sorunlu evlilik!

hiçbişey yokken bile içimde his var kafamda soru işaretleri var diyip telefonumu kurcalıyo,hastalıklı işte!

evli değilim,,bekarım dışarıdan yorum yapmak belki bize çok kolaydır ama eşinizin şu yaptıklarına bakılırsa,ayrılmanızı tavsiye ederim tabi karar size kalmış,ne demekmiş arkadaşınla arabaya binmiyceksin diye !!bu ne kıskançlık! neye şaşırıyorum biliyo musunuz,ailemiz bizi el bebek gül bebek büyütürken ,elin adamınının her yaptığına gık demeden tamam diyoruz ve sonuç...Ayrıca siz her şeye tamam dedikçe o sınırlarını daha da zorlayacak ve şiddete başvurucaktır.Anlattıklarınızdan bu çıkıyor.Allah yardımcınız olsun

malesef böyle, rüya görür rüyamda beni aldatıyodun der,bu baskıyla insan nasıl yaşar bununla

Anlayamıyorum,çoğu yorumda ayrıl ben olsam ayrılırdım falan yazılmış. bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı şahsen, benim tavsiyem bir çift terapisine gidin. hani hallolur konuşularak herşey. baktın olmuyor o zaman düşünürsün diğer şeyleri...

Canım eşin takıntı yapmış bence...
Senin birde durakta inmemen onu endişendirmiş..
Yani güvenmediğinden değil bence...
Tartışabilir kızabilir söylenebilir.. Ama namusuna laf etmeye hakkı yok...Ayrıca babanı aramasına da anlam veremedim...
Sen daha fazla açıklama yapma hatasının farkına varır...
Ama kesinlikle haksız oldugunu ve suçlu oldugunu belli et...
Susmak ve konuşmamak en güzel cevap bazen...
Bu arada çoçugunun olmamasına baglaması da Pek tuhaf...
Ama sen sıkma canını.. Hatasını anlar...

inş canım, Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin, hayırlı olan ayrılmamızsa cesaretimi artırsın,hayırlı olan evli kalmamızsa sabrımı artırsın

benimde öncelikle istediğim bu, en azından mücadele ettim diyebileyim çünkü biz çok isteyerek severek evlendik,çok fedakarlıklar yaptık gerçekten.. ama bu arada çocuk yapmak çok yanlış olur bizim için..

hiçbişey yokken bile içimde his var kafamda soru işaretleri var diyip telefonumu kurcalıyo,hastalıklı işte!
eşin normal değil hasta bir psikiyatristle görüşmesi lazım
bu kadar ağır lafı ben kaldıramazdım
birde eski sevgilisiyle evlenseymiş keşke hiç durmasaydın deseydiniz

eşin normal değil hasta bir psikiyatristle görüşmesi lazım
bu kadar ağır lafı ben kaldıramazdım
birde eski sevgilisiyle evlenseymiş keşke hiç durmasaydın deseydiniz
dedim canım dedim git ara bul ona git dedim, bu kadar laf öle ağırki hepsi tek tek aklımda akşama kadar bunları düşünüorum, bi de arıyo beni beni nie hiç aramıyosun,ben bunları düşünürken o bana ne diyo

Elimi vurmaya alıştırma dedi eğer başlarsam duramam çok pis huyum var dedi,askerde birini dövmüş hastanelik olmuş, itip kaktı yakamdan çekti vurmadı ama onu da yapar potansiyel var!

Bunun uzerine hala devam ederseniz bu evlilige cidden kendinize hic acimiyorsunuz demektir yapmayin

Ohaa kıskançlığın b.kunu çıkarmak diye buna derler.
Çok çirkin söyledikleri, babanı araması falan.
Keşke baban verseydi ağzının payını.

Baştan taviz vermemek gerek.

sessiz kalırmıyım senle evleneceğime ölseydim dedim pişman oldum dedim, git bul o zaman onu dedim ne diyim daha..

Valla tum yorumlari okumadim. Moralimi bozamayacagim boyle bir adam icin. Hukukcuyum sana gelecegini soyleyeyim.

Cocuk olmadi diye hep seni suclayacak.
Cocuk olursa cocuga ve sana bir suru hakaret edecek. Cocugun hic bir sorumluluguna katlanmayacak agladiginda beceriksiz kari olup susturamadigin icin laf yiceksin.doktora giderken kadin doktora bile laf edecek. Cocugun masraflarina mana bulacak.

Elimi alistirma demis ya.. zaten itip kakan o elin yuzunuze inmesine cok az kalmis.
Sen bir kadin oldugun icin kabahatlisin. Yemek o mac izlerken sogudu diye hakaretin dayagin tadini cikarir.

Isten cikamam demissin ya. Kusura bakma ozel sektor icin gerekirse aninda harcanabilecek bir iscisin. Yerine aninda birini bulurlar. Bu konudaki dusuncen tam salaklik olmus.

Bu karakterler tedavi olamazlar cunku hasta olduklarini kabul etmezler. Bosuna umut etme.

Adam ilk lafinda eski sevgilisinin lafini acmis. Cok net soyluyorum siz onun icin gittikce ezik silik evde bekleyen bakimsiz kari! Olacak ve aldatilacaksiniz.

Belki biraz sabredeyim deyip evliliginize drvam karari alacaksiniz ama Bugun degilse de bir sure sonra adliyede avukat ariyor olacaksiniz.

10 yillik avukatim 8 yillik evliyim aile hukuku uzerine calisiyorum.
Siz bir kolesiniz. Ama zincirinizi ne zaman kirarsiniz kafaniza ne zaman dank eder o da sizin maharetiniz.

inan burda ve yeryüzünde hiç bir kadın en güzel hayallerle , aşkla ,sevgiyle , tutkuyla, o evlilik anın ömrü böyle geçek miş gibi düşünerek hissederek o hayatın kazık imzasını yapıştırıyoruz nikah defterine .. söylenek çok şey varda neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…