- 12 Aralık 2012
- 1.867
- 2.176
- 333
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Yediğini içtiğini paylaşmayı geçtim arkadaşlarıyla sevgilisiyle mesajlaşmalarını paylaşanlar bile var özel kalması gerekiyo bence böyle şeylerinHangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Ay sorma sorma ya gerçek hayatta kim ve nasıl oldunu bilmesen tamam da biliyorsun ama :):)Bana da komik geliyor. Sosyal medyada hayatinda hic bir problem olmadigini, hep keyif yaptigini, cok mutlu oldugunu lanse etmeye calisir boyleleri. Ama gercek hayatya baksaniz acliktan nerdeyse agzi kokan, cok ama cok zor sartlar altinda calisip bundan sikayet eden kocasina guven duymayan tipler cikiyor cok mutluyum imaji vermeye calisanlarin altinda. Sirf sahtelige dayanamadigim icin instagram i kapattim. Aciyorum krndini farkli gostermeye calisanlara da. Tamamen eziklik :)
Yok whaysap durumunda hepsi sonda ama görülüyor yine insta da akrabalar var yoksa fenomenleri takip etmiyorum .ama keşfette cıkıyorlar :) kimisi evini reklamlarla geçindiriyor :):)
E siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyorsunuz.Kullanmasinlar, bakmasinlar diyen sizsiniz.
Başkalarının yasamlari uzerinde kendinizi yetkili merci olarak goruyorsaniz insanlara haber verelim iste.
Ben fiziksel ihtiyaclarin on planda oldugunu ve insanlarin ne durumda yasamlarini surdurduklerini bilemeyecegimizi soyledi. Kimseye fotograf atmayin, sosyal medyayi birakin dedigimi hatirlamiyorum.
Antipatik olma sınırını bile aştılar yahu . Hadi engelli yazık günahtır diyorum ama, inanılmaz iticiler. İnsanların bukadar destek olmasına da anlam veremiyorum . Aptal yerine konduklarını anlamıyorlar maalesef
Özel diye bir şey yok artık valla ben sosyal medya sayesinde kim ölmüş kim boşanmış öğreniyorum babamı kaybettik diye gönderi paylasıyor mesela allah korusun da o acıda nasıl aklına geliyorYediğini içtiğini paylaşmayı geçtim arkadaşlarıyla sevgilisiyle mesajlaşmalarını paylaşanlar bile var özel kalması gerekiyo bence böyle şeylerin
Mezarlikta check in yapan var yaÖzel diye bir şey yok artık valla ben sosyal medya sayesinde kim ölmüş kim boşanmış öğreniyorum babamı kaybettik diye gönderi paylasıyor mesela allah korusun da o acıda nasıl aklına geliyor
Bi de boyle tipler cevresinde cok kıskanıldigini zannediyor:) "bak ben paylastim o da paylasti" falan tarzi muhabbetler oluyor. Bir de su yeni nişanlanip altinlarini gosterenler yok muAy sorma sorma ya gerçek hayatta kim ve nasıl oldunu bilmesen tamam da biliyorsun ama :):)
Mezarlıkta foto çekip paylaşanlar var bana çok tuhaf geliyo ne biliyim onlarda öyle işte diyecek söz bulamıyorum.Özel diye bir şey yok artık valla ben sosyal medya sayesinde kim ölmüş kim boşanmış öğreniyorum babamı kaybettik diye gönderi paylasıyor mesela allah korusun da o acıda nasıl aklına geliyor
E siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyorsunuz.
"Ben yiyecek paylasilmasini dogru bulmuyorum."
Sizin cümleniz. Yemek fotosu paylaşanlara da sizden haber salalım o zaman. Siz uygun bulmuyorsunuz diye paylaşmasınlar
Bana söylediğinizi kendiniz yaptınız diyorum.
Bir de fiziksel ihtiyaçlarını karşılayamayanların instagram'da fink atması absürt olmuyor mu?
Neyse banım yeni açıldı ben gidiyorum
Kahve resimleri bana güzel geliyor ona lafım yok ve evet pedofilinin yaygınlastıgı zamanda cocugunu cocukda olsa cinsel organını cekinmeden atmalarıda sacma yada kızı dans ediyor poposunı sallıyor biz kötü niyet beslemiyoruz ama nice sapıklar o videoya bakıp neler yapıyordurCanlari bilir istediklerini paylassinlar,yemekten kahveden ayip olmuyor sonucta. Ben en cok cocugunu paylasanlari garipsiyorum. Cocugu canli bir varlik ve ona sormadan paylasim yapiyor annesi babasi. Bari yuzunu gostermeden arkadan ya da uzaktan cekseler. Cocuk bizim malimiz degil neticede bana yanlis geliyor
Dogru bulmuyorum= ben dogru bulmuyorum. Kimse yemek fotografi paylasmasin ile ayni anlamda degil. Yani hukum ya da emir icermiyor.
Bakmasinlar: emir iceriyor.
Okudugunuzu ve yazdiginizi anlama ile ilgili yapabilecek daha fazla birseyim yok. Gule gule
Tarif paylasan sayfalara lafım yok :) ahaha yanına sogan koyup paylastıgında kaç like alır ama :):)ben çok seviyorum yemek, tarif, sofra düzeni vs paylaşan sayfaları,
kimsenin paylaşımından görgüsüne dair çıkarımda bulunamam ama yarın ne pişirsem sorunuma güzel çözüm oluyorlar
ha ben paylaşır mıyım, hayır, çünkü pilavı bile tabağa rasgele tepeleme dolduran tiplerdenim, nesini paylaşıcam kuru fasulye pilavımın
Tarif paylasan sayfalara lafım yok :) ahaha yanına sogan koyup paylastıgında kaç like alır ama :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?