Sosyal medyada görgüsüzlük

Arkadaşında konusu dışında konuşuyoruz kusurabakmasin son .kavga esnasında uzaklaşıp sessiz kalmak en iyisi, kırıcı laf olmuyor. Öfke bir süre sonra geçiyor zaten, o zaman konuşmak lazım . Ben öyle yapiyorum.
Gerisi zaten iyiymis. O kadar kusur kadı kızında da olurmasallah diyelim

Gösterme merakındam anı yaşamayı kaçırıyorlar. Sosyal medyada çok fazla paylaşım yapan insanların boşlukta olduklarını düşünüyorum.

Mesela eşiyle problem yaşayan bir arkadaşım vardı. Bu arkadaşım intagramda sürekli her şeyini paylaşıyordu. Yani adım atsa haberin olur,o kadar. Aslında üzülüyordum, belli ki paylaşacak kimsesi yok. O da bu boşluğu sosyal medya ile gideriyor.

Valla hic kendi derdimden bunlari dusunmek aklima gelmedi
Kimsenin bahsettiginiz gorgusuzlugunu cekmem, engellerim bu kadar basit
Sonuc olarak herkesin kendi sahsi profili istediklerini paylasirlar

Sosyal medya bir nevi fotograf albumu..eskiden de cekmiyor muyduk foto,cikarttirip albumlere koyup gelene gidene gostermiyor muyduk? Ben de her otu bocegi paylasmam ama isyerinde calisirken esimden sebepsiz gelen cicegi paylasirim, bazen en eski fotografa kadar giderim bakarim, bundan rahatsiz olan varsa beni takip etmeyebilir, ben de rahatsiz olsam ben de takip etmem..herkesin paylasim anlayisi farklidir, belki de yapacak baska isi yok, napalim kinayalim mi niye paylasiyor diye?

En guzeli takip etmemek

Kahkaha atıyorum kocam hiiii diye kızdı uyanacak simdi korktum

ayy bayilcam

Ciddi misiniz ya pes artik bu kadarına
Benim kizkardesim bu islerin delisi bir ara sifrem vardı kendi hesabina,benim hesabimdan kalp yolluyordu resmin altına.
Of bayilcam ama simdi siir i ilk kez duyuyorum

Yarama tuz bastınız.
Nefret geldi artık. Whatsapp a bile girmek istemiyorum instagramım yok ama artık whatsappı katlettiler. Şunun keyfi bunun keyfi. Her şeye keyfi...
Hele ki bi tanıdık var.
Halı yıkama keyfi.
Çay içme keyfi.
Tatile gitme keyfi.
Çocuğumun tatil keyfi .
Yolculuk keyfi.
Alışveriş keyfi.
Kahve keyfi,çay keyfi o keyfi bu keyfi ...

Merak ediyorsunuz ki hala bakıyorsunuz

Bazi insanlar abartiyor evt.

Sabahtan aksama kadar her anini paylasiyor bazilari.

Kahvalti keyfi
Kahve keyfi
Bebisimle oyun zamani
Alisveris zamani
Alisveriste kahve molasi
Huzurlu aksam yemegimiz
Iyi geceler fotosu

Yahu kardesim herkes senin her anini merak mi ediyor saniyorsun? Ne bu foto ekleme meraki?

Bakmadan geciyorum artik.
Yapacak birsey yok
Bazilari seviyor boyle hayati

Benimde bi arkadaş Whatsapp durumunda güzel bir kahvaltı sofrası paylaşmıştı. Bende hamileydim o ara o resimde menemeni gördüm canım bir menemen çekti anlatamam. O gün bu gün yemek resimleri paylaşmam.
Ama bazen gırgır şamata olsun diye dalgasına ellerime sağlık... ya da afiyet olsun”lu fotoğraflar paylaşıyorum. Bana da tuhaf geliyor. Eşine ilanı aşk edecek, ediyor,Eşi de bunu WhatsApptan görüp
- canımMmM sende iyi ki varsın bende seni çok seviyorum <3
Falan mı diyor ? Tamamen gösteriş. Ne eşimin Doğum gününü ne evlilik yıldönümümüzü sosyal mecralarda paylaşmam. Zaten kullanmıyoruz. Whatsapp hariç sosyal medya programı kullanmıyorum

Şovu seven milletiz , o paylaşanlar kadar bunu eleştirenler de bıkmadı yani.Sürekli eleştirmek de saçma geliyo bana.Böyle insanlar var , her yerdeler.O insan paylaşmaktan mutlu , kalanlar da paylaşmıyor , o şekilde mutlu.Ben paylaşmıyorum ama paylaşanı da beğenirim insanlar istediği gibi yaşasın.Görmek istemezsem de görünmez yapıyorum anasayfama düşmüyo , bitti gitti.Bu kadar kafa yorulacak bi' mesele değil bence.Çok abartı paylaşanları ben de garipsiyorum , her anını hikaye diye atıyo mesela.Kafasına kamera takmış gibi.Direkt sona al yapıyorum.Oh ne rahat.

Şöyle diyim kaynımın sevgilisi yapıyo bunu.Hatta ben çocuğa dedim ki nasıl yazıyosun öyle şeyleri yetenekliymişsin belli etmiyosun onları ben yazmıyorum ki kız yazıyo dedi şok oldum o an.Normal yazsa neysede cevaplaşıyoda ordan kendi kendineBütün sosyal medya hesaplarını kız yönetiyo var sırf bu işlerle uğraşanlar Eşimin bi müşterisi var erkek onun karısıda aynı şekilde

Benim bir arkadaşım, balayında otel odasında banyo sonrası havluya sarılmış fotosunu paylaşmıştı.Biri de kocasına ayağının altını öptürken,bir diğeri ki bu facia, yanlışlıkla cinsel organını paylaşmıştı

Bı arkadasim var istemediğini soyledigim halde sürekli foto çekip surda yiz yirdayiz altına yazıyor

Bana da ısrar ediyor paylasmayinca neden paylaşımıon diyor sevmiyorum diyor saat yükle görsün düşman kardeşler çatlasın diyor acınası

Çoğu yalan dolan ya. Tanıdığım evliler var, sosyal medyaya baksan sırılsıklam aşıklar çok mutlular zannedersin ama gerçek hic de öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…