemen barışırız galiba cok kurnaz...
.............................
Gösterme merakındam anı yaşamayı kaçırıyorlar. Sosyal medyada çok fazla paylaşım yapan insanların boşlukta olduklarını düşünüyorum.Cok haklısınız. Insanlar sinemaya gidiyor story çekmekten filmi izleyemiyor. Bi sahile gitse fotograf çekmekten dalgalari dinleyip rahatlamıyor. Bir cayi her acidan cekicem diye ugrasirken cay soğuyor. Ama paylasinca mutlu olunuyor bağımlılık bu sosyal medya
Kahkaha atıyorum kocam hiiii diye kızdı uyanacak simdi korktumOda bişey mi.Kızlar şimdi sevgililerinin hesabından foto paylaşıyolar ama altına ilanı aşklar şiirler filan erkek kıza yazıyomuş gibi.Sonra kendi hesaplarındanda cevap veriyolar kendi kendilerineBence sorunlu olanlar bunlarla uğraşıyo.
Merak ediyorsunuz ki hala bakıyorsunuzYarama tuz bastınız.
Nefret geldi artık. Whatsapp a bile girmek istemiyorum instagramım yok ama artık whatsappı katlettiler. Şunun keyfi bunun keyfi. Her şeye keyfi...
Hele ki bi tanıdık var.
Halı yıkama keyfi.
Çay içme keyfi.
Tatile gitme keyfi.
Çocuğumun tatil keyfi .
Yolculuk keyfi.
Alışveriş keyfi.
Kahve keyfi,çay keyfi o keyfi bu keyfi ...
Yok, artık sona aldımMerak ediyorsunuz ki hala bakıyorsunuz
Şöyle diyim kaynımın sevgilisi yapıyo bunu.Hatta ben çocuğa dedim ki nasıl yazıyosun öyle şeyleri yetenekliymişsin belli etmiyosun onları ben yazmıyorum ki kız yazıyo dediKahkaha atıyorum kocam hiiii diye kızdı uyanacak simdi korktum
ayy bayilcam
Ciddi misiniz ya pes artik bu kadarına
Benim kizkardesim bu islerin delisi bir ara sifrem vardı kendi hesabina,benim hesabimdan kalp yolluyordu resmin altına.
Of bayilcam ama simdi siir i ilk kez duyuyorum
Benim bir arkadaşım, balayında otel odasında banyo sonrası havluya sarılmış fotosunu paylaşmıştı.Biri de kocasına ayağının altını öptürken,bir diğeri ki bu facia, yanlışlıkla cinsel organını paylaşmıştı
Bende böyle şoklara girmiştim maalesef çok ciddiyim.Ay ciddi misiniz[/QUOTE
Nasıl olabilir by yaaBende böyle şoklara girmiştim maalesef çok ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?