Kocam böle yapıyo babam böle yapıyo ben de kendi kendimi savunmaya çalışıyorum işteTüm sayfaları okumadım
Namusuma dil uzatan adamı bir dakika tutmam isterse adamın feriştahı olsun
Baban da hatalı, o şikayet ederken dinlediği için ; öyle mi oğlum ben gelip alıyorum kızımı diyecekti
Namusa laf eden adamdan koca olmaz çünkü bu kadar işkilliyse kendisinin ırzı kırıktır
Genelleme yapıp olayı normalleştirmek ne kadar doğru?Erkeklerin geneli böyledir tatlım kendi eşlerinin kuaföre gidip bakım yapmasını ıstemez, doğru dürüst kıyafet almaz, ben seni böyle seviyorum der. sonra da gidip elalemin bakımlı kadınlarına bakarlar. sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol. tabii ki eşinin istekleri önemli, fakat istekler kadar isteklerinin mantıklı olmaları da önemli.
kusura bakma ama senin kocan cekilmez biri. Hani derler ya odun. Madem kiskaniyor kocan neden seni erkekli ortamda calistiriyor. Akilli ol kizim. Senin kiskancligin yuzunden calismak istemitorum evde oturucam diye ultimaton ver. Valla burdaki kocalari okudukca kocama şükrediyorum.Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
dedim canım dememmi çıkıcam o zaman dedim ben nie çalışıyorumki dedim çile çekmek içinmi, çık diyo maaşının yarısıyla kredi ödüyo ama iştende çık diyo bu kadarda rahat..kusura bakma ama senin kocan cekilmez biri. Hani derler ya odun. Madem kiskaniyor kocan neden seni erkekli ortamda calistiriyor. Akilli ol kizim. Senin kiskancligin yuzunden calismak istemitorum evde oturucam diye ultimaton ver. Valla burdaki kocalari okudukca kocama şükrediyorum.
Allah kolaylık versin canım, eşinede akıl kemal versin.Aynen öyle aklı başında güven veren bi insan olduğum için evlenmiş benle ama hiç beklediği gibi çıkmamışımçok abarttın diyorum tam 3 gün sürdürdü bu meseleyi sanki biriyle yakalamış gibi davrandı akıl almaz bi durum.. Babam da şaşkın ona telde ne dedi bilmiyorum ama bana bunla konuşmak lazım dedi insan biraz esnek olur dedi abartmış dedi
esiniz tabiki haksiz, ama bazi insan sinirlendigi zaman mantigini kaybeder, ne dedigini bilmez. Siz o onda uzerine varmayn. Israrla hakli oldugunuzu anlatmaya calismayin. Zamanla ve sabirla duzelir insallah. Siz iyi huy gosterin. Zamanla anliycak haksiz oldugunuNe hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Anlamaya başladı siniri geçince daha bi yumuşak davranıyo şimdide benim suratım beton gibi gülemiyorum tepkisizim... her düşüncemi açık açık anlatma konuşma zamanı bendeesiniz tabiki haksiz, ama bazi insan sinirlendigi zaman mantigini kaybeder, ne dedigini bilmez. Siz o onda uzerine varmayn. Israrla hakli oldugunuzu anlatmaya calismayin. Zamanla ve sabirla duzelir insallah. Siz iyi huy gosterin. Zamanla anliycak haksiz oldugunu
AMİN...Allah kolaylık versin canım, eşinede akıl kemal versin.
İnanamıyorumbabanızı arayıp sizi şikayet edip, birde keşke eski sevgilimle evlenseydim mi dedi O adamı ! ben varyaaaa Neyseeee ya sabırr. Bırak dön evine yada tut kendine bir ev çalışıyorsunda zaten boşan, kurtul
Canım ya takma şunu kafana o seni üzdüğü için üzülsün. bu erkekleri biraz da biz kadınlar böyle yaptık. kendilerini dünyanın tek hakimi sananlar var. hadlerini bilmeleri lazım biraz. üzülmene değmez bitanem inceldiği yerden saygı çerçevesinde kopsun
Evet canım dünyanın hakimi sanıyo,sadece o koca sadece o erkek, dışarda kimse sahiplenmiyo karısını sanki onlar kocalık yapamıyo.. üzülmeye başladı zaten yaptıklarının farkına varıyo siniri geçince.. varsa nolcaksa sanki.. olan olduktan sonra.Canım ya takma şunu kafana o seni üzdüğü için üzülsün. bu erkekleri biraz da biz kadınlar böyle yaptık. kendilerini dünyanın tek hakimi sananlar var. hadlerini bilmeleri lazım biraz. üzülmene değmez bitanem inceldiği yerden saygı çerçevesinde kopsun
esinin huyu belli, izin vermemis, binmeseydin arabaya sen de?Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
hatasının farkına varmaya başladıysa bu bi fırsat ikiniz için de sen hemen yumuşama ama çok da abartma. sana güvenmesi gerektiğini gözünün ondan başkasını görmediğini ispat et ona. ona has ona ait olduğunu hissederse belki bu davranışlarından vazgeçer. bunları biliyodur ama tekrar hatırlatmak onun da hoşuna gider. erkekler bazen bu tarz şeylerden hoşlanırlar.Evet canım dünyanın hakimi sanıyo,sadece o koca sadece o erkek, dışarda kimse sahiplenmiyo karısını sanki onlar kocalık yapamıyo.. üzülmeye başladı zaten yaptıklarının farkına varıyo siniri geçince.. varsa nolcaksa sanki.. olan olduktan sonra.
Çok iyi yapmışsınız hayatınızı karartmadan kurtulmuşsunuz bu arada