yani insanların kendi sayfaları ne isterse paylaşır, kimi görgüsüz der, kimi ne güzel der, kimi üzülür, kimi görsel olarak güzel bulur, kimi eğlenceli bulur, yani genel geçer herkes görgüsüz diyordur diye niyet okunup genellenemez bence
zaten insanların paylaşım stilleri bellidir, stilini beğenmediğini kolayca takipten çıkarırsın ya da engellersin görmezsin
yani bunun için üzülmeye gerek yok bence
şahsen ben insanların çok paylaşım yapmasını seviyorum kendim pek yapmasam da, kimse bişey paylaşmasa sosyal medyaya girmenin ne anlamı var, sonuçta insanlar sürekli geziyor değil sadece gezdiğini paylaşsın, gerçi bir kısım insanda ona da karşı, sürekli geziyor görgüsüz gezdiğini koyuyor diye...
ben şu laf sokmalı şeyler paylaşanların stillerini sevmiyorum mesela, o insanı seviyorum ama paylaştıklarını sevmiyorum diyelim, günde 20 tane laf sokan bi görsel paylaşıyor mesela, onun için oturupta üzülmüyorum, enerjimi düşürdüğü için bu görselleri görmek istemediğim için takipten çıkarıyorum ya da haber kaynağında şunun paylaşımını görmeyeyim diye ayarlıyorum gayet basit