• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Yediğini içtiğini paylaşmayı geçtim arkadaşlarıyla sevgilisiyle mesajlaşmalarını paylaşanlar bile var özel kalması gerekiyo bence böyle şeylerin

Bana da komik geliyor. Sosyal medyada hayatinda hic bir problem olmadigini, hep keyif yaptigini, cok mutlu oldugunu lanse etmeye calisir boyleleri. Ama gercek hayatya baksaniz acliktan nerdeyse agzi kokan, cok ama cok zor sartlar altinda calisip bundan sikayet eden kocasina guven duymayan tipler cikiyor cok mutluyum imaji vermeye calisanlarin altinda. Sirf sahtelige dayanamadigim icin instagram i kapattim. Aciyorum krndini farkli gostermeye calisanlara da. Tamamen eziklik :)
Ay sorma sorma ya gerçek hayatta kim ve nasıl oldunu bilmesen tamam da biliyorsun ama :):)

Yok whaysap durumunda hepsi sonda ama görülüyor yine insta da akrabalar var yoksa fenomenleri takip etmiyorum .ama keşfette cıkıyorlar :) kimisi evini reklamlarla geçindiriyor :):)

Tabi canım Reklamlar önemli, onlarla öğrendik herşeyi :) Ev hanımıyken hop bi bakıyosun İstanbullarda lansmanlar da, fuarlar da :) Biz saflara akıl veriyor öyle yapın şöyle yapın, canlı yayınlar bilmem öneriler vs vs vs bide nasıl anlayışlı nasıl mütevaziler. Sorular , yorumlar,övgüler havada uçuşuyor statüsü ne peki ,internet fenomeni :) Ben onlara değil de bıkıp usanmadan onları takip edenlere inanamıyorum..

Kullanmasinlar, bakmasinlar diyen sizsiniz.
Başkalarının yasamlari uzerinde kendinizi yetkili merci olarak goruyorsaniz insanlara haber verelim iste.

Ben fiziksel ihtiyaclarin on planda oldugunu ve insanlarin ne durumda yasamlarini surdurduklerini bilemeyecegimizi soyledi. Kimseye fotograf atmayin, sosyal medyayi birakin dedigimi hatirlamiyorum.
E siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyorsunuz.
"Ben yiyecek paylasilmasini dogru bulmuyorum."
Sizin cümleniz. Yemek fotosu paylaşanlara da sizden haber salalım o zaman. Siz uygun bulmuyorsunuz diye paylaşmasınlar :deli:
Bana söylediğinizi kendiniz yaptınız diyorum.
Bir de fiziksel ihtiyaçlarını karşılayamayanların instagram'da fink atması absürt olmuyor mu?
Neyse banım yeni açıldı ben gidiyorum :KK55:

Antipatik olma sınırını bile aştılar yahu . Hadi engelli yazık günahtır diyorum ama, inanılmaz iticiler. İnsanların bukadar destek olmasına da anlam veremiyorum . Aptal yerine konduklarını anlamıyorlar maalesef:KK48:
:KK8: aynen yaa ..
Ben engelli olduklarına hiç üzülmuyorum açıkçası çünkü bunu sova çevirdiler artık ..
Insanlarin acıma duygusundan faydalaniyolar ..
Gıcıklar. .:110:

Yediğini içtiğini paylaşmayı geçtim arkadaşlarıyla sevgilisiyle mesajlaşmalarını paylaşanlar bile var özel kalması gerekiyo bence böyle şeylerin
Özel diye bir şey yok artık valla ben sosyal medya sayesinde kim ölmüş kim boşanmış öğreniyorum babamı kaybettik diye gönderi paylasıyor mesela allah korusun da o acıda nasıl aklına geliyor

Canlari bilir istediklerini paylassinlar,yemekten kahveden ayip olmuyor sonucta. Ben en cok cocugunu paylasanlari garipsiyorum. Cocugu canli bir varlik ve ona sormadan paylasim yapiyor annesi babasi. Bari yuzunu gostermeden arkadan ya da uzaktan cekseler. Cocuk bizim malimiz degil neticede bana yanlis geliyor

Özel diye bir şey yok artık valla ben sosyal medya sayesinde kim ölmüş kim boşanmış öğreniyorum babamı kaybettik diye gönderi paylasıyor mesela allah korusun da o acıda nasıl aklına geliyor
Mezarlikta check in yapan var ya
Garipler genel olarak. Ama iste ozgur irade,karisilmaz. Paylassin dursun

Ben sosyal medya kullanmam
Ama bazen yaptıgım şeyleri WhatsApptan paylaşıyorum meyve tabagı da bazen buna dahil
Yani tabiki herakşam her yediğimi paylaşmam canım ne zaman isterse..
Bundan dolayı görgüsüz oldugumu düşünmüyorum genelleme yapmayın!

Ay sorma sorma ya gerçek hayatta kim ve nasıl oldunu bilmesen tamam da biliyorsun ama :):)
Bi de boyle tipler cevresinde cok kıskanıldigini zannediyor:) "bak ben paylastim o da paylasti" falan tarzi muhabbetler oluyor. Bir de su yeni nişanlanip altinlarini gosterenler yok mu :D boyle basit ornekler o kadar cok ki. Eskiden gotustugum bi cocuk bana cicek yaptirip gelmis. Bi arkadas ta benim cicegin fotosunu cekti ve sosyal medyada paylasti.altina da "tesekkurler kocacigim" yazmisti :D

Mezarlıkta foto çekip paylaşanlar var bana çok tuhaf geliyo ne biliyim onlarda öyle işte diyecek söz bulamıyorum.

ben çok seviyorum yemek, tarif, sofra düzeni vs paylaşan sayfaları,
kimsenin paylaşımından görgüsüne dair çıkarımda bulunamam ama yarın ne pişirsem sorunuma güzel çözüm oluyorlar :KK45:
ha ben paylaşır mıyım, hayır, çünkü pilavı bile tabağa rasgele tepeleme dolduran tiplerdenim, nesini paylaşıcam kuru fasulye pilavımın :KK53:

E siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyorsunuz.
"Ben yiyecek paylasilmasini dogru bulmuyorum."
Sizin cümleniz. Yemek fotosu paylaşanlara da sizden haber salalım o zaman. Siz uygun bulmuyorsunuz diye paylaşmasınlar :deli:
Bana söylediğinizi kendiniz yaptınız diyorum.
Bir de fiziksel ihtiyaçlarını karşılayamayanların instagram'da fink atması absürt olmuyor mu?
Neyse banım yeni açıldı ben gidiyorum :KK55:

Dogru bulmuyorum= ben dogru bulmuyorum. Kimse yemek fotografi paylasmasin ile ayni anlamda degil. Yani hukum ya da emir icermiyor.

Bakmasinlar: emir iceriyor.

Okudugunuzu ve yazdiginizi anlama ile ilgili yapabilecek daha fazla birseyim yok. Gule gule

Canlari bilir istediklerini paylassinlar,yemekten kahveden ayip olmuyor sonucta. Ben en cok cocugunu paylasanlari garipsiyorum. Cocugu canli bir varlik ve ona sormadan paylasim yapiyor annesi babasi. Bari yuzunu gostermeden arkadan ya da uzaktan cekseler. Cocuk bizim malimiz degil neticede bana yanlis geliyor
Kahve resimleri bana güzel geliyor ona lafım yok ve evet pedofilinin yaygınlastıgı zamanda cocugunu cocukda olsa cinsel organını cekinmeden atmalarıda sacma yada kızı dans ediyor poposunı sallıyor biz kötü niyet beslemiyoruz ama nice sapıklar o videoya bakıp neler yapıyordur

ben çok seviyorum yemek, tarif, sofra düzeni vs paylaşan sayfaları,
kimsenin paylaşımından görgüsüne dair çıkarımda bulunamam ama yarın ne pişirsem sorunuma güzel çözüm oluyorlar :KK45:
ha ben paylaşır mıyım, hayır, çünkü pilavı bile tabağa rasgele tepeleme dolduran tiplerdenim, nesini paylaşıcam kuru fasulye pilavımın :KK53:
Tarif paylasan sayfalara lafım yok :) ahaha yanına sogan koyup paylastıgında kaç like alır ama :):)

Tarif paylasan sayfalara lafım yok :) ahaha yanına sogan koyup paylastıgında kaç like alır ama :):)

sizin adınıza demiyorum yanlış anlamayın ama böyle tarif, sunum vs paylaşan sayfalarda da acayip yorumlar oluyor,
alan var alamayan var, görgüsüzlük vs
alamıyorsan, canın çekiyorsa, gücüne gidiyorsa takip etme kadının yemek sayfasını yahu,
isim vermeyeyim bikaç ev hanımı sayfası takip ediyorum kadın yatsılık hazırlamış börek çörek ıvır zıvır,
yok bu saatte yenir miymiş, yok millet açmış bunlar hergün pasta börek yiyormuş,
sanki kendileri 3 öğün kuru ekmek kemiriyor,
napalım yiyecek reklamları da yasaklansın o zaman alan var alamayan var...
neyse uzattım :) dediğim gibi kişisel almayın, sanmıyorum zaten yemek sayfası takip edip öyle yorumlar yaptığınızı, şuraya bir açıklama bırakayım dedim, yapanlar yapmasın, çok itici oluyor.

Milletin yaptığından size ne ? Beğenmediğiniz kişileri takip etmeyin,paylaşımlarınıda görmeyin. Böyle konu açan kişilerin nedense bazı konularda rahatsızlıkları olduğunu gördüm hep..
not: yemek paylaşılmasını doğru bulmayan,olan var olmayan var,canı çeker vs diye düşünenlerdenim.

Ben çok karşıyım o kadar yemek paylaşılmasına.mes4la ben hamileyim gecenin bir vakti gördüğüm zaman nasıl canım çekiyor.yani tamam hakkim helal olsun ama göz hakkı var.hadi ben yarın o yemeği yapabilirim.ama görüp yapamayanlara var :(

Back
X