- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Benim eşim evlilik yıldönümü gibi bazı özel anları paylaşır. Ben görünce mutlu olurum , ama cevabı evde veririm, yada ararım. Banada çok komik geliyor.
Onun dışında duyulması gereken şeyleri paylaşırım, sosyal sorumluluk, faydalı şeyler. Arada normal foto.
Yemekleri paylaşanların yanlış bir şey yaptigini düşünüyorum. Herkes kullanıyor , ve yiyen var yiyemeyen var , canları çekiyor.
Kesfet te karsima hep sunumcu ve pembe koltugun önünde elinde tepsiyle poz vermis kadinlar çıkıyor"Kocişim ister de ben yapmaz mıyım" lafına da ben ifrit oluyorum.
Ayy o da fenaymis da asil ben hastanede check in yapip “acilar icinde kivraniyorum dogurmak uzereyim” yazani gordumYaptığı temizlikten sonra değiştirdiği çarşafla “oh mis gibi oldu “ şeklinde yorumla post gördü bu gözler
Ama beni ilgilendirmez tabi ki, kendi hesabı kendi seçimi tabi ki paylaşımları. Yeter ki bu paylaşımlar da sadece kendi olsun, çocuklarını teşhir etmesinler yeter.
Kesfet te karsima hep sunumcu ve pembe koltugun önünde elinde tepsiyle poz vermis kadinlar çıkıyor
Bi de altına cok sorulan tunigim ..
..
Cok sorulan begenilen halım ...@
Yaziyolar. Acaba gercekten soran varmi o kadar ?
Ayy o da fenaymis da asil ben hastanede check in yapip “acilar icinde kivraniyorum dogurmak uzereyim” yazani gordumbir de “açılın prens geliyor” diye bir paylasim vardi. Arkadasin kocasi da 7 göbek kayserili, bir kraliyet ailesi durumu yok yani
Biz olmayanlarda bakıp ic geçiriyoruz onlara masallah diyoruzBabasının ne olduğunun bir önemi yok ki
Şimdi nerdeyse bütün bebeler prens ve prenses olarak doğuyor ☺
Benim esimde aynen spor , haber o tarz yerleri takip eder genelde. Eşine kızma bende de sadece çocuklarım var 1 tane bile fotomuz yokBizimki kendi fotosunu bile paylaşmıyor
Aslinda nisan fotolarimizi daha dogrusu isteme fotolarimizi paylaşmısti ama begenen kisi sayısı 4... zaten takip ettigi hesaplar cnnTurk cnbce gazeteciler spor yorumculari ntv ünlüler falan
Sonra butun fotolarini sildi maymun.
Profilde 2miz varız sadece
Ben arada 2mizin fotosunu atiyorum kendisi haksızlık yapıyor pis stalker.Herkesi takip et ama kendin paylaşma
Suan esime sinir oldum
Yaa cocuk dogurmanin görgüsüzlügü de oluyormus.. ben hamileligim boyunca tek bir foto paylasmadim kaldi ki prens/prenses güzellemeleri yapayim. Sadece yakin cevremde cok istedigi ve tedavi gordugu halde cocuk sahibi olamayan 3 arkadasim var. Kim bilir bilmedigim daha kimler vardir. İnsanlar incinir mi üzülür mü incelikleri de mazide kalmis malesef..Babasının ne olduğunun bir önemi yok ki
Şimdi nerdeyse bütün bebeler prens ve prenses olarak doğuyor ☺
Sahsen ben esimin jestlerini paylasiyorum fakat benim paylasma nedenim karsi taraf ayrilmamizi bekliyoda kapak olsun diye :)Dert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
Valla sekerim yemesi icmesi iyi,bazen evi de süpürür bazen yemege de el atar cok darda kalırsam seslenirim gelirBenim esimde aynen spor , haber o tarz yerleri takip eder genelde. Eşine kızma bende de sadece çocuklarım var 1 tane bile fotomuz yok
Eşinin evdeki durumu nasıl , mutluysaniz dışarıya gösterilen paylaşımlar önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?