ooo çok fena , benim eski sevgilimde aynı bu modeldi hissediyorum başkalarıyla konuşuyosun aldatıyosun benii biliyordum derdihiçbişey yokken bile içimde his var kafamda soru işaretleri var diyip telefonumu kurcalıyo,hastalıklı işte!
yaşanmaz giden senin gençliğin oluyor sorunlu çünkü bir zaman sonra kafasında kurduklarını hayata geçirecek beni aldattın diye şiddete başlayacak belki demalesef böyle, rüya görür rüyamda beni aldatıyodun der,bu baskıyla insan nasıl yaşar bununla
inş canım, Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin, hayırlı olan ayrılmamızsa cesaretimi artırsın,hayırlı olan evli kalmamızsa sabrımı artırsınCanım eşin takıntı yapmış bence...
Senin birde durakta inmemen onu endişendirmiş..
Yani güvenmediğinden değil bence...
Tartışabilir kızabilir söylenebilir.. Ama namusuna laf etmeye hakkı yok...Ayrıca babanı aramasına da anlam veremedim...
Sen daha fazla açıklama yapma hatasının farkına varır...
Ama kesinlikle haksız oldugunu ve suçlu oldugunu belli et...
Susmak ve konuşmamak en güzel cevap bazen...
Bu arada çoçugunun olmamasına baglaması da Pek tuhaf...
Ama sen sıkma canını.. Hatasını anlar...
benimde öncelikle istediğim bu, en azından mücadele ettim diyebileyim çünkü biz çok isteyerek severek evlendik,çok fedakarlıklar yaptık gerçekten.. ama bu arada çocuk yapmak çok yanlış olur bizim için..Anlayamıyorum,çoğu yorumda ayrıl ben olsam ayrılırdım falan yazılmış. bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı şahsen, benim tavsiyem bir çift terapisine gidin. hani hallolur konuşularak herşey. baktın olmuyor o zaman düşünürsün diğer şeyleri...
eşin normal değil hasta bir psikiyatristle görüşmesi lazımhiçbişey yokken bile içimde his var kafamda soru işaretleri var diyip telefonumu kurcalıyo,hastalıklı işte!
Elimi vurmaya alıştırma dedi eğer başlarsam duramam çok pis huyum var dedi,askerde birini dövmüş hastanelik olmuş, itip kaktı yakamdan çekti vurmadı ama onu da yapar potansiyel var!
dedim canım dedim git ara bul ona git dedim, bu kadar laf öle ağırki hepsi tek tek aklımda akşama kadar bunları düşünüorum, bi de arıyo beni beni nie hiç aramıyosun,ben bunları düşünürken o bana ne diyoeşin normal değil hasta bir psikiyatristle görüşmesi lazım
bu kadar ağır lafı ben kaldıramazdım
birde eski sevgilisiyle evlenseymiş keşke hiç durmasaydın deseydiniz
aminAllahım biraz vicdan biraz merhamet versin bunlara
Elimi vurmaya alıştırma dedi eğer başlarsam duramam çok pis huyum var dedi,askerde birini dövmüş hastanelik olmuş, itip kaktı yakamdan çekti vurmadı ama onu da yapar potansiyel var!
Baştan taviz vermemek gerek.bu adamlar hep böyle sevdiğinden kavga eder,kıskanır,döver söver namusuna küfreder...biz kadınlar da bir türlü anlamıyoruz işte sevgiden..nankörüz vesselam...
o adamlara sizin gibi kadınlar lazım,"sevmeyi" ve "sevilmeyi" bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sessiz kalırmıyım senle evleneceğime ölseydim dedim pişman oldum dedim, git bul o zaman onu dedim ne diyim daha..