- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Toplayın pislikleri kapısının önüne atın, sorarsa noluyor diye onlar olması gereken yerde, benim evim sizin pisliklerin yeri değil dersiniz
Çok samimi söylüyorum, sarkan yorgan battaniyesi çeker aşşa atarım.
Hergün havalandırılmaz ki!!!
O saçları kılları toplayın bı poşete biriktirin çalın kapısını actıgında evine boşaltın.
Camınıza doğru bir şey çırparken yakalayın ucundan, bir daha yaparsan bununla birlikte seni de aşağı çekerim deyin.
Uzun bı sopa alın ittire ittire düşürürsünüz. Yada elektrik süpürgesine yakalayın yorganı battaniyeyi çektiği gibi aşşa düşer.Bunu yaptım bile, bak bunlar senin pisliklerin dedim ki içinde zeytin çekirdeği bile vardı ama aynı tas aynı hamam...
O çekme işini yapmak istiyorum da boyum yetmiyoe yetse alıp indireceğim aşağı, ah şu kısa boyKapısına pisliğini götürdüm ama yok anlamadı...
O çırpmayı pek yakalayamıyorum çalıştığımda bilgisayar ekranına gömüldüğüm için bir yakalasam zaten mahvedeceğim
Çok mu acımasızca olur bilemiyorum ama plastik su tabancasıyla çamur falan püskürtmek geldi aklıma.Selamlar, her gün her gün yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve çarşaf asan bir üst komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gün en az 3 saat temizlik yapıyor, her gün sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, öyle bir ses hayal edin. Ben evden çalışıyorum ve binadaki herkes benim evden çalıştığımı biliyor. Öyle en küçük seste sorun çıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gösteriyorum. Temizlik ve ses konusunda birçok defa kendisini uyardım ancak düzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.
Binada silkeleme günleri pazartesi ve cumartesi olarak belirlendi, o günlerde özellikle haber ver cam açıksa kapatayım dediğim halde cam açıkken dahi tüm evin halılarını, kilimlerini pat küt silkeliyor, geçen ben cam silerken kafama masa örtüsü silkeledi, bağırdım ve pardon görmedim dedi içeri kaçtı. Pazartesi ve cumartesi günleri dışında dediğim gibi her gün battaniye ve yorgan sarkıtıyor camdan hatta geçen gün eşinin ve kendisinin iç çamaşırları camımın önüne düşmüş, ben değil eşim görmüş inanın ben utandım. Aradım gel al almazsan atacağım bunları dedim geldi ne bir yüz kızarması ne bir utanma. Olur böyle dedi aldı gitti. Ben küplere bindim tabii.
Şimdi ben bu kadından iyice bıkmış durumdayım, onun battaniye, yorgan ve çarşaf havalandırma sevdasına her gün camlarımın önü saç, kıl doluyor hatta cam açıksa içeri giriyor tüm saçlar, kıllar. Daha dün temizlik yaptığım halde camlarımın önü temizlenmiş gibi değil, pislik dolu. Silkeleme günlerinde ne yapıyorsa yapsın artık ne desem boş ama her gün astığı eşyalarına bir çözüm bulmam lazım. Bu kişi kiracı, ev sahibini de tanıyoruz hatta adama da söyledik konuştuğu halde aynen devam ediyorlar.
Bir de bina yöneticisine defalarca söyledim ama o da bir şey yapmıyor bu konuda, kendi işimi halledeyim geri kalanlar ne yaparsa yapsın kafasında bir kadın.
Ben şimdi ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim, bana bir akıl verin lütfen.
Uzun bı sopa alın ittire ittire düşürürsünüz. Yada elektrik süpürgesine yakalayın yorganı battaniyeyi çektiği gibi aşşa düşer.
Ay anlattiginiz seviyenin yoganı yün ve ağırdır o yorganlar düşmez de:)
O kadar sinir bozucu bir durum ki sizi çok iyi anlıyorum.
biraz sert bir şekilde konuşmak belki bir çözüm olabilir ya da yorganları çekip aşağıya atmak.
Çok mu acımasızca olur bilemiyorum ama plastik su tabancasıyla çamur falan püskürtmek geldi aklıma.
belediye ve zabıta ile görüşün.
Araştırdığım kadarıyla belediye ve zabıta silkeleme konusunda gelip işlem yapıyorlar, bu tarz havalandırma durumları konusunda net bir bilgi bulamadım
Çeker asagiya atardim yuzsuz laftan anlamiyor işte... Akli sira temiz olduğunu dusunuyor.Selamlar, her gün her gün yatak odası tarafından battaniye, yorgan ve çarşaf asan bir üst komşum var, yeni evli ve 22 ya da 23 yaşına biri. Her gün en az 3 saat temizlik yapıyor, her gün sanki eşyaları havaya atıp tutuyor, öyle bir ses hayal edin. Ben evden çalışıyorum ve binadaki herkes benim evden çalıştığımı biliyor. Öyle en küçük seste sorun çıkaran biri değilim ama işimi yapmama engel olan seslerde tepki gösteriyorum. Temizlik ve ses konusunda birçok defa kendisini uyardım ancak düzelme yok. Sabah 6'da 7'de uykudan onların kavgalarına uyanıyoruz, her kavgalarında evde eşyalar kırılıyor, kadın bas bas bağırıyor ayağa dikiliyoruz resmen.
Binada silkeleme günleri pazartesi ve cumartesi olarak belirlendi, o günlerde özellikle haber ver cam açıksa kapatayım dediğim halde cam açıkken dahi tüm evin halılarını, kilimlerini pat küt silkeliyor, geçen ben cam silerken kafama masa örtüsü silkeledi, bağırdım ve pardon görmedim dedi içeri kaçtı. Pazartesi ve cumartesi günleri dışında dediğim gibi her gün battaniye ve yorgan sarkıtıyor camdan hatta geçen gün eşinin ve kendisinin iç çamaşırları camımın önüne düşmüş, ben değil eşim görmüş inanın ben utandım. Aradım gel al almazsan atacağım bunları dedim geldi ne bir yüz kızarması ne bir utanma. Olur böyle dedi aldı gitti. Ben küplere bindim tabii.
Şimdi ben bu kadından iyice bıkmış durumdayım, onun battaniye, yorgan ve çarşaf havalandırma sevdasına her gün camlarımın önü saç, kıl doluyor hatta cam açıksa içeri giriyor tüm saçlar, kıllar. Daha dün temizlik yaptığım halde camlarımın önü temizlenmiş gibi değil, pislik dolu. Silkeleme günlerinde ne yapıyorsa yapsın artık ne desem boş ama her gün astığı eşyalarına bir çözüm bulmam lazım. Bu kişi kiracı, ev sahibini de tanıyoruz hatta adama da söyledik konuştuğu halde aynen devam ediyorlar.
Bir de bina yöneticisine defalarca söyledim ama o da bir şey yapmıyor bu konuda, kendi işimi halledeyim geri kalanlar ne yaparsa yapsın kafasında bir kadın.
Ben şimdi ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim, bana bir akıl verin lütfen.
Bunu yaptım bile, bak bunlar senin pisliklerin dedim ki içinde zeytin çekirdeği bile vardı ama aynı tas aynı hamam...
O çekme işini yapmak istiyorum da boyum yetmiyoe yetse alıp indireceğim aşağı, ah şu kısa boyKapısına pisliğini götürdüm ama yok anlamadı...
O çırpmayı pek yakalayamıyorum çalıştığımda bilgisayar ekranına gömüldüğüm için bir yakalasam zaten mahvedeceğim
o zaman kat mülkiyeti kanununu araştırıp şikayette bulunmanız lazım.
Belediye ye şikayet edin.. Temiz olucam diye kul hakkına giriyorlar benimde başıma çok geliyor binadaki komşularım çok iyi ama arka tarafta yakın olan bina elbiseleri min üstüne ne var ne yok silkeliyorlar onların silkeledigi yer bizim çıkış yolumuz dünya kadar ekmek atıyorlar kaç kere söyledim ama anlamıyorlar en iyisi şikayet ekmek..
Yaa camınıza kadar sarkıyorsa çırptığı şey, şöyle plastik, ağzı geniş, yüksekçe bir şeyin(ağzı kesilmiş bir su şişesi gibi) içine boya koysanız? Çırptığı zaman ucu girse değse. Ya da mürekkepli bir su. Ya da çamaşır suyu. Ama düştüğünde birine zarar verecek bir şey olmasın. Bence eşyaları zarar görsün ruh hastasının.
Bir de üst katında bir daire varsa kadından rica edip aynını siz de ona yapsanız? Tabi çok daha pis şeyler içermesi lazım. Siz olduğunuzu da bilsin. Kadına çamur olmasın.
Ya 21. Yüzyıldayız hala silkelemek mi kalmış halıları battaniyeleri süpürgesi yok herhalde anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?