- 15 Temmuz 2016
- 8.201
- 13.697
- 248
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Böyle düşünmekte haklısınız ama seviyeyi ben dediğiniz anlamda yazmadım.Seviyeyle alâkası yok, çocuklarımızı eğitsin diye güvendiğimiz öğretmenler dahi yapıyor bu görgüsüzlüğü. Yün yorganı eğitim düzeyi-gelir seviyesi düşük, daha çok kırsal bölge insanları kullandığı için siz de bu kıstasla belirttiniz yanılmıyorsam.
Bizim apartmanın whatsap grubu vardı bir kadında şikayetçiydi camlarımın önü batıyo fln diye o kişide anladı kendini cevap verince ordaki kişilere rezil oldyuSelamlar, her gün her gün yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve çarşaf asan bir üst komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gün en az 3 saat temizlik yapıyor, her gün sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, öyle bir ses hayal edin. Ben evden çalışıyorum ve binadaki herkes benim evden çalıştığımı biliyor. Öyle en küçük seste sorun çıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gösteriyorum. Temizlik ve ses konusunda birçok defa kendisini uyardım ancak düzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.
Binada silkeleme günleri pazartesi ve cumartesi olarak belirlendi, o günlerde özellikle haber ver cam açıksa kapatayım dediğim halde cam açıkken dahi tüm evin halılarını, kilimlerini pat küt silkeliyor, geçen ben cam silerken kafama masa örtüsü silkeledi, bağırdım ve pardon görmedim dedi içeri kaçtı. Pazartesi ve cumartesi günleri dışında dediğim gibi her gün battaniye ve yorgan sarkıtıyor camdan hatta geçen gün eşinin ve kendisinin iç çamaşırları camımın önüne düşmüş, ben değil eşim görmüş inanın ben utandım. Aradım gel al almazsan atacağım bunları dedim geldi ne bir yüz kızarması ne bir utanma. Olur böyle dedi aldı gitti. Ben küplere bindim tabii.
Şimdi ben bu kadından iyice bıkmış durumdayım, onun battaniye, yorgan ve çarşaf havalandırma sevdasına her gün camlarımın önü saç, kıl doluyor hatta cam açıksa içeri giriyor tüm saçlar, kıllar. Daha dün temizlik yaptığım halde camlarımın önü temizlenmiş gibi değil, pislik dolu. Silkeleme günlerinde ne yapıyorsa yapsın artık ne desem boş ama her gün astığı eşyalarına bir çözüm bulmam lazım. Bu kişi kiracı, ev sahibini de tanıyoruz hatta adama da söyledik konuştuğu halde aynen devam ediyorlar.
Bir de bina yöneticisine defalarca söyledim ama o da bir şey yapmıyor bu konuda, kendi işimi halledeyim geri kalanlar ne yaparsa yapsın kafasında bir kadın.
Ben şimdi ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim, bana bir akıl verin lütfen.
Ya bildiğiniz gibi değil insanı zıvanadan çıkarıyorlarBenim bile içim soğudu burdan
valla laftan anlamayana anladığı dilde konuşurum, sarkıttı mı tut çek at aşağı.çamaşır suyu attır üstlerine vs. vallahi böyle böyle laftan anlıyor bu tipler.Selamlar, her gün her gün yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve çarşaf asan bir üst komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gün en az 3 saat temizlik yapıyor, her gün sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, öyle bir ses hayal edin. Ben evden çalışıyorum ve binadaki herkes benim evden çalıştığımı biliyor. Öyle en küçük seste sorun çıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gösteriyorum. Temizlik ve ses konusunda birçok defa kendisini uyardım ancak düzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.
Binada silkeleme günleri pazartesi ve cumartesi olarak belirlendi, o günlerde özellikle haber ver cam açıksa kapatayım dediğim halde cam açıkken dahi tüm evin halılarını, kilimlerini pat küt silkeliyor, geçen ben cam silerken kafama masa örtüsü silkeledi, bağırdım ve pardon görmedim dedi içeri kaçtı. Pazartesi ve cumartesi günleri dışında dediğim gibi her gün battaniye ve yorgan sarkıtıyor camdan hatta geçen gün eşinin ve kendisinin iç çamaşırları camımın önüne düşmüş, ben değil eşim görmüş inanın ben utandım. Aradım gel al almazsan atacağım bunları dedim geldi ne bir yüz kızarması ne bir utanma. Olur böyle dedi aldı gitti. Ben küplere bindim tabii.
Şimdi ben bu kadından iyice bıkmış durumdayım, onun battaniye, yorgan ve çarşaf havalandırma sevdasına her gün camlarımın önü saç, kıl doluyor hatta cam açıksa içeri giriyor tüm saçlar, kıllar. Daha dün temizlik yaptığım halde camlarımın önü temizlenmiş gibi değil, pislik dolu. Silkeleme günlerinde ne yapıyorsa yapsın artık ne desem boş ama her gün astığı eşyalarına bir çözüm bulmam lazım. Bu kişi kiracı, ev sahibini de tanıyoruz hatta adama da söyledik konuştuğu halde aynen devam ediyorlar.
Bir de bina yöneticisine defalarca söyledim ama o da bir şey yapmıyor bu konuda, kendi işimi halledeyim geri kalanlar ne yaparsa yapsın kafasında bir kadın.
Pencerenizi kapatan mesafeden bahsetmiş siz yanlış anlamissiniz. Bı küçük baş hayvan en az 1000 TL den başlar biri seviye dio öbürü seviye kelimesinin açıklamasını yapıyor öğretmenler bile diyor gelir seviyesi düşük diyor siz siniSeviyeyle alâkası yok, çocuklarımızı eğitsin diye güvendiğimiz öğretmenler dahi yapıyor bu görgüsüzlüğü. Yün yorganı eğitim düzeyi-gelir seviyesi düşük, daha çok kırsal bölge insanları kullandığı için siz de bu kıstasla belirttiniz yanılmıyorsam.
Cımbızla laf çekiyor ay cildiricam iyi günler sizeHanımefendi komşum her gün battaniye, yorgan ve çarşaf yıkayıp asıyor yani bu küflenecek, rutubet olacak bir eşyayı asıp havalandırmak değil. Bu işin içinde başka olan tek şey balkonunu kullanmak yerine ki ben evine davet ettiğinde balkonda çamaşır asılacak alan olduğunu gördüm bu asma işini camların önündeki demirlerde yapıyor oluşu.
Ayrıca ben sizin bizim insanımız ayrımı yapan biri değilim kendinizi ötekileştirmenizi doğru bulmuyorum, hepimiz insanız, hepimizin sonunda gideceği yer belli. Fikir ayrılıkları olsa da aynı dili konuşan insanlar bir şekilde ortak noktada buluşabilir.
Pencerenizi kapatan mesafeden bahsetmiş siz yanlış anlamissiniz. Bı küçük baş hayvan en az 1000 TL den başlar biri seviye dio öbürü seviye kelimesinin açıklamasını yapıyor öğretmenler bile diyor gelir seviyesi düşük diyor siz sini
Cımbızla laf çekiyor ay cildiricam iyi günler size
Tuktum bunu bencede öyle yapın birde hergün sizin sesinizi kavganızı dinlemek zoruhda değilim deyinCamınıza doğru bir şey çırparken yakalayın ucundan, bir daha yaparsan bununla birlikte seni de aşağı çekerim deyin.
Pencerenizi kapatan mesafeden bahsetmiş siz yanlış anlamissiniz. Bı küçük baş hayvan en az 1000 TL den başlar biri seviye dio öbürü seviye kelimesinin açıklamasını yapıyor öğretmenler bile diyor gelir seviyesi düşük diyor siz sini
Cımbızla laf çekiyor ay cildiricam iyi günler size
Ayy Yok canım size demedim ben bosverin :)))Ay siz çıldırın zaten bir zahmet. Mesajımı alıntılayıp bişey yazıyorsun, soruyorum cevap yok, sen ne kadar doğru anlamışsın ki sanki :))
Vallahi isin zor canim benimde boyle bi ust komsum vardi tasindik oradan sukur sert bi sekilde uyarsanSelamlar, her gün her gün yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve çarşaf asan bir üst komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gün en az 3 saat temizlik yapıyor, her gün sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, öyle bir ses hayal edin. Ben evden çalışıyorum ve binadaki herkes benim evden çalıştığımı biliyor. Öyle en küçük seste sorun çıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gösteriyorum. Temizlik ve ses konusunda birçok defa kendisini uyardım ancak düzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.
Selamlar, her gün her gün yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve çarşaf asan bir üst komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gün en az 3 saat temizlik yapıyor, her gün sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, öyle bir ses hayal edin. Ben evden çalışıyorum ve binadaki herkes benim evden çalıştığımı biliyor. Öyle en küçük seste sorun çıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gösteriyorum. Temizlik ve ses konusunda birçok defa kendisini uyardım ancak düzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.
Ayy Yok canım size demedim ben bosverin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?