- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Mezara gidip dua ederken foto paylaşan akrabalarım var malesef listemde utanıyorumBence sosyal medyada herhangi bir şey paylaşmak saçma. Tatile gittiğinizde, evlendiğinizde ya da arkadaşlarla gezdiğinizde foto atmak da saçma. Niye başkaları benim ne yaptığımı bilsin? O yüzden ben kullanmıyorum. O şekil kullananlara görgüsüz demem, çünkü artık çağımız teşhir çağı. Mutluluk da sevinç de üzüntü de teşhir ediliyor. Sapıkça boyutlara ulaşmaya başladı. (Cenaze ile foto çekip paylaşmak gibi). Lakin beni ilgilendirmez. Gerçekten rahatsız oluyorsanız takip etmezsiniz.
Kraliyet soyundan gelme hepsi Lady Diana.Birde pembiş gelinler kocişkosunun premsesleri :)
Sosyal medya paylasıyorlarsa yorumlarada açık olmamalılar bu benim görüşüm başkasına güzel geliyorsa karnıyarık makarna oda bana göre normal değil görüşüm böyle napiiiimmm :):)Biraz bakış açınızı genişletin bence. Kim neyle mutluysa onu yapsın. Size doğru gelmiyorsa parmağınızı kaydırın aşağı inip başka gönderilere bakın. Sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil kimse.
Annemizle fotoğraf da paylaşmayalım, olan var olmayan var. Bu şekilde düşünürseniz sosyal medyada paylaşılanların toptan kaldırılması gerek. Gördüğümüz şeylerin %95'i bizde olmayan şeyler çünkü.
Maslow hiyerarşisine göre sosyal medya kaçıncı basamaktadır? :) Sosyal medyada dolaşıp iç geçirecek insanların kullanmasını da doğru bulmuyorum ben. Bakmasınlar mademBen zaten fotograf paylasmiyorum. Maslow hiyerarsisine gore oncelik fiziksel ihtiyaclardadir. Yani evine bi kilo et alamiyorsan, karnini duzgune doyuramiyorsan bunun eksikligini anne eksikliginden daha cok hissedersiniz.
Hamileler cok şikayecetçi evet göz hakkına da girmiş olunuyor malesef dini boyutu estetiği görgüsü her alanda kötü yaBirgün facebookta bi sayfada birsey paylasmistim , hamile bi kadın "ben bunu bulabilmek için, yemek için, almak için neler yapıyorum utanmadan paylasiyorsun kimsenin canı ister diye dusunmuyorsun insanlık nerdeee" dediği gundendir hiçbişey paylaşmıyorum. Üstelik hakkını da haram etti.
Ben paylaşmayı yanlış bulmuyorum ama ; böyle yaşama sevincinizi kaybettircek derecede cemkircek biriyle karsilasirsaniz artık hiç paylaşım yapmayabilirsiniz. :))
Birgün facebookta bi sayfada birsey paylasmistim , hamile bi kadın "ben bunu bulabilmek için, yemek için, almak için neler yapıyorum utanmadan paylasiyorsun kimsenin canı ister diye dusunmuyorsun insanlık nerdeee" dediği gundendir hiçbişey paylaşmıyorum. Üstelik hakkını da haram etti.
Ben paylaşmayı yanlış bulmuyorum ama ; böyle yaşama sevincinizi kaybettircek derecede cemkircek biriyle karsilasirsaniz artık hiç paylaşım yapmayabilirsiniz. :))
Fikrimi söylüyorum onlar öyle mutlu diyorlar bende onları eleştirerek mutluyum hem seni ilgilendirmez diyorlar hemde herkesin kendi düşüncesi diyorlar çelişkiye gel ya ahahah :)Tartışmak için konu açmışsınız resmen :)
Buralar karışır amaSosyal medya paylasıyorlarsa yorumlarada açık olmamalılar bu benim görüşüm başkasına güzel geliyorsa karnıyarık makarna oda bana göre normal değil görüşüm böyle napiiiimmm :):)
Yakında sevişmelerini de paylaşsalar şaşırmamHangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Köşeden hamile bi kadının çıkacağını hiç düşünmemiştim.Hamileler cok şikayecetçi evet göz hakkına da girmiş olunuyor malesef dini boyutu estetiği görgüsü her alanda kötü ya
Belki birisinin wifisinden bağlanıyordurSizde yazaydınız yemek bulamıyorsunuz ama maşallah internete girecek bir tlfn yada pc ve internet buluyorsunuz :) İnternete vereceği parayı yemeğe versin, internete harcadığı enerjiyi işe versin madem öyle :)
Düşünmüyorlar bak ben bunları yiyorum evim bolluk icinde muzu paylaşıyor muz alabiliyorum cok zenginim kendilerini böyle tatmin etmeye çalısıyorlar benceBana da çok garip geliyor. İnternet sitelerinde ya da instagramda takip ediyorsan düşüyor önüne ama diğer türlü sürekli güzel yemekler görmek istemiyorum.
Olan var olmayan var, hamilesi var emziklisi var. Hiç mi düşünmüyorlar acaba
İnsta da türbanlı bayanların gelinlikle odaya kucakta gittigi videolar yine türbanlı bir bayanın sevgilisyle dudak dudaga verdiği pozlar gördüm .not :türbanlıyım eşimle samimi pozları paylaşmıyorım :):)Yakında sevişmelerini de paylaşsalar şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?