- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee baban ne dedi en önemlisi bu benceNe hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Zerre kadar suçun yok canım, tabiki bineceksin işarkadaşının arabasına, yanlız bile binebilirsin sen aklı başında kadınsın.Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
2 bilezik bir de kredi kartımdan çekilen parayla nasıl bir iddaa oynamış olabilir benim de aklım almıyo, tüm bunları ben onun ailesine anlatmadım ama o naptı en ufak saçma sapan bişeyi babama şikayet etti, delircem baba çıldırcam baba die, olan bişey de yok ben delirmedim çıldırmadım bu yaptıkları karşısında ona noluyosa.. Babama anlattım zaten tüm bu olanlardan sonra artık iddaa oynadığını, şok oldu adam bunla konuşmak lazım dedi adam akıllı,eşime de ne dedi bilmiyorum.. akşam yine sinirliydi bardak fırlatmalar bilmem neler sonra geçti siniri hiç bişey olmamış gibi davranmaya başladı,soğuk durdum sustum soğuksun durgunsun oldum nasıl olmam gerekiyoduYaa benim aklıma takılan şey; sizden iddaa oynamak için bi bilezik alması. Arkadaşlar iddaa dediğin üç beş kuruş, küçücük çocuklar oynuyo harçlıklarıyla, bir bilezik parasıyla kaç bin tane oynamış...Sizin buna inanmanıza aklım almıyor. Adam belli ki bi işler çeviriyor,senin anlamaman için dikkatini başka şeylere çevirmek için kavga çıkarıyor. Lütfen bana inanmıyorsanız anne babanıza olanları olduğu gibi anlatın onların fikrini alın. Herşey aileye söylenmez diye düşünmeyin, zaten eşiniz onları arayıp huzurunu bozmuş artık rahat uyuyamazlar bari siz gerçekleri söyleyin de onlar da önlerini görebilsinler,doğru karar versinler. İşler daha kötü bir hal aldığında aileniz de size kızar bize niye bunları anlatmadın diye...Allah size akıl fikir ve doğru karar verme gücü versin, sizi size bırakmasın.
Aynen öyle aklı başında güven veren bi insan olduğum için evlenmiş benle ama hiç beklediği gibi çıkmamışım çok abarttın diyorum tam 3 gün sürdürdü bu meseleyi sanki biriyle yakalamış gibi davrandı akıl almaz bi durum.. Babam da şaşkın ona telde ne dedi bilmiyorum ama bana bunla konuşmak lazım dedi insan biraz esnek olur dedi abartmış dediZerre kadar suçun yok canım, tabiki bineceksin işarkadaşının arabasına, yanlız bile binebilirsin sen aklı başında kadınsın.
Çok Abartmış eşin, ben olsam çekemem, demekki güvenmiyor, içinde kötü niyet olsa sanki arabaya binmeyimi beklicen...
Peki baban nededi canım?
Ona göre yeni evliler daha çok kıskanır ilerleyen yıllarda daha bi oturur herşey, ama her yeni evli böle dönemler geçirir kıskanır normal ona göre normal yani.. üstüne başına dikkat etme bu kadar, kaş aldırmaya gitmene ne gerek var, yüzünle uğraşmana ne gerek var bu kada sivilceli olsan nolcak ben seni böle de beğeniyorum, diğer insanlar beğense ne olur beğenmese ne olur ben kendim için yapıyorum kimse için değil diyorum anlatamıyorumKusura bakmayın ama akşam akaşm bilgisayar başında ben delirdim O nasıl hareketler ya. İş arkadaşlarınızla gelmişsiniz. Ne var bunda? Nefes aldığınızı da haber verecek haliniz yok yani. Bir de ne kadar itici bir hareket jayınpederi aramak filan. Ben size bir şey diyeyim insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.Değişmez.Kıskançsa kıskançtır. Ben bu yüzden nişanlımdan ayrıldım.Çünkü korktum.Şimdiden böyleyse evlenince bana neler yaşatır dedim. Adam gece gündüz benim ne yaptığımı düşünüyor. Düşünebiliyor musunuz? Son zamanlar çığrından çıkmıştı artık. Annem babam bile yeterrrrrrrrrr demişti.
Bir sonra ki aşama şiddet gibi görünüyor Allah seni korusunNe hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Eski sevgili meselesi sinir anında söylenen bişeymiş normalde hiç aklında yokmuş, insanın fikri neyse zikri de odur dedim demekki varmışki aklında söyledin, yoktu o anlık çıktı diyo normalleştrcek şimdi zamanla tüm yaptıklarınıeşin normal değil hasta bir psikiyatristle görüşmesi lazım
bu kadar ağır lafı ben kaldıramazdım
birde eski sevgilisiyle evlenseymiş keşke hiç durmasaydın deseydiniz
Çok iyi yapmışsınız hayatınızı karartmadan kurtulmuşsunuz bu aradaKusura bakmayın ama akşam akaşm bilgisayar başında ben delirdim O nasıl hareketler ya. İş arkadaşlarınızla gelmişsiniz. Ne var bunda? Nefes aldığınızı da haber verecek haliniz yok yani. Bir de ne kadar itici bir hareket jayınpederi aramak filan. Ben size bir şey diyeyim insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.Değişmez.Kıskançsa kıskançtır. Ben bu yüzden nişanlımdan ayrıldım.Çünkü korktum.Şimdiden böyleyse evlenince bana neler yaşatır dedim. Adam gece gündüz benim ne yaptığımı düşünüyor. Düşünebiliyor musunuz? Son zamanlar çığrından çıkmıştı artık. Annem babam bile yeterrrrrrrrrr demişti.
Aynen öyleBabana mı şikayet etti?
Sen hala babanın küçük kızı mısın?
Yeri gelir "artık babandan çıktın ben senin kocanım" der.
yeri gelir babanı adam yerin koyar bu erkekler.
Sen de bunu izledin yani?
Erkeklerin geneli böyledir tatlım kendi eşlerinin kuaföre gidip bakım yapmasını ıstemez, doğru dürüst kıyafet almaz, ben seni böyle seviyorum der. sonra da gidip elalemin bakımlı kadınlarına bakarlar. sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol. tabii ki eşinin istekleri önemli, fakat istekler kadar isteklerinin mantıklı olmaları da önemli.Ona göre yeni evliler daha çok kıskanır ilerleyen yıllarda daha bi oturur herşey, ama her yeni evli böle dönemler geçirir kıskanır normal ona göre normal yani.. üstüne başına dikkat etme bu kadar, kaş aldırmaya gitmene ne gerek var, yüzünle uğraşmana ne gerek var bu kada sivilceli olsan nolcak ben seni böle de beğeniyorum, diğer insanlar beğense ne olur beğenmese ne olur ben kendim için yapıyorum kimse için değil diyorum anlatamıyorum
Aynen çok haklısın canım, gerçekten erkeklerin bu mantığını anlamıyorum, dışardaki bi insan demeyecekmi şunun karısına bak paspal paspal giyinmiş kaşına gözüne bak kendine bakmıyo bunun neresini beğenmiş! yine kendilerine laf gidiyo. Bunun mücadelesini veriyorum inan normal olan şeyleri anlatıyorum anlamasını sağlamaya çalışıyorum,mantık çerçevesinde.. dışarda bakımlı kadın görünce bakmıyorum diyen erkeğe inanmam ben.. sonra aldatıncada bakımsızdın diyiverirler..Erkeklerin geneli böyledir tatlım kendi eşlerinin kuaföre gidip bakım yapmasını ıstemez, doğru dürüst kıyafet almaz, ben seni böyle seviyorum der. sonra da gidip elalemin bakımlı kadınlarına bakarlar. sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol. tabii ki eşinin istekleri önemli, fakat istekler kadar isteklerinin mantıklı olmaları da önemli.