Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

biz aç değil toklardanız mesajını veriyorlar herhalde...büyük görgüsüzlük çok ayıp

Kimin ne durumda oldugunu bilemeyiz. Olan var, olmayan var. Ben yiyecek paylasilmasini dogru bulmuyorum. Ama yapabilecek bisey yok
eskiden bende böyle düşünüyordum. ama bakıyorum herkesin elinde son model iphone son model galaxy. çaycısından hamalına akşama eve soğan alacak parası olmayan adam bile gitmiş iphone 6 kullanıyor. artık bir şey demiyorum.

uzaktaki akrabalar görsün diye paylaşılıyormuş bak bak bak

Kocana kocişkom de ama sosyal medyada paylasma bunu anlatmak istiyorum ama galiba idrak probleminiz var .o onu paylasıyor özgür mutlu bende görüşümü belirterek mutluyum özgürüm fikrim böyle ben onun sosyal medyayı kullanısından rahatsız oluyorum oda benim düşüncemden rahatsız oluyor hürüz anlatabildim mi diyeceğim ama :)

İnstagramın amacı nedir mesela bana bi anlatır mısınız? Şiirler, methiyeler mi düzmeliyim? Gün batımında bir kitabı açıp 2 satırın resmini mi çekmeliyim? Dediğim gibi rahatsızlık duyan varsa takip etmez. Size ne insanın hangi resmi yüklediğinden? Kuzenim mesela hiç sevmez yemek paylaşanları. Gidip yazmış bi arkadaşının paylaştığı resmin altına “göz hakkı bence bu. Daha düşünceli olmanı beklerdim” diye. Arkadaşıda takipten çıkabilirsin demiş. Kuzenimde çıkmış. Gayet açık sözlüydü. Anonim bi hakarette bulunmadı. Hoşlanmadı ve takipten çıkardı. Sizde öyle yapın. Daha dürüst, daha samimi.

siz tamamen kendi tarzınıza uymayan şeyleri eleştiriyorsunuz,
benim yaşı geçkin akrabalarımın çoğunun sosyal medya hesabı var, ki çok da severek kullanıyorlar.
sizin yoktur, size garip geliyordur, anlıyorum,
ama çok önyargılısınız, bunu kabul edin.

ben zaten insanları aklamak için söylemiyorum bunu, dediğiniz şekilde düşünen davranan insanlar da elbette vardır, ama tüm aynı tavırlar içindekileri kötü bellemek, işte artık nasıl düşünüyorsanız mutluluğu ispat içinde bellemek bana doğru gelmiyor.

elbette istediğinizi düşünün de böyle de çok negatif görünüyorsunuz (bana en azından).

bazilari cidden abartiuor sanki gorgusuzligun dibi gibi gorunuyor tamam bazen estetik duran bj tabagi hevesle paylasmak arada olabilir ama ozellikle bugunde bunu yedik elhamdulillah tarzi sunum sitelerinw bende cok uyuz oluyorim

Bende cok gulerim bu tür insanlara. Biz bunu yiyiyoruz biz bunu iciyoruz. Biz suralara gidiyoruz der gibi. Wc de cek banyoda cek bari derim gulerim. Ozel hayat diye bir sey kalmadi.

Bakın zihnimde bi özür olmadığı için imanızo rahatlıkla anlıyorum, onu belirteyim öncelikle.

İkinciside benim sayfamdan biri rahatsız oldu diye ben paylaşımımı değiştirmem, rahatsız olan bakmaktan vazgeçer. Siz anlayabildiniz mi? Kimse kimseyi eleştirerek bir tavrını değiştiremez yani. Ben kimsenin kalıbına girmek zorunda değilim. Bu güzel düşüncelerinizi gidip rahatsız olduklarınıza da “ya görgüsüzlük yapıyorsum beni rahatsız ediyprsun” şeklinde belirtiyorsanız helal olsun.

Bende cok gulerim bu tür insanlara. Biz bunu yiyiyoruz biz bunu iciyoruz. Biz suralara gidiyoruz der gibi. Wc de cek banyoda cek bari derim gulerim. Ozek hayat diye bir sey kalmadi.
Aa mesela ben aytenlerin kaçıncı evlilik yıldönümü yıldönümünde masasını nasıl süslediği hatta yatak odasına koydıgu balonları bile biliyorum sosyal medya sağolsun :):):)

Kimsenin ne paylaştığı yada paylaşmadığı beni ilgilendirmez kişi haklarına girmediği sürece
Sosyal medya hesaplarımda yoktur zaten popüler kültür toplumsal hasar verdiği özendirdiği kısmen zarar verdiği konusunda konu sahibine katılıyorum
Ve aynı şeyi medyanın her türlüsüne bulabilirsiniz

Ben hep şey düşünürüm mesela her hangi bir etli mangalli yada güveçli falan yemek bunu ister w......... ister f........ sosyal medyasında paylaşılıyor bu herkes görüyor aklıma su geliyor ya maddiyat sıkıntısı olup bunu suanda yiyemeyevek olan varsa tamam ben ayda bir bu yemeği yiyorsam belkide iki ayda bir yiyen vardır yada bu şekilde 3 4 ayda bir yapabilen vardır diyip paylasmiyorum artık ilk zamanlar cahillik gorgusuzluk yapıp benimde paylastigim oldu kofteler borekler lahmacunlar kebaplar pastalar ama sonra ne oldu şimdi bazen yiyemedigimiz alamadigimiz zamanlar oluyor zaten kimse 4 ×4 luk bir hayat yaşamaz herkes ister küçükken ister evlendikten sonra zor zamanlar geçiriyor tabiki benim paylaştığım dedigim de ya bir yada ikidir zaten artık bunu da yapmıyorum durum böyle kızlar bence sizde paylaşmayın

İzleyeni -takipcisi olduğuna göre seviyor demek birileri...
Ben de feci bir tiyatro izleyicisiyim. Sadece bu ay 6 oyuna gittim (biri dün)
Ve her oyunun selam sahnesini çekip sosyal medyayı atmayı seviyorum çünkü tiyatro aşkını bulastirdigim arkadaşlarım da var takipçi listemde. Kötü dediğim oyuna gitmiyorlar, ya da ben 'gulyabani süper bir oyun, insan tiyatroda nasıl korkar? Vallahi hem korktum hem güldüm! Gidin, sevdiklerinizi de kolundan tutun götürün' demiştim, baktım ben bunu yazdıktan sonra kaç yakın arkadaşım gitmiş o oyuna :)
Seviyorum yani...aynı şekilde insanlar benim sadık bir tiyatro izleyicisi olduğumu bildiğinden arkadaslari-sevgilileri ekince falan beni davet ediyorlar. Ya da gidemediği biletler olunca aklına geliyorum-bana veriyorlar.
Bunun gibi şeyler...
Ama dün gittiğim arkadaşım ,ben telefonu çıkarınca göz devirdi falan, onun yüzünden güzel resim de çekemedim.
Neden yani?
Sana ne benim instagramimdan?
İster oyunun resmini çekerim ister içtiğim kahvenin?
Zaten beğenmeyen takipten cikar...
Sonuçta herkesin zevk aldığı şeyler farklı
Ayrıca bazı kadınlar diyet yaparken her öğünü paylaşıyorlar bugün şunu şunu yedim diye. Bir nevi kendini teftiş.
Valla bana ne , kime ne?

Bende uyuz oluyorm ama yapacak bişey yok. En kulturlusunden en cahiline malesef sayfa sayfa yemekteyiz fotograflari:)) hayır neyi cekiyolarki onuda anlamıyorum

Belirtiyorum demedim belirtmem de akraba cünkü yüz yüze gelicez böyle bir nedenden kimsenin yüzüne hakaret etmem ama arkasından görgüsüz diyorum görüşlerimide burda paylaşıyorum ve cogu insamda benle aynı görüşteymiş mutlu oldum

Aa mesela ben aytenlerin kaçıncı evlilik yıldönümü yıldönümünde masasını nasıl süslediği hatta yatak odasına koydıgu balonları bile biliyorum sosyal medya sağolsun :):):)
Igrenc yaa. Insan yatak odasina kadar cekermi. Birisi esine siradan kuyumcudan bir tek tas almis. Kadinda esim bana tek tas pirlanta almis diye cekmis koymus. Aslinda aldigi pirlanta bile degildi :)))) Hakiki pirlantayi bilemeyecek kadar cahil kadinlar var. Sirf etrafina hava atmak icin yapiyorlar. Ama rezil oluyorlar :)))

Benim tarzımı bilmek gibi bir durumunuz söz konusu değil, önyargılı olduğumu ve negatif olduğumu kesin yargılarla söyleyerek asıl önyargılı ve negatif olan sizsiniz benimle önyargı kelimesi yan yana asla gelemez ayrıca sosyal medyayı da gayet aktif kullanan biriyim öyle olmasaydım o absürd paylaşımları nereden bilecektim bir düşünün iyi günler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…