Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

Whatsapta durumlarını sona alıyorum görmüyorum insta da akrabalar neden takip etmiyorsun diyor :):)

Sizde yazaydınız yemek bulamıyorsunuz ama maşallah internete girecek bir tlfn yada pc ve internet buluyorsunuz :) İnternete vereceği parayı yemeğe versin, internete harcadığı enerjiyi işe versin madem öyle :)
Ayy hiç sormayın biton laf etti üstüne de hokkom haraagm olson sono dedi
Dolmuştu kadın bana patladı muhtemelen.

Bende hoşlanmıyorum,saygı da duymuyorum. Ama yasaklansın paylaşmasınlar demiyorum. Bu paylaşan kişiler hakkında genel olarak görgüsüzlük teşhisi koyuyorum. O kişi bende bu sıfatla yer ediyor. İster umurlarında olsun ister olmasın.
Ayrıca paylaşılan yiyeceklerden canı çeken olursa o yemek yiyeni hasta eder...

Görgüsüzlüğün alası bence bu kadar mutluysan yemek tarifleri vereceğin profil aç orda paylaş işe yara bari boş boş ay dizi keyfisi iki cips bi tatlı .akşam döktürdüm yine der ve yemeği paylasır sanki atomu parçalıyor ellerime saglık hımm yğne cok hamaratız:)

Maslow hiyerarşisine göre sosyal medya kaçıncı basamaktadır? :) Sosyal medyada dolaşıp iç geçirecek insanların kullanmasını da doğru bulmuyorum ben. Bakmasınlar madem

Olur, ben haber vereyim insanlara. Hepimiz sizin normlariniza gore yasayalim. Neyi dogru bulup, bulmama karar verdiginiz icinde teşekkürler

Ayy hiç sormayın biton laf etti üstüne de hokkom haraagm olson sono dedi
Dolmuştu kadın bana patladı muhtemelen.

Vala benimde paylaşma huyum yoktur, zira şahene sunumlar yapamam zaten, öyle foto çekmeylede uğraşamam ama paylaşan da beni ilgilendirmez, çok sıkıyorsa da silerim.Ama elinde tlfn internet başında olup ,olan var olmayan var diyene de tahammül edemem :)

Belki birisinin wifisinden bağlanıyordur

Düşünmüyorlar bak ben bunları yiyorum evim bolluk icinde muzu paylaşıyor muz alabiliyorum cok zenginim kendilerini böyle tatmin etmeye çalısıyorlar bence

Bağlanmasın başkasının wifisinden bakmasın :) inan bana her attığı adımı paylaşanlar kadar, onların herşeyini takip edip eleştirenler de hatalı, takip etmeyin zaten takip edildiği için internet fenomenleri diye birşey türemedimi başımıza, kadının biri evine bişey alıyor paylaşıyor, anam bi bakıyorsun 100 evin 90 da aynı eşyadan almış koymuş evine :)

Bana da komik geliyor. Sosyal medyada hayatinda hic bir problem olmadigini, hep keyif yaptigini, cok mutlu oldugunu lanse etmeye calisir boyleleri. Ama gercek hayatya baksaniz acliktan nerdeyse agzi kokan, cok ama cok zor sartlar altinda calisip bundan sikayet eden kocasina guven duymayan tipler cikiyor cok mutluyum imaji vermeye calisanlarin altinda. Sirf sahtelige dayanamadigim icin instagram i kapattim. Aciyorum krndini farkli gostermeye calisanlara da. Tamamen eziklik :)

Yok whaysap durumunda hepsi sonda ama görülüyor yine insta da akrabalar var yoksa fenomenleri takip etmiyorum .ama keşfette cıkıyorlar :) kimisi evini reklamlarla geçindiriyor :):)

Çoğu para kazanıyor bu işten zaten. Özellikle bir sosyal medya da engelli bi çift var .allahım kadın pilav yapıyor altında 2000 yorum .sanırsın kuzu çevirmiş uyuz oluyorum şahsen
Ahaha ama malesef para kazandıkları icin rezil omaları umurlarında değil :)

Icim nasil rahatladı anlatamam
Bi bana mı antipatik geliyolar diyodum yalnız degilmisim ohh
Antipatik olma sınırını bile aştılar yahu . Hadi engelli yazık günahtır diyorum ama, inanılmaz iticiler. İnsanların bukadar destek olmasına da anlam veremiyorum . Aptal yerine konduklarını anlamıyorlar maalesef

Tercih meselesi :)
Sonuçta 'Herkesin hayatına kimse karışamaz :)'

Allah allah ne alaka siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyormuşsunuz ben niye hedef oldum şimdi

Kullanmasinlar, bakmasinlar diyen sizsiniz.
Başkalarının yasamlari uzerinde kendinizi yetkili merci olarak goruyorsaniz insanlara haber verelim iste.

Ben fiziksel ihtiyaclarin on planda oldugunu ve insanlarin ne durumda yasamlarini surdurduklerini bilemeyecegimizi soyledi. Kimseye fotograf atmayin, sosyal medyayi birakin dedigimi hatirlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…