sorunlu evlilik!

sen peki eşini bayanların bındığı arabadan ındığını görsen tepkın nasıl olurdu

Ya hayir, senin esin öyle diye, herkesin esi öyle degil hanimefendi. Zaten kadinlar hep böyle kendini teselli eder. Sinirli adamin esi "zaten tipik erkek iste, hepsi ayni" der. Aldatan kocasi olan bir kadin "aldatmayan erkek yoktur" felan der. Ki hiç öyle birsey yok. Mesela benim esim tam tersi, çok mutlu olur kuaföre gittigimde, kiyafetlerime para harcadigim da,. çünkü bunlar basit insan ihtiyaçlaridir. Her mantikli insan bunu bilir.

Ki sorun sadece kuaför, kiyafet degil. Sorun burda konu sahibine psikolojik siddet uygulanmasi ve fiziksel siddet ile tehdit edilmesidir. Sorun burda konu sahibin is arkadaslari, ailesinin yaninda küçük düsürülmesidir. Gururu, özgüveni tamamen zedenlemesidir. Bu sadece sorunlu bir evlilk degil, yürümeyecek bir evliliktir.

Çok güzel anlatmışsın gerçekten,anlamayanlara özetle anlatılcak bi paragraf olmuş İnsani ihtiyaçlarıma karışabilecek kadar baskın olmak istiyo, her erkeğin böyle yaptığını düşünüp kendini haklı görüyo,özgüvenimi yerle bir etmek istiyo

Kesinlikle haklı gördüğüm yok zaten onu... hatasının farkına varıyo yavaş yavaş, 3 günlük psikolojik şiddetten sonra normal yaşama döndü,beni benden etti ben hala kendime gelemedim, aynen aşkı meşki geçtik romantik erkekte olmasınlar sadece huzur bozmasınlar yeter gerçekten,ne yediğimi bildim ne içtiği ne uyuduğumu, huzur sadece huzur istiyorum.

siz benim söylediklerimi tam anlamadınız sanırım. bu benim kendimi değil arkadaşımı teselli etme amaçlı söylediğim söz. ve emin olun ki erkeklerin çoğu bahsettiğim şekilde. dikkatli okuyun hepsi, sizin eşiniz ya da ahmet mehmet demiyorum genelde böyleler diyorum. biraz etrafınıza bakarsanız eminim bu tarz erkekleri siz de göreceksiniz. Kaliteli erkeklere kimin lafı olabilir ki arkadaşa yapılan şiddeti asla onaylamıyorum. ona daha ılımlı şekilde yaklaşmaya çalışıyorum. boşa gitsin, bu evlilik yürümez... bunları arkadaşta biliyo zaten. ama direk yapabildiği bu olsa burda paylaşmak yerine gider boşardı. demekki değil. neyse arkadaşım sen içinden geleni yap. eşini sen daha iyi tanıyosun. asla gururunu ayaklar altına alacak şekilde davranma kendini ezdirme sen üzülene kadar başkaları üzülsün. felsefen bu olsun hep. bizler sadece fikirlerimizi paylaşabiliriz ne yapman gerektiği tabii ki senin kararın.

İddaa olaylarına yine girdi sanırım kontrol ettim maaş hesabından kullanabileceği kredili tutardan çekmiş 400 tl, ödeyeceği kredi için de para bırakmıştı onu da çekmiş.. yok bu adam iflah olmayacak

ayrıca benim eşimin öyle olduğunu nerden çıkardınız. tanışıyor muyuz? bence yorumlarınızı genel yapın. kimse hakkında bilmeden yorum yapmayın. kendi eşinizle kıyaslamayın herkes farklı neticede.

Burda o kadar bilezikle iddaa oynadığına mı inanıyosun diyenler oldu, şimdi de 1000 tl kayıp arkadaşlar,ne kadarlık oynanır normalde bilenler yardımcı olabilirmi?

vallahi ben sizin gibi kadınları hiç anlamıyorum.
paranızı kazanıyorsunuz yani ayaklarınızın üzerinde maşallah duruyorsunuz. çoluk çocuk da yok sefil olur diye vicdanınızı sızlatacak.
daha ne duruyorsunuz böyle bir adamla. babanızı arayıp sizi küçük düşüren, küfürler edip yerin dibine sokan ve ailenizin rızkını saçma sapan şeylere yatıran, en önemlisi namusunuzdan ve şerefinizden emin olmayan bir adamın kocanız sıfatını taşımasına izin vermeniz iğrenç..

kumarın meblası belli olmaz..internetten oynuyorsa istediği kadar yatırır para..ayrıca tonla kumar sitesi var..
ben aradaki kısmı kaçırmışım..kumara iddiaya ne zaman geldi konu??

kumarın meblası belli olmaz..internetten oynuyorsa istediği kadar yatırır para..ayrıca tonla kumar sitesi var..
ben aradaki kısmı kaçırmışım..kumara iddiaya ne zaman geldi konu??
İlk konum bunun içindi zaten,iddaa oynayan evliliğimizin ilk aylarını bunun için zehir eden,bi daha yapmayacağına söz veren ama hala ne zaman arkasını araştırsam bişey bulduğum koca!

İlk konum bunun içindi zaten,iddaa oynayan evliliğimizin ilk aylarını bunun için zehir eden,bi daha yapmayacağına söz veren ama hala ne zaman arkasını araştırsam bişey bulduğum koca!
anladım ,eski konunuz bilmiyordum...
valla ne desem bilmiyorum ki,kocanızı neresinden tutsanız elinizde kalıyor..sağlam bir yanı yok ki..zaten bu kadar hayat kısıtşayan adamlarda genelde,kendi yedikleri haltlar çıkar..

Aynen öyle, kendi aklında bin tilki olduğu için beni de öyle sanıyo gayet aşikar!

bence esının sana karsı degıl kendıne karsı guvensızlıgı var ve bu yuzden kıskanclık bahanesını kullanarak senın hayatını kısıtlamaya calısıyor ayrıca eskı sevgılımle velensem ne demek yaaa!!!!! bosan, ayrıl demeyecegım o senın bılecegın ıs ama ben senın yerınde olsam kendıme asla karıstırtmazdım kı karıstırtmıyorum aslaa, bırkaç mudahale oldu actım agzımı yumdum gozumu yerı geldı kavga bıle ettım kıyafet, eve gelen gıden vs mevzusundan artık hıcbırseye karısmıyor. kendıne gel kendıne saygın olsun karıstırtma lafta soyletme asla kendıne o kım kı sana namus bekcılıgı yapıyor kocalık ta bır yere kadar herkes kendınden sorumludur..!!!

Ben de gerekirse kavga ediyorum bütün bunlara hakları yok,kocamız die bekçimiz değil ya,biz ne yapmamız gerektiğini bilmiyo muyuz

şiddet olayı şimdi değilse de yarın olur demişsiniz. ve dediğiniz gibi oldu da. demek ki bu tiptekilerin hepsi aynı!

Evet dediğiniz gibi o itip kakan el sonunda yüzüme indi.ben de kendimi avukat araştırırken buldum. bitirdim evliliğimi boşanma aşamasındayım. geleceğimi aylar öncesinden bana söylediğiniz için de teşekkür ederim. onunla evli kalmak tam bi aptallık olurmuş. hayatıma bakıcam artık.

eski sevgilimle evlenseydim lafından sonra bende film koptu...
Boşanma kararını almakla en doğrusunu yapmışsın..
Olgun bir insan değilmiş..
İnşallah seni hakkeden biri çıkar karşına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…