- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Whatsapta durumlarını sona alıyorum görmüyorum insta da akrabalar neden takip etmiyorsun diyor :):)Bence komik degil bildigin gorgusuzluk.kizanlar olabilir ama gercek bu hadi desemki yemek sayfasi neyse ama bi kac gordugum kisi var her aksam yedigi yemekten ictigi suya kadar paylasir.hic mi dusunmuyo belki o yemegi yemek isteyen olacak.bazen diyorum direk soyleyeyim ama sonra bosver diyorum.malesef karismaya hakkimiz yok en fazla takip etmeyiz
Ayy hiç sormayın biton laf etti üstüne de hokkom haraagm olson sono dediSizde yazaydınız yemek bulamıyorsunuz ama maşallah internete girecek bir tlfn yada pc ve internet buluyorsunuz :) İnternete vereceği parayı yemeğe versin, internete harcadığı enerjiyi işe versin madem öyle :)
Türbanı da oyun ettiler zaten ne iğrençlik yaaİnsta da türbanlı bayanların gelinlikle odaya kucakta gittigi videolar yine türbanlı bir bayanın sevgilisyle dudak dudaga verdiği pozlar gördüm .not :türbanlıyım eşimle samimi pozları paylaşmıyorım :):)
Bu kadar komik buluyorsanız ve hallerine üzülüyorsanız hepsine teker teker görgüsüzsün deyip basın engeli.Ay ne kadar hoş hatice yengem bu akşam yemekte karnıyarık yemiş :):)
Görgüsüzlüğün alası bence bu kadar mutluysan yemek tarifleri vereceğin profil aç orda paylaş işe yara bari boş boş ay dizi keyfisi iki cips bi tatlı .akşam döktürdüm yine der ve yemeği paylasır sanki atomu parçalıyor ellerime saglık hımm yğne cok hamaratız:)Bende hoşlanmıyorum,saygı da duymuyorum. Ama yasaklansın paylaşmasınlar demiyorum. Bu paylaşan kişiler hakkında genel olarak görgüsüzlük teşhisi koyuyorum. O kişi bende bu sıfatla yer ediyor. İster umurlarında olsun ister olmasın.
Ayrıca paylaşılan yiyeceklerden canı çeken olursa o yemek yiyeni hasta eder...
Maslow hiyerarşisine göre sosyal medya kaçıncı basamaktadır? :) Sosyal medyada dolaşıp iç geçirecek insanların kullanmasını da doğru bulmuyorum ben. Bakmasınlar madem
Zaten durunlarını sona aldım ama karetsin yine en altta gözüküyorBu kadar komik buluyorsanız ve hallerine üzülüyorsanız hepsine teker teker görgüsüzsün deyip basın engeli.
Allah allah ne alaka siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyormuşsunuz ben niye hedef oldum şimdiOlur, ben haber vereyim insanlara. Hepimiz sizin normlariniza gore yasayalim. Neyi dogru bulup, bulmama karar verdiginiz icinde teşekkürler
Ayy hiç sormayın biton laf etti üstüne de hokkom haraagm olson sono dedi
Dolmuştu kadın bana patladı muhtemelen.
Icim nasil rahatladı anlatamamÇoğu para kazanıyor bu işten zaten. Özellikle bir sosyal medya da engelli bi çift var .allahım kadın pilav yapıyor altında 2000 yorum .sanırsın kuzu çevirmişuyuz oluyorum şahsen
Belki birisinin wifisinden bağlanıyordur
Düşünmüyorlar bak ben bunları yiyorum evim bolluk icinde muzu paylaşıyor muz alabiliyorum cok zenginim kendilerini böyle tatmin etmeye çalısıyorlar bence
Yok whaysap durumunda hepsi sonda ama görülüyor yine insta da akrabalar var yoksa fenomenleri takip etmiyorum .ama keşfette cıkıyorlar :) kimisi evini reklamlarla geçindiriyor :):)Bağlanmasın başkasının wifisinden bakmasın :) inan bana her attığı adımı paylaşanlar kadar, onların herşeyini takip edip eleştirenler de hatalı, takip etmeyin zaten takip edildiği için internet fenomenleri diye birşey türemedimi başımıza, kadının biri evine bişey alıyor paylaşıyor, anam bi bakıyorsun 100 evin 90 da aynı eşyadan almış koymuş evine :)
Ahaha ama malesef para kazandıkları icin rezil omaları umurlarında değil :)Çoğu para kazanıyor bu işten zaten. Özellikle bir sosyal medya da engelli bi çift var .allahım kadın pilav yapıyor altında 2000 yorum .sanırsın kuzu çevirmişuyuz oluyorum şahsen
Antipatik olma sınırını bile aştılar yahu . Hadi engelli yazık günahtır diyorum ama, inanılmaz iticiler. İnsanların bukadar destek olmasına da anlam veremiyorum . Aptal yerine konduklarını anlamıyorlar maalesefIcim nasil rahatladı anlatamam
Bi bana mı antipatik geliyolar diyodum yalnız degilmisim ohh
Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Allah allah ne alaka siz de yemek paylaşılmasını doğru bulmuyormuşsunuz ben niye hedef oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?