Senin kariyer geçmişin gibi kariyerim olsa şimdiye Türkiye ‘nin Stephen Michael Stahl ‘ ı olmuştum margaret ‘ cim

Konuya yorum yazmayı hiç istemiyordum ama sırf senin güzel hatrın için bir yorum yazayım
Nasıl ki her hastanede çalışan sağlık çalışanıdır gibi bir kanı doğru değilse, çalışmalarını hastane dışında yürüten kişiler “ sağlık çalışanı değildir” gibi bir kanı da doğru değildir. Sağlık çalışanı kavramı sadece hemşire doktor teknisyeni vb kapsamaz. Biraz vizyon sahibi olan kişiler bu kavramın içinde neler olduğunu zaten bilir.
Senin kariyerini ve alanında ne kadar iyi olduğunu biz eski üyeler zaten biliyoruz, konu sahibi “ anatomi hakkında tez” yazdığını söylüyor ama bu ibare bile o kadar çiğ ki.. ne konuda mesela? Hangi alanda? Nöroanatomi mi, dolaşım mı, solunum mu, endokrin mi? Hangisi?
Birkaç sayfa önce sanırım beyin korteksinin bazı bölümlerinden bahsedilmiş, çok cringe idi ama neyse.. prefrontal korteks doğru cevaptı dediğin gibi
Konu sahibinin yaşının genç olduğunu ve bazı konularda kendini ispat etme çabasında olduğunu düşünüyorum, ancak şunu unutuyor ki, burada bahsettiği konularda kendinden çok daha donanımlı ve bilgili kadınlar var, ve söylediklerinin eğreti olduğunu fark edebiliyorlar.
Grandiyöz bir tutumla kendini olduğundan farklı gösterme çabasında ama kendisine dün özel mesajda da söylemiştim, bizler eylemlerinin ardındaki motivasyonu görebiliyoruz.
Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil ama, kendisinin ağzından düşmeyen “ üslup “ kavramını kendine uyarlamasında fayda olacaktır. İnsan ilişkilerini düzeltmekte kendisine olumlu yönde etki edecektir.
Muhtemelen bana da kızacak veya tersleyecek ama önemli değil, senin vesilenle fikrimi belirtmiş olayım, öpüyorum seni canım