sorunlu evlilik!

Kocam böle yapıyo babam böle yapıyo ben de kendi kendimi savunmaya çalışıyorum işte

Genelleme yapıp olayı normalleştirmek ne kadar doğru?

Bi an bir tanıdığım geldi gözümün önüne ben sen çocuk falan yapma , çünkü eşin düzelmez ya katlanacaksın ya da ayrılacaksın

kusura bakma ama senin kocan cekilmez biri. Hani derler ya odun. Madem kiskaniyor kocan neden seni erkekli ortamda calistiriyor. Akilli ol kizim. Senin kiskancligin yuzunden calismak istemitorum evde oturucam diye ultimaton ver. Valla burdaki kocalari okudukca kocama şükrediyorum.

dedim canım dememmi çıkıcam o zaman dedim ben nie çalışıyorumki dedim çile çekmek içinmi, çık diyo maaşının yarısıyla kredi ödüyo ama iştende çık diyo bu kadarda rahat..

Allah kolaylık versin canım, eşinede akıl kemal versin.

esiniz tabiki haksiz, ama bazi insan sinirlendigi zaman mantigini kaybeder, ne dedigini bilmez. Siz o onda uzerine varmayn. Israrla hakli oldugunuzu anlatmaya calismayin. Zamanla ve sabirla duzelir insallah. Siz iyi huy gosterin. Zamanla anliycak haksiz oldugunu

Anlamaya başladı siniri geçince daha bi yumuşak davranıyo şimdide benim suratım beton gibi gülemiyorum tepkisizim... her düşüncemi açık açık anlatma konuşma zamanı bende

İnanamıyorum babanızı arayıp sizi şikayet edip, birde keşke eski sevgilimle evlenseydim mi dedi O adamı ! ben varyaaaa Neyseeee ya sabırr. Bırak dön evine yada tut kendine bir ev çalışıyorsunda zaten boşan, kurtul

Canım ya takma şunu kafana o seni üzdüğü için üzülsün. bu erkekleri biraz da biz kadınlar böyle yaptık. kendilerini dünyanın tek hakimi sananlar var. hadlerini bilmeleri lazım biraz. üzülmene değmez bitanem inceldiği yerden saygı çerçevesinde kopsun

Evet canım dünyanın hakimi sanıyo,sadece o koca sadece o erkek, dışarda kimse sahiplenmiyo karısını sanki onlar kocalık yapamıyo.. üzülmeye başladı zaten yaptıklarının farkına varıyo siniri geçince.. varsa nolcaksa sanki.. olan olduktan sonra.

esinin huyu belli, izin vermemis, binmeseydin arabaya sen de?
mevzu bu ise, esin cok abartip uzatmis, babayi aramalar hakaretler filan.. ama sanki baya bi birikmislik var gibi?

hatasının farkına varmaya başladıysa bu bi fırsat ikiniz için de sen hemen yumuşama ama çok da abartma. sana güvenmesi gerektiğini gözünün ondan başkasını görmediğini ispat et ona. ona has ona ait olduğunu hissederse belki bu davranışlarından vazgeçer. bunları biliyodur ama tekrar hatırlatmak onun da hoşuna gider. erkekler bazen bu tarz şeylerden hoşlanırlar.

Çok iyi yapmışsınız hayatınızı karartmadan kurtulmuşsunuz bu arada

Evet cnm iyi yaptım.Hiçte pişman olmadım. Biz ayrıldıktan sonra bile devam etti bu hareketler.Ayrıldık yani düşünün.Sana ne diyorum.O zaman gideceksin bu şehirden dedi.Abisini aradım ben de kardeşinize sahip çıkın diye. O da bana sen de kardeşimi kıskandıracak şeyler yapma dedi. Nasıl yani dedim? Biz ayrıldık 1 sene geçti.Neler neler.Hatırlamak istemiyorum yani.

Benim eşinde bu kadar kıskanç aramayın kızıyor çözdüm artık benim ki de salak gerizekalı falan der bindimez beni tek taksiye yada birinin arabasına başkası olsa da kıskançlık dedim ama psikojik rahatszlikta olabilir . Bende bu derten muzdaribim. Insan mutlu olmak için evlenirb onuru gurur için yasar ama yok . Benimki Özür diler ama kaba işte anlık snirlenor esyalari yumruklar . Bakalım ne olucak . Siz konuşmayı bence ben öyle yapıcam. Kendinizi suclamayin . Haklı gorurseniz yarın daha da kötü olabilir . aşk maski geçtik. . Istedigimiz huzur .sovme dövme den korkuyoruz ...

Bağırıp kırıp birde yanımıza yatiyorlar bir çare bulursanız bana da mesaj atın . Bende böyle bir konu açtım arkdaslar tavsiye verdi uygulayacagim. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…