sorunlu evlilik!

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
37
Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!

Allah sabır versin sana arkadaşım

eşinin haklı bir yanı yok

memlekette hiç kadın yok herkes senin karına sarkacak ?

sinir oluyorum böyle kendini çok önemseyen insanlara

Ben mi hatalıyım ne demek.. tabi ki sizin hatanız yok
Namusunuza nasıl laf ettirirsiniz.
Eşiniz çok huysuz, bencil ne sanıyormuş kendini
Çok ağır konuşmuş ve ayrıca babanızı araması söyleyecek laf bulamıyorum
Bütün yaptıkları kusurlu...

Allah sabır versin sana arkadaşım

eşinin haklı bir yanı yok

memlekette hiç kadın yok herkes senin karına sarkacak ?

sinir oluyorum böyle kendini çok önemseyen insanlara
Öyle düşünüyo işte herkes bana sarkacak herkes beni bekliyo sanki

Eşiniz sorunlu bir insan galiba. Bir de hala büyümemiş sanırım, aksi halde babanızı arayıp şikayet etmezdi diye düşünüyorum. Hem de ortada şikayet edecek bir şey de yokken. Her gün ütü yapıyor kendine bakıyor diye şikayet edildiğini de yeni duyuyorum. Ayrıca ne var ki bunda abartacak sonuçta yalnız değilmişsiniz arabada. Ben her gün dolmuşla gelirim bazen dolmuş kuyruğunda çok sıra olur, 4 kişi birleşip taksiye bineriz. 2 bayan iki erkek olduğumuz zamanlar da olur, komple bayanlarla da bindiğimiz zamanlar eşimde bunu biliyor bugüne kadar hiç sorun etmedi.

Evet ona güvendiğim için ben suçluyum haklısınız!

Etme diye bağırdım zaten kimse bana bu konuda laf edemez dedim ben kötü bişe yapmadıııııım die hüngür hüngür ağladm sabaha kadar

Ruh hastası...

Ozaman çalıştırmayacak sizi...

Kişi kendinden bilirmiş...

Bu kadar sıkmanın altında başka birşey var..

Utanmaza bak birde babanızı arıyor...

Umarım babanız gereken cewabı wermiştir...

Reactions: iiz
Ben onun yaptığı hiçbişeyi ailesine şikayet etmedim o böle bi saçmalığa dahil etti ailemi daha önceki konumdan bilen bilir iddaa ya dünya para yatırdı hiçbirini sölemedim sabrettim

Babam benlede konuştu bunla birinin konuşması gerekiyo dedi insan biraz esnek olur bu ne dedi o da şaşırdı,bende öle düşünüyorum inanın kişi kendinden bilirmiş

Güvenilmeyecek bir eş olduğu çok belli değil mi? Bu kadarcık bir mevzuda size hakaret eden, babanıza sizi şikayet biri sizce normal mi? Evlilik yürütülür mü böyle bir adamla? Tedavi olması şart şayet kabul ederse ama edeceğini sanmıyorum. Üzgünüm ama böyle bir adamla hayat geçmez. Karar senin.

Adamın elle tutulur bir tarafı yokki arkadaşım, neyine güvendiniZ sizbunun? Sevgiliyken tatlı gelen kıskançlıkların sonu böyle oluyor işte. Delet memuru musunuz işten ayrılamam diyorsunuz?
Hayır özel şirkette çalışıyorum burayıda yüz üstü bırakmak istemiyorum o yüzden dedim şu an gitsem ailemin yanına burası nolcak

bende geçmeyeceğini düşünüyorum ömrümü çürütürsün sen benim dedim tartışırken ağzımıza geleni saydık

T
tedavi olmayı kabul etse keşke aile terapisine ihtiyaç var

Hayır özel şirkette çalışıyorum burayıda yüz üstü bırakmak istemiyorum o yüzden dedim şu an gitsem ailemin yanına burası nolcak
Önce can sonra canan. Eğer ayrılmak gibi bir ihtimal varsa aklınızda işi düşünmemelisiniz. Ama ben anneme gideyim biraz kafa dinleyeyim yalvarsın yakarsın geri döneyim diyorsanız hiç gitmeyin. Evliliğinizi daha beter duruma sokarsınız.

Esinizin huyunu suyunu biliyorsunuz, aslinda o is arkadasinizin arabasina binmesinden rahatsiz olacaginida tahmin edebilirdiniz. Boyle bir olay cikarabileceginide biliyordunuz yani aslinda.
Esinizin kiskancligi abarti evet, ama sizde onun istek ve arzularina biraz kulak vermelisiniz. Abarti birsey istemiyo, yabanci bir erkegin arabasina, yaninda bayan arkadasin olsa bile, binme diyor. Hakkidir bunu senden istemek.
Ama her istegine uyun demek istemedigimide ustune basa basa soyluyorum, mesela kilik kiyafetin, neden 2 gunde degistiriyorsunuzki? Cok luzumsuz bir istek o istegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…