- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
ben hiçbirini kullanmıyorumDert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
bana göre sizin oraya normal resim koymanız bile görgüsüzlük
kendini gösterme, beğendirme amacınız olmasa normal fotoğrafınızı neden koyasınız?
bi tanıdığım var, çocuk tam bir #instaboy
koyduğu fotoğrafları, o hikayeleri ben biliyorum, arkadaşım gösteriyor
yese içse koyar
geçen profiline sevgilisinin baş harfi yazanların ve tarih atanların ne kadar büyük görgüsüzlük yaptığına dair bir şey paylaşmış
güldüm geçtim
benim 'bi s.çtığını koymuyor' dediğim insan baş harf yazanları eleştiriyor
siz normal fotoğraf koyuyorsunuz ama abartanları eleştiriyorsunuz
ben normal fotoğraf koyanların da görgüsüzlük yaptığını, bu işin görgüsüzlükten başka hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum
napcaz o zaman? kısır döngü gibi bir şey
bence görgüsüzlüğü az yapan sosyal medya kullanıcıları çok yapanları eleştirmeyi bıraksın :)
eleştirme işi biz hiç görgüsüzlük yapmayan, sosyal medya kullanmayan insanlara kalsın