- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayımm, ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
canım seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayımm, ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
canım benim ya üzülme diycem ama başkasına moral vermek kolay ama insan acaba niye olmuyor diye sürekli takılıyo kafasına, Allaha dua edices demekki olması gereken tarih henüz gelmedi6.5 aydır deli gibi çocuk istiyoruz ama olmuyor
canım benim ya üzülme diycem ama başkasına moral vermek kolay ama insan acaba niye olmuyor diye sürekli takılıyo kafasına, Allaha dua edices demekki olması gereken tarih henüz gelmedi
Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
bende 5. ayım içindeyim batada bi haftadan az kaldı ama yine umudum yok, yani bizde böyle sizin gibi beklemedeyiz, her türlü yöntem denedik, ovulasyon takibi ,günaşırı, rasgele ,ama yok bir çözüm varsa bulalım tabi :) en azından yalnız olmadığımızı bilmek birbirimize güç verir
bende 5. ayım içindeyim batada bi haftadan az kaldı ama yine umudum yok, yani bizde böyle sizin gibi beklemedeyiz, her türlü yöntem denedik, ovulasyon takibi ,günaşırı, rasgele ,ama yok bir çözüm varsa bulalım tabi :) en azından yalnız olmadığımızı bilmek birbirimize güç verir
Can'ım yedi ay sonra bişey yaptın mı benim de yedi ay geride kaldı Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı Doğum versin inşallahKızlar allahın izniyle olacak. İçinizi ferah tutun. Benimde 7 ay sonra olmuştu. Kiminde hemen tutuyor. 2 ayda hamile kalan arkadaşımda oldu. Kiminde de kısmet işte herşeyin bir vakti var demek ki..
İnşallah gönlünüze göre bir an önce olur.
ay canım benim çok saol, umarım bizde senin gibi hamiş kalabilmeyi başarabiliriz ama ben bu kafaya takmamaları anlayamıyorum nasıl oluyo, ben yapamadım5 ay çok normal inan. kafana takma hiç zaten kafaya takmazsan bir bakmışsın hamilesin. :)
bende aynı durumdayım canım, vakti zamanı gelince olacak inşaallah, Rabbim hepimize nasip etsin o muhteşem annelik duygusunu inşaallah, umutsuz olma moralini yüksek tut, ben de herşeyi denedim halen deniyorum.. hayırlısı..
Çok mu takıyoruz ya benim eltim adam akıllı adet olmaz iki çocuğu var ikisini de iki aylık ken öğrenmiş biz nerde hata yapıyoruzBen gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
Can'lar bende bugün adet oldum çok kötüyüm ya isyan değil tabi ki Allah'ın izniyle gelecek bu sabırsızlık bizi mahfediyo benim de yedi ay geri de kaldı adetlerim düzenli bir gün şaşmaz yumurtalık rahim temiz dedi olmazsa özele görünmeyi düşünüyorum bu aydan sonra
Can'ım yedi ay sonra bişey yaptın mı benim de yedi ay geride kaldı Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı Doğum versin inşallah
Çok mu takıyoruz ya benim eltim adam akıllı adet olmaz iki çocuğu var ikisini de iki aylık ken öğrenmiş biz nerde hata yapıyoruz