- 7 Aralık 2018
- 6.805
- 17.707
- 27
Yok ya bence bu konuda armut dibine düşmüş. İnsanın mayası o yaşlarda belli ediyor kendini kaldı ki çok küçük yaşta da değiller. Benim annem babam da ayrı ama neyin ne olduğunu gayet anlıyordum. Zaten anne sevgisi doğuştan geliyor çok zeki olmaya gerek yok. Para, lüks yaşam seven biraz da nankör mizaçlılar maalesef. Hadi ilk başta gitmelerini anlayışla karşılayalım ama döndükten sonra hala aslan babam kahraman babam demeleri çok da sağlam mizaçta olmadıklarını gösteriyor maalesef. Evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz ancak fazla fedakarlıkta da bulunmazdım ben olsam.Bu işler bu kadar net ilerlemiyor
Annelerinin kıymetini biliyorlar kadınla annelerini karşılaştırmak bile hata şuan
Ki çocuklar böyle düşünmüyor
anneyle baba kötü ayrılmışlar belki bazı olaylara bile şahit oldular bilemiyorum
Bir anda babaları gitti
kimse içşn kolay değil
Ebeveyn olmanın anlamı bu değil mi hatalarımızı çoğu zaman görmezden gelmeleri empati yapabilmeleri....
Ki ortada hata da yok babalarıyla da vakit geçirmek istediler belki babaları evlendi diye onu kaybetme korkusu yaşadılar
Ya hep diyorum çocuklar bir sürpriz yumurta çok da kırabilirler ama asıl olay buna çözüm bulmak
anneleri sizin dediğiniz gibi yaparsa cephe alırlar ergenlikte yaşananlar da kolay unutulmaz
zaten bir insanın doğurduğunu büyütmek zorunda