Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

Biraz bakış açınızı genişletin bence. Kim neyle mutluysa onu yapsın. Size doğru gelmiyorsa parmağınızı kaydırın aşağı inip başka gönderilere bakın. Sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil kimse.

Mezara gidip dua ederken foto paylaşan akrabalarım var malesef listemde utanıyorum

Sosyal medya paylasıyorlarsa yorumlarada açık olmamalılar bu benim görüşüm başkasına güzel geliyorsa karnıyarık makarna oda bana göre normal değil görüşüm böyle napiiiimmm :):)

Ben zaten fotograf paylasmiyorum. Maslow hiyerarsisine gore oncelik fiziksel ihtiyaclardadir. Yani evine bi kilo et alamiyorsan, karnini duzgune doyuramiyorsan bunun eksikligini anne eksikliginden daha cok hissedersiniz.

Birgün facebookta bi sayfada birsey paylasmistim , hamile bi kadın "ben bunu bulabilmek için, yemek için, almak için neler yapıyorum utanmadan paylasiyorsun kimsenin canı ister diye dusunmuyorsun insanlık nerdeee" dediği gundendir hiçbişey paylaşmıyorum. Üstelik hakkını da haram etti.

Ben paylaşmayı yanlış bulmuyorum ama ; böyle yaşama sevincinizi kaybettircek derecede cemkircek biriyle karsilasirsaniz artık hiç paylaşım yapmayabilirsiniz. :))

Ben zaten fotograf paylasmiyorum. Maslow hiyerarsisine gore oncelik fiziksel ihtiyaclardadir. Yani evine bi kilo et alamiyorsan, karnini duzgune doyuramiyorsan bunun eksikligini anne eksikliginden daha cok hissedersiniz.
Maslow hiyerarşisine göre sosyal medya kaçıncı basamaktadır? :) Sosyal medyada dolaşıp iç geçirecek insanların kullanmasını da doğru bulmuyorum ben. Bakmasınlar madem

Hamileler cok şikayecetçi evet göz hakkına da girmiş olunuyor malesef dini boyutu estetiği görgüsü her alanda kötü ya

Sizde yazaydınız yemek bulamıyorsunuz ama maşallah internete girecek bir tlfn yada pc ve internet buluyorsunuz :) İnternete vereceği parayı yemeğe versin, internete harcadığı enerjiyi işe versin madem öyle :)

Bana da çok garip geliyor. İnternet sitelerinde ya da instagramda takip ediyorsan düşüyor önüne ama diğer türlü sürekli güzel yemekler görmek istemiyorum.

Olan var olmayan var, hamilesi var emziklisi var. Hiç mi düşünmüyorlar acaba

Yakında sevişmelerini de paylaşsalar şaşırmam

Yav bu bdv deki kaçıncı konu sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili
Görmeyin efendim
Dert etmeyin

Kimse kimsenin gardiyanı değil arkadaşlar. Bende paylaşmıyorum ama paylaşana da neden paylaştın deme hakkınız yok. Size ne? Kime ne?

Hamileler cok şikayecetçi evet göz hakkına da girmiş olunuyor malesef dini boyutu estetiği görgüsü her alanda kötü ya
Köşeden hamile bi kadının çıkacağını hiç düşünmemiştim.
Ben hayatımda hamilelik dahil hicbirseye böyle cildirmadigim için , atmakta mahsur görmedim ama , hayatımın dersi oldu bana.
O gün bugündür bi çöp bile paylasmiyorum.

Bence komik degil bildigin gorgusuzluk.kizanlar olabilir ama gercek bu hadi desemki yemek sayfasi neyse ama bi kac gordugum kisi var her aksam yedigi yemekten ictigi suya kadar paylasir.hic mi dusunmuyo belki o yemegi yemek isteyen olacak.bazen diyorum direk soyleyeyim ama sonra bosver diyorum.malesef karismaya hakkimiz yok en fazla takip etmeyiz

Sizde yazaydınız yemek bulamıyorsunuz ama maşallah internete girecek bir tlfn yada pc ve internet buluyorsunuz :) İnternete vereceği parayı yemeğe versin, internete harcadığı enerjiyi işe versin madem öyle :)
Belki birisinin wifisinden bağlanıyordur
Düşünmüyorlar bak ben bunları yiyorum evim bolluk icinde muzu paylaşıyor muz alabiliyorum cok zenginim kendilerini böyle tatmin etmeye çalısıyorlar bence

Yakında sevişmelerini de paylaşsalar şaşırmam
İnsta da türbanlı bayanların gelinlikle odaya kucakta gittigi videolar yine türbanlı bir bayanın sevgilisyle dudak dudaga verdiği pozlar gördüm .not :türbanlıyım eşimle samimi pozları paylaşmıyorım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…