- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
Allah sabır versin çekilecek dert değil neyi sirkelerde tut aşağı çek at ama dikkat et komsun ucunu tutuyor olmasın mazallah düşer ölür başına kalır![]()
Ya çekmeye boyum yetmiyo işte
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin çekilecek dert değil neyi sirkelerde tut aşağı çek at ama dikkat et komsun ucunu tutuyor olmasın mazallah düşer ölür başına kalır![]()
Sırf bu iş için kancalı bir sopa yaparım ya. Ne demek boyum yetmiyor.Ya çekmeye boyum yetmiyo işte![]()
![]()
Cirkeflik değil mi çamur fırlat kızYa çekmeye boyum yetmiyo işte![]()
![]()
Ahahaha! Ay daha fazla ah etmeyelim madem de battaniyenin ardından kız da uçmasın Allah korusun.Sanırım burada yazan tüm kadınların, tüm dertdaşlarımın ahı tuttu, az önce battaniye gözümün önünde aşağı uçtu kızlar!
Bu devirde hala halı çırpan var mı gerçekten? Mantık nedir çözemiyorum ben. Süpürgenin yapamadığı neyi yapıyor acaba
Yorgan silkelemek daha garip zaten. Üzerinde ne yapıyorlarsa artık silkeleme ihtiyacı hissedecek.
Ahahaha! Ay daha fazla ah etmeyelim madem de battaniyenin ardından kız da uçmasın Allah korusun.
Cirkeflik değil mi çamur fırlat kız
Bir gün olmadi kahveye çağırın güzel güzel konuşarak anlatin kendinizi karşındaki senden küçük belki cahilce hareketleri olmuş olabilir hoş gör demiyorum ama doğru yolu göster hem eşinin yanında bu hallerin yanlış olduğunu duyunca belki biraz çekinerek kendini toplar..
Baktin olmuyor çamur fırlatmayı düşün gercekciyim![]()
Bacım ne diyem yol saçını başını hak etmiştir o artık ...Ayyy onları kahveye çağırmak mı? Tövbeler olsun! Kapıda gördüğümüzde bile yüzümüze bakmayan selam vermeyen bir kocası var, kız benden 7 - 8 yaş küçük ama çokbilmişin önde gideni... Çamur iyi fikir ama battaniye aşağı uçtu beybi![]()
Bacım ne diyem yol saçını başını hak etmiştir o artık ...![]()
Cahilliğine ver bence iyi olmuş en azindan o kadar çok atmaz
Kader beni secti ve sana dogru olani fisildadim bacimTam yorumunu okurken halı astı ya. Delirmek üzereyim gerçekten...
Dayak istiyor da haklıyken haksız duruma düşme benceCahillik mi bu? Bence değil...
Kader beni secti ve sana dogru olani fisildadim bacim![]()
Bir sabah 6 da kavga ederken polis cagirin.
Dayak istiyor da haklıyken haksız duruma düşme bence![]()
Inat biriyse yaomaya devam edecektir artistiligi kimeyseDövmemeliyim, dövmemeliyim![]()
Bunu düşünüyorum ciddi ciddi
Aradım insan gibi konuştum, balkona as balkonun var dedim bana trip attı![]()
Hiç birşey yapamıyorsun. Ben bahçe katında oturuyorum en az 2 yıl çektim ben komşuları hem de tek kat değildi. Üzerimdeki 5 katta aynıydı. Ben bahçedeyken üzerime yanan sigara bile atmışlardı. Güzel konuşma falan işe yaramadı, küfür ettim yaramadı, düşenleri vermeyip çöpe attım yaramadı. Bende kapattım bahçenin üzerini mutluyum.
Hatta geçen konu açmıştım köpek var ayda 2 gün havladı şikayete geldiler diye. Bu tip insanlar her zaman her koşulda kendilerini haklı görürler. Ben onların sofra artıklarını temizlemeliyim, onlar benim köpeğin sesini çekmek zorunda değil. O yüzden evde onları rahatsız edecek şeyler yapmanı tavsiye ederim. Misal tavana vurmak olur? Astığı gün habire vur tavana. Asmazsa vurmazsın. Sana şikayete gelirse bende duyuyorum o sesi nerden geliyo ki deyin.