sorunlu evlilik!

eski sevgilimle evlenseydim lafından sonra bende film koptu...
Boşanma kararını almakla en doğrusunu yapmışsın..
Olgun bir insan değilmiş..
İnşallah seni hakkeden biri çıkar karşına..
teşekkürler inş hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim karşıma. beni hiiiiiç haketmedi, hep saçmaladı durdu işte.

ben bir ilk sayfayı okudum sonrada son sayfada ki şiddet olayını okudum,,,,
bu adam normal değil,,,,,
önünde iki seçenek var hatta üç,,,
ilki eşini ikna edip psikoloğa götürüceksin belki çift terapistinde başlayabilirsin,,,
ikincisi boşanıcaksın,,,
üçüncüsü,,, herşeyi kabul edip böyle bir hayat sürüceksin,,,
çünkü eşin takıntılı ve paranoyak bu gibi insanlar senin konuşmanla yada evi terk etmenle düzelmez,,,,

ben bir ilk sayfayı okudum sonrada son sayfada ki şiddet olayını okudum,,,,
bu adam normal değil,,,,,
önünde iki seçenek var hatta üç,,,
ilki eşini ikna edip psikoloğa götürüceksin belki çift terapistinde başlayabilirsin,,,
ikincisi boşanıcaksın,,,
üçüncüsü,,, herşeyi kabul edip böyle bir hayat sürüceksin,,,
çünkü eşin takıntılı ve paranoyak bu gibi insanlar senin konuşmanla yada evi terk etmenle düzelmez,,,,

boşanmayı tercih ettim canım ayrı yaşıyoruz şu an zaten.
düzelmedi düzelmeyecekti de..
aksine katlanarak büyüdü yaptıkları.
doğru karar aldığımı düşünüyorum..
buradaki arkadaşlarda sağolsun hep destek oldular çoğunluk boşanarak kurtul dedi.
kurtulmak kendime yapacağım en büyük iyilikti..

Sorunlu evliliğim demişsin ama başlığın sorunlu kocam olmalıydı bana göre. Bu adamın çok ciddi psikolojik bozuklukları var. Kıskançlık sanmayın bu yaptığını, kıskançlık değil çünkü. Güvensizlik ve ruh hastalığı.. İlişkinizi, sevginizi ve saygınızı tamamen katletmesini istemiyorsanız eşinizi acilen bir psikoloğa götürün. Hatta buna ek olarak bir evlilik terapistine de gidin. Daha yeni evlisiniz üstelik, bu işin seneler sonrası da var... Şimdi tahammül edilebilir gelen şeyler o zaman bu şekilde gelmez. Ne siz bu şekilde yaşayabilirsiniz ne de bu evlilik bu şekilde sağlıklı olarak sürebilir... Allah yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm canım bence eşinin seninle değil kendisiyle bi problemi var. Ayrıca evlenmis etmis nasil eski sevgiliden bahsedebilir. Yazıklar olsun. Biraz fazla bunalmis gibi geldi bana. Biraz dinlenmeye rahatlamaya ihtiyaci var gibi. Üstüne fazla gitme ama kendini ezdirmede...

evet sorunlu bi kocaydı ama artık yol verdim. şiddetede başvurdu çünkü. sabrettim sabrettim buraya kadarmış.

bu ülke erkekleri şımartmış. hiç bir suçunuz yok. suçlu olan erkeklere bu kadar yüz veren şımartan toplum

ben babamın evindeyim. anlaşmalı boşanmak için ikna etmeye uğraşıyoruz.
En doğru kararı vereceğinizden eminim, ancak barışma kararı alırsanız mutlaka bir psikolog ve aile terapisti desteği almasını şart koş..

şiddet olayı şimdi değilse de yarın olur demişsiniz. ve dediğiniz gibi oldu da. demek ki bu tiptekilerin hepsi aynı!

Hakkınızda hayırlısı olsun, kabuğunuzu kırıp babanızın evıne dönmüşsünüz, lütfen timsah gözyaşlarına, yalvarıp yakarmalarına,geri döööööön, sensiz yapamıyooooom çağrılarına inanmayın bir daha ve tez zamanda kurtulmanız dileğiyle bu hasta ruhtan....
Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim

bu adam kıskanç değil psikopat....

Ya birakin allah askina ne kiskanci. Ahlaksiz. Ettigi laflara bak. Namusu bi tek o biliyo sanki. O adamlarla ayni is yerinde calisip kazandiginiz parayi kendisi yediginde kiskanc degil, is arkadaslarinizla ayni arabaya bindiginiz zaman kiskanc.

Allah sana sabır versin .
Sana ettiği onca lafa mı şaşırayım , yoksa babanı arayıp şikayet etmesine mi bilemedim !
Üzüldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…