• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

canım benim ya üzülme diycem ama başkasına moral vermek kolay ama insan acaba niye olmuyor diye sürekli takılıyo kafasına, Allaha dua edices demekki olması gereken tarih henüz gelmedi:KK12::KK12:

Siz ne kadar zamandır uğrasıyonuz ?
Benim gibi olan çok biliyorum o yüzden bu topiği açtım hatta dalga geçenler bile var bazı arkadaşlarla ondan buraya gelsinler en azından dertleşelim ve çözüm bulalım artık buna ben pes ettim artık nerdeyse dayanamıom

Kızlar allahın izniyle olacak. İçinizi ferah tutun. Benimde 7 ay sonra olmuştu. Kiminde hemen tutuyor. 2 ayda hamile kalan arkadaşımda oldu. Kiminde de kısmet işte herşeyin bir vakti var demek ki..
İnşallah gönlünüze göre bir an önce olur.

bende 5. ayım içindeyim batada bi haftadan az kaldı ama yine umudum yok, yani bizde böyle sizin gibi beklemedeyiz, her türlü yöntem denedik, ovulasyon takibi ,günaşırı, rasgele ,ama yok :kızgın: bir çözüm varsa bulalım tabi :) en azından yalnız olmadığımızı bilmek birbirimize güç verir:eğlence:

Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum :KK12:

bende aynı durumdayım canım, vakti zamanı gelince olacak inşaallah, Rabbim hepimize nasip etsin o muhteşem annelik duygusunu inşaallah, umutsuz olma moralini yüksek tut, ben de herşeyi denedim halen deniyorum.. hayırlısı..:dua:

bende 5. ayım içindeyim batada bi haftadan az kaldı ama yine umudum yok, yani bizde böyle sizin gibi beklemedeyiz, her türlü yöntem denedik, ovulasyon takibi ,günaşırı, rasgele ,ama yok :kızgın: bir çözüm varsa bulalım tabi :) en azından yalnız olmadığımızı bilmek birbirimize güç verir:eğlence:

5 ay çok normal inan. kafana takma hiç zaten kafaya takmazsan bir bakmışsın hamilesin. :)

Yani doğru diyorsun bi çözüm bulmak gerekli artık yeter nereye kadar

Kızlar allahın izniyle olacak. İçinizi ferah tutun. Benimde 7 ay sonra olmuştu. Kiminde hemen tutuyor. 2 ayda hamile kalan arkadaşımda oldu. Kiminde de kısmet işte herşeyin bir vakti var demek ki..
İnşallah gönlünüze göre bir an önce olur.
Can'ım yedi ay sonra bişey yaptın mı benim de yedi ay geride kaldı Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı Doğum versin inşallah

Can'lar bende bugün adet oldum çok kötüyüm ya isyan değil tabi ki Allah'ın izniyle gelecek bu sabırsızlık bizi mahfediyo benim de yedi ay geri de kaldı adetlerim düzenli bir gün şaşmaz yumurtalık rahim temiz dedi olmazsa özele görünmeyi düşünüyorum bu aydan sonra

5 ay çok normal inan. kafana takma hiç zaten kafaya takmazsan bir bakmışsın hamilesin. :)
ay canım benim çok saol, umarım bizde senin gibi hamiş kalabilmeyi başarabiliriz:dua::dua: ama ben bu kafaya takmamaları anlayamıyorum nasıl oluyo, ben yapamadım:dondurma:

bende aynı durumdayım canım, vakti zamanı gelince olacak inşaallah, Rabbim hepimize nasip etsin o muhteşem annelik duygusunu inşaallah, umutsuz olma moralini yüksek tut, ben de herşeyi denedim halen deniyorum.. hayırlısı..:dua:

İnşallah canım sen kaçıncı ayındasın peki

Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum :KK12:
Çok mu takıyoruz ya benim eltim adam akıllı adet olmaz iki çocuğu var ikisini de iki aylık ken öğrenmiş biz nerde hata yapıyoruz

Can'lar bende bugün adet oldum çok kötüyüm ya isyan değil tabi ki Allah'ın izniyle gelecek bu sabırsızlık bizi mahfediyo benim de yedi ay geri de kaldı adetlerim düzenli bir gün şaşmaz yumurtalık rahim temiz dedi olmazsa özele görünmeyi düşünüyorum bu aydan sonra

Bende bugün adet oldum canım 2 gün geçti adetim bide heveslendim bugün geldi ama kırmızılar bende eşimde temiz normal. Çıktı değerler ama olmuyo niye anlamıyorum

Can'ım yedi ay sonra bişey yaptın mı benim de yedi ay geride kaldı Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı Doğum versin inşallah

Sağol canım amin inşallah.. allah bir an önce sana da beklediğin mujdeli haberi versin inş.
ilk aylar kafama çok takıyordum. Olmayacak mı acaba , olmayacaksa bir an önce tedavi mi görsem vs. diye.
Doktora gitmiştim. Muayene oldum herşey normaldi. inan bana artık amannn boşverrrr yaa olursa olur olmazsa olmaz napalım dünyanın sonu mu diip kendimi rahat bıraktıktan sonra ki hamile kalmışım..

öncelikle merhaba, ben ilk çocuğuma hemen hamile kalmama rağmen, ikinciye niyetlenince 1 sene bekledim inan neden bulmak için yaptırmadığımız test kalmadı en sonunda eşimde varikosel başlangıcı var dendi aslında spermiyogramda herşey normaldi neyse bunu bahane edip daha da beklemek istemediğim için aşılamaya karar verdim, 1 ay dinlenip önümüzde ki adette aşılama tedavisine başlayacaktık ki adet gelmedi... diyeceğim şu bu arada beklerken bi devlet hastanesine git ve testlere başla tedbir almak için çünkü uzun süren testler bu arada olursa şükür dersin olmazsa zaman kaybetmezsin. sormak istediğin herşeye cvp veririm. diyorlardı asla inanmazdım psikolojik olarak hamileliği beklemek bu işi imkansızlaştırıyor, bir çocuğum olmasına rağmen her ay gün saymak can sıkıcıydı, ne zaman aşılama olacak adeti bekleyeyim bi an önce olayım dedim o ay bebğim geldi kondu göbüşe

Q
Çok mu takıyoruz ya benim eltim adam akıllı adet olmaz iki çocuğu var ikisini de iki aylık ken öğrenmiş biz nerde hata yapıyoruz

Tamam da canım ben bu ay hiç takmadım bile hatta ilişkiden sonra hep lavaboya gittim ve ayıptır sölemesi zevkine ilişki oldu hep Dr. Öyle yapın dio biz napalım eşimde sürekli peşimden ayrılmadı onada bi haller oldu sürekli istedi öyle düzenlide olmadı ilişki gecikince ben hamile sandım kendimi ama değilmişim adetim geldi bugün

birde herşey normal demek o kadar da kolay değil, çok kapsamlı testler var. zaman kaybetmeden devlet hastanesine gidip araştırmaya başlamak...bu arada hamilede kalablirsiniz tabi ama kalamazsanız size zaman kazandırmış olur

Back