Erkeklerin geneli böyledir tatlım kendi eşlerinin kuaföre gidip bakım yapmasını ıstemez, doğru dürüst kıyafet almaz, ben seni böyle seviyorum der. sonra da gidip elalemin bakımlı kadınlarına bakarlar. sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol. tabii ki eşinin istekleri önemli, fakat istekler kadar isteklerinin mantıklı olmaları da önemli.
Çok güzel anlatmışsın gerçekten,anlamayanlara özetle anlatılcak bi paragraf olmuşYa hayir, senin esin öyle diye, herkesin esi öyle degil hanimefendi. Zaten kadinlar hep böyle kendini teselli eder. Sinirli adamin esi "zaten tipik erkek iste, hepsi ayni" der. Aldatan kocasi olan bir kadin "aldatmayan erkek yoktur" felan der. Ki hiç öyle birsey yok. Mesela benim esim tam tersi, çok mutlu olur kuaföre gittigimde, kiyafetlerime para harcadigim da,. çünkü bunlar basit insan ihtiyaçlaridir. Her mantikli insan bunu bilir.
Ki sorun sadece kuaför, kiyafet degil. Sorun burda konu sahibine psikolojik siddet uygulanmasi ve fiziksel siddet ile tehdit edilmesidir. Sorun burda konu sahibin is arkadaslari, ailesinin yaninda küçük düsürülmesidir. Gururu, özgüveni tamamen zedenlemesidir. Bu sadece sorunlu bir evlilk degil, yürümeyecek bir evliliktir.
En azından hakaretlerle küfürlerle üstüne gitmez, onu herkese karşı küçük düşürmez,psikolojik şiddet uygulamaz,3 gün hayatını zindana çevirmezdim emin olabilirsinsen peki eşini bayanların bındığı arabadan ındığını görsen tepkın nasıl olurdu
Kesinlikle haklı gördüğüm yok zaten onu... hatasının farkına varıyo yavaş yavaş, 3 günlük psikolojik şiddetten sonra normal yaşama döndü,beni benden etti ben hala kendime gelemedim, aynen aşkı meşki geçtik romantik erkekte olmasınlar sadece huzur bozmasınlar yeter gerçekten,ne yediğimi bildim ne içtiği ne uyuduğumu, huzur sadece huzur istiyorum.Benim eşinde bu kadar kıskanç aramayın kızıyor çözdüm artık benim ki de salak gerizekalı falan der bindimez beni tek taksiye yada birinin arabasına başkası olsa da kıskançlık dedim ama psikojik rahatszlikta olabilir . Bende bu derten muzdaribim. Insan mutlu olmak için evlenirb onuru gurur için yasar ama yok . Benimki Özür diler ama kaba işte anlık snirlenor esyalari yumruklar . Bakalım ne olucak . Siz konuşmayı bence ben öyle yapıcam. Kendinizi suclamayin . Haklı gorurseniz yarın daha da kötü olabilir . aşk maski geçtik. . Istedigimiz huzur .sovme dövme den korkuyoruz ...
konunu okuyayım canım, tabi haberleşirizBağırıp kırıp birde yanımıza yatiyorlar bir çare bulursanız bana da mesaj atın . Bende böyle bir konu açtım arkdaslar tavsiye verdi uygulayacagim. Bakalım.
siz benim söylediklerimi tam anlamadınız sanırım. bu benim kendimi değil arkadaşımı teselli etme amaçlı söylediğim söz. ve emin olun ki erkeklerin çoğu bahsettiğim şekilde. dikkatli okuyun hepsi, sizin eşiniz ya da ahmet mehmet demiyorum genelde böyleler diyorum. biraz etrafınıza bakarsanız eminim bu tarz erkekleri siz de göreceksiniz. Kaliteli erkeklere kimin lafı olabilir ki arkadaşa yapılan şiddeti asla onaylamıyorum. ona daha ılımlı şekilde yaklaşmaya çalışıyorum. boşa gitsin, bu evlilik yürümez... bunları arkadaşta biliyo zaten. ama direk yapabildiği bu olsa burda paylaşmak yerine gider boşardı. demekki değil. neyse arkadaşım sen içinden geleni yap. eşini sen daha iyi tanıyosun. asla gururunu ayaklar altına alacak şekilde davranma kendini ezdirme sen üzülene kadar başkaları üzülsün. felsefen bu olsun hep. bizler sadece fikirlerimizi paylaşabiliriz ne yapman gerektiği tabii ki senin kararın.Ya hayir, senin esin öyle diye, herkesin esi öyle degil hanimefendi. Zaten kadinlar hep böyle kendini teselli eder. Sinirli adamin esi "zaten tipik erkek iste, hepsi ayni" der. Aldatan kocasi olan bir kadin "aldatmayan erkek yoktur" felan der. Ki hiç öyle birsey yok. Mesela benim esim tam tersi, çok mutlu olur kuaföre gittigimde, kiyafetlerime para harcadigim da,. çünkü bunlar basit insan ihtiyaçlaridir. Her mantikli insan bunu bilir.
Ki sorun sadece kuaför, kiyafet degil. Sorun burda konu sahibine psikolojik siddet uygulanmasi ve fiziksel siddet ile tehdit edilmesidir. Sorun burda konu sahibin is arkadaslari, ailesinin yaninda küçük düsürülmesidir. Gururu, özgüveni tamamen zedenlemesidir. Bu sadece sorunlu bir evlilk degil, yürümeyecek bir evliliktir.
ayrıca benim eşimin öyle olduğunu nerden çıkardınız. tanışıyor muyuz? bence yorumlarınızı genel yapın. kimse hakkında bilmeden yorum yapmayın. kendi eşinizle kıyaslamayın herkes farklı neticede.Ya hayir, senin esin öyle diye, herkesin esi öyle degil hanimefendi. Zaten kadinlar hep böyle kendini teselli eder. Sinirli adamin esi "zaten tipik erkek iste, hepsi ayni" der. Aldatan kocasi olan bir kadin "aldatmayan erkek yoktur" felan der. Ki hiç öyle birsey yok. Mesela benim esim tam tersi, çok mutlu olur kuaföre gittigimde, kiyafetlerime para harcadigim da,. çünkü bunlar basit insan ihtiyaçlaridir. Her mantikli insan bunu bilir.
İlk konum bunun içindi zaten,iddaa oynayan evliliğimizin ilk aylarını bunun için zehir eden,bi daha yapmayacağına söz veren ama hala ne zaman arkasını araştırsam bişey bulduğum koca!kumarın meblası belli olmaz..internetten oynuyorsa istediği kadar yatırır para..ayrıca tonla kumar sitesi var..
ben aradaki kısmı kaçırmışım..kumara iddiaya ne zaman geldi konu??
anladım ,eski konunuz bilmiyordum...İlk konum bunun içindi zaten,iddaa oynayan evliliğimizin ilk aylarını bunun için zehir eden,bi daha yapmayacağına söz veren ama hala ne zaman arkasını araştırsam bişey bulduğum koca!
Aynen öyle, kendi aklında bin tilki olduğu için beni de öyle sanıyo gayet aşikar!anladım ,eski konunuz bilmiyordum...
valla ne desem bilmiyorum ki,kocanızı neresinden tutsanız elinizde kalıyor..sağlam bir yanı yok ki..zaten bu kadar hayat kısıtşayan adamlarda genelde,kendi yedikleri haltlar çıkar..
bence esının sana karsı degıl kendıne karsı guvensızlıgı var ve bu yuzden kıskanclık bahanesını kullanarak senın hayatını kısıtlamaya calısıyor ayrıca eskı sevgılımle velensem ne demek yaaa!!!!! bosan, ayrıl demeyecegım o senın bılecegın ıs ama ben senın yerınde olsam kendıme asla karıstırtmazdım kı karıstırtmıyorum aslaa, bırkaç mudahale oldu actım agzımı yumdum gozumu yerı geldı kavga bıle ettım kıyafet, eve gelen gıden vs mevzusundan artık hıcbırseye karısmıyor. kendıne gel kendıne saygın olsun karıstırtma lafta soyletme asla kendıne o kım kı sana namus bekcılıgı yapıyor kocalık ta bır yere kadar herkes kendınden sorumludur..!!!Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Ben de gerekirse kavga ediyorum bütün bunlara hakları yok,kocamız die bekçimiz değil ya,biz ne yapmamız gerektiğini bilmiyo muyuzbence esının sana karsı degıl kendıne karsı guvensızlıgı var ve bu yuzden kıskanclık bahanesını kullanarak senın hayatını kısıtlamaya calısıyor ayrıca eskı sevgılımle velensem ne demek yaaa!!!!! bosan, ayrıl demeyecegım o senın bılecegın ıs ama ben senın yerınde olsam kendıme asla karıstırtmazdım kı karıstırtmıyorum aslaa, bırkaç mudahale oldu actım agzımı yumdum gozumu yerı geldı kavga bıle ettım kıyafet, eve gelen gıden vs mevzusundan artık hıcbırseye karısmıyor. kendıne gel kendıne saygın olsun karıstırtma lafta soyletme asla kendıne o kım kı sana namus bekcılıgı yapıyor kocalık ta bır yere kadar herkes kendınden sorumludur..!!!
şiddet olayı şimdi değilse de yarın olur demişsiniz. ve dediğiniz gibi oldu da. demek ki bu tiptekilerin hepsi aynı!Fiziki şiddet uyguladı mı? bu kısılıklerde malesef şaşırtıcı olmaz, şimdi değilse de yarın buyuk ıhtımal karsılasacagınız durum dıye dusunuyorum.
Şanslısın ki henuz cocugunuz yok, gizlice korunsan bıle bu sefer daha sıddetlı bır baskı ve saldırıyla karsılasabılırsın.
Az cok tanıyor ve gelecektekı durumunu goz onunde bulundurabıldıgını dusunuyorum ve bu da karar vermenı kolaylastırması dileklerimle.
Çoook zor, böyle hayat gecer mı arkadasım, lutfen dur bır dusun...
Evet dediğiniz gibi o itip kakan el sonunda yüzüme indi.ben de kendimi avukat araştırırken buldum. bitirdim evliliğimi boşanma aşamasındayım. geleceğimi aylar öncesinden bana söylediğiniz için de teşekkür ederim. onunla evli kalmak tam bi aptallık olurmuş. hayatıma bakıcam artık.Valla tum yorumlari okumadim. Moralimi bozamayacagim boyle bir adam icin. Hukukcuyum sana gelecegini soyleyeyim.
Cocuk olmadi diye hep seni suclayacak.
Cocuk olursa cocuga ve sana bir suru hakaret edecek. Cocugun hic bir sorumluluguna katlanmayacak agladiginda beceriksiz kari olup susturamadigin icin laf yiceksin.doktora giderken kadin doktora bile laf edecek. Cocugun masraflarina mana bulacak.
Elimi alistirma demis ya.. zaten itip kakan o elin yuzunuze inmesine cok az kalmis.
Sen bir kadin oldugun icin kabahatlisin. Yemek o mac izlerken sogudu diye hakaretin dayagin tadini cikarir.
Isten cikamam demissin ya. Kusura bakma ozel sektor icin gerekirse aninda harcanabilecek bir iscisin. Yerine aninda birini bulurlar. Bu konudaki dusuncen tam salaklik olmus.
Bu karakterler tedavi olamazlar cunku hasta olduklarini kabul etmezler. Bosuna umut etme.
Adam ilk lafinda eski sevgilisinin lafini acmis. Cok net soyluyorum siz onun icin gittikce ezik silik evde bekleyen bakimsiz kari! Olacak ve aldatilacaksiniz.
Belki biraz sabredeyim deyip evliliginize drvam karari alacaksiniz ama Bugun degilse de bir sure sonra adliyede avukat ariyor olacaksiniz.
10 yillik avukatim 8 yillik evliyim aile hukuku uzerine calisiyorum.
Siz bir kolesiniz. Ama zincirinizi ne zaman kirarsiniz kafaniza ne zaman dank eder o da sizin maharetiniz.