Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

E kullanmayın,bende kıl oldum ve 1 sene önce bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım face hariç. Faceyide kapatırdım ama mesleki grupları takip etmem gerekiyor diye kapatamıyorum. Tavsiye ederim

Ben yemeklerden çok çocuklarını reklam ve para malzemesi yapanlara kızıyorum. Sırf 3 - 5 tane bedava kıyafet gelsin diye çocuğunu sürekli giydirip reklam yapanlara anlam veremiyorum. Bedava yaşamak için çocuklarını kullanıyorlar.

Sadece instagram var ana bazi kisiler her alsam ne yedigini paylasiyo.. ama baktim rahatsiz oluyorum engelliyorum takip etmiyorum ... kesfetten karsima cikanlarida engelliyorum..en gicik oldugum insan tipide hem takip edip hemde altina ay cani ceken olur hakka giriyosunuz diyenler :)

Açıkçası ben de sevmiyorum.

Hiç unutmuyorum, bir bayram Türkiye'de değildim. Bir yanım garipti, oturdum bayramlaşmaya çalışıyorum gurbetten. Sonra bir baktım instagram'da kuzenim bayramda hazırladığımız yemekleri paylaşmış. O an bir damla aktı gözümden. Kalkıp istesem de yapamam, Türk yemeği sonuçta, malzemeyi olduğu gibi bulamam, öylece oturup ağlamıştım gariplenip.

O gün bugündür arada şeytan gıdıklasa da paylaşmam, biri görür o an üzülür diye.

Cunku paylascak baska birsey yok. Hergun temizlik yaptim oh diye evin butun odalarini paylasmak, aksam yemegi, cay keyfi... o tabak canaga harcadiklariyla iki biyer fazladan gorurdu oysa. Beyin fakiri olmasin insan.
Disarda yemekte dahi olsam masayi gostermem. Ya manzara fotograflari cekerim yada motosikletle filan cekilirim.

Yeni evliyim tarif sayfaları işime yarıyor benim sözüm inciği cıncıgına dek paylasanlara ama gidipde kimseye yorum yapmıyorum dediğiniz gibi .

Benim kafadansınız sizde masaya sipariş gelmeden fotopraf cekilir atarım ama kimiside masadakileri çeker sanki tek kendisi yiyor gibi

Sizim adınıza cok üzüldüm belki kendileride böyle bir şey yaşasa paylaşmazlar empati yok

kimisi altına hamileler kusura bakmayın yazıyor öyle yazınca canın cekmiyormuş gibi :):)

Ee aynı düşüncedeyiz işte rahatsız oluyorum ama akraba diye listede duruyor kesfette cıkıyor keyfimden bakmıyorım yani

Mezarlıkta foto çekip paylaşanlar var bana çok tuhaf geliyo ne biliyim onlarda öyle işte diyecek söz bulamıyorum.
Sosyal aktiviteleri yok diye bence öyle paylaşacak bir şey bulamadıkları icin yani düşünüyorum bir insan yemeğini paylasıyorsa tiyatro sinema bu tür yerlerede gittiginde paylaşır ama onlar bütün gün temizlik yemek yapıp eş kişisini bekliyorlar tek aktiviteleri kv görümceye ziyaret

Benim kafadansınız sizde masaya sipariş gelmeden fotopraf cekilir atarım ama kimiside masadakileri çeker sanki tek kendisi yiyor gibi

Nebilim kim napsin ki tabak canak yemek gerci baya takipcileri var onlarda kendileri gibi tiplerdir.
Sunumun hatiralik bi yanida yok. Yemek tarifi bulmak istiyorsam milyon tane site var zaten.
Hergun hergun sirf foto atmak icin bos bos cekimler yapmiyorum. Gezdigim zaman atiyorum. Hem bana hatira kaliyor hem bakmaya deger fotolar oluyor.
Boyle insanlari takip ediyorum. Gittikleri yeni yerleri goruyorum imkanim varsa bende gidiyorum.

tek değilsiniz gerçekten çok komik, hatta bazıları sinir bozucu, mesela; çok yakınını kaybeden birinin aynı gün sosyal medyada cenaze töreni görüntülerini paylaşması... yani insan o acıyla nasıl sosyal medya hesabına girmeyi düşünebiliyor anlam veremiyorum. Karne alan çocuğunun takdir belgesini herkesin gözünün içine soka soka, çocuğuna sosyal medya üzerinden aferin canım kızım/oğlum mesajı göndermeler.... ya evladını sanal olarak kutlamak da nedir komik gerçekten hani sanki arkadaşa eşe dosta hava atmıyor da sözde çocuğuna aferin demek için paylaşmış haberim yokmuş gibi çek pampaaa misali benim sosyal medyadan anladığım; herkese faydalı olacak paylaşımlar yapmak güzel bir bilgi, resim hikaye bunun gibi... yoksa kendi yaşamlarını milletin gözünün içine sokmanın ne gereği var bize ne yahu bu konuda sayfalarca yazabilirim ama neyse...

Takipçi kasıp para kazanmaya çalışıyorlar. .manzara fotograflarına bayılırım bende dediğiniz gibi gezip gördüğün farklı yerleri paylas ki insanlar güzellik görsün

Çok mantıklı bir yorum yazmıssınız valla hava atmak ispatlamak gösteriş tek dertleri bu aynı evin içindesiniz sonucta sevincini paylasmak istiyorsan da ara söyle nispet hep bunlar :):)

Evleri tertemiz mis gibi, çeşit çeşit yemekler tatlılar yapmışlar, ailesiyle o kadar mutlular ki her muhteşem anlarını çekiyorlar. Ne diyorum ben bu tiplere " kezo" başka tarifi yok bence. Şu durumda insanlar nasıl bu kadar umursamaz, görgüsüz, soytarı oldu anlayamıyorum ben gerçekten. Çok yazık oldu bir nesle çook.
Milletçe, ayranı yok içmeye tahterevanla gidiyor sıcmaya modundayiz ( kendimi ve hemfikir olanları tenzih ediyorum ) Allah sonumuzu hayretsin ne diyim. Şu arap görgüsüzlüğü de son bulur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…