• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşim, lütfen yardım edin... !!!!! boğulmak üzereyim...

Ama asalak, sırtında kambur gibi taşıdığın adamla annen değil sen yaşıyorsun unutma.
Seni gezdirmeyi seviyor çünkü senin paranı harcıyor. Onun için problem yok ki.

Kadın veya erkek farketmez sevdiği insandan çocuk sahibi olmak ister. Ona bir çocuk verip evliliğini taçlandırmak ister. Senin eşin hem çocuk istemediğini bağıra bağıra söylüyor, hem de olursa ben zerre destek göremezsin diyor. Sen hala bebek istiyorum diyorsun.
Daha ne kadar işaret gerekiyor evliliğinin gidişatının kötü olduğuna dair?
İnşallah doğru bir karar verirsin.

Oda severdi gezmeyi. Eski kocam.
Yerdik içerdik hesabı hep ben öderdim, hep !

babam yok ama dayılarım, teyzemin eşleri, yani geniş bir ailem var.. onlarda istediğim an gelir destek olurlar... hatta bir teyzemle eşi durumu biliyor, aramız düzelsin biz iyi olalım diye bu yaz bizi kendi yazlıklarına tatile gönderdiler.... siz hiç masraf etmeyin diye herşeyi almışlar... ama eşim ordada sağolsun ağzımdan burnumdan getirdi. bir kerede Allah razı olsun demedi... evet o ev onunmuş, kovdu hatta telefonumu falan sonradan ben kapıyı çaldım o zaman verdi.. gerçi biliyor teyzemlerin karşı sitesinde oturuyoruz...onlara gideceğim... ama akşam saat 10:30 gibiydi o saatte bir erkek karısını dışarı salar mı... anlattım bizimkilere anneme teyzeme bak olmaz bu adam, olmuyor, yok sabret yok sabret biz neler çektik... :KK43:

Bak işte, yakınındaki insanlara güven. Benim kimse yoktu yakınımda abilerim ablam hep uzakta oturuyorlar. Kaçıp gidebileceğim sıgınabileceğim bir ev bile yoktu ki. Sen şanslısın.
Teyzeni de boşver, eski kadınlar böyle. Bir de biz çektik sen de çek nasıl bir mantıktır ya. ! Çekmeyeceğim teyze de, bana destek olun de. İkna olurlar.
Benim annem hep diyordu kızım bu seni paran için almış yok anne ne parası benim param mı var ki derdim. Boşan demezdi ama böyle de derdi. Sonra adamı boşayınca baktım ben 3-5 atabiliyorum kenara para !
Ekmeğini kazanıyorsun yedirme bu adama, yedirme artık..

doğru ben çalışmasam o kendi maaşıyla hiç bişey yapamazdı... ama işte ben hep mühim değil ben ve o yok.. biz varız dedim... fakat o anlamadı... arkadaşıma anlatıyorum aman boşver güzel kadınsın boşan gitsin başkası ile evlenirsin diyorlar... yani sen boşancam desem hemen evlilik mevzusunu açıyorlar... ben bunu istemiyorum.. istiyorum ki bu ağır süreci sabırla atlatayım... sorun çıkmasın.. aileler üzülmesin.. sonrasını hiç düşünmüyorum bile.

Düşünme zaten, önce kurtul bundan. Biraz kafanı dinlersin.Sonra Allah kerim. Nasibin çıkarsa evlenirsin, neden olmasın ki ?
Çocuklu kadınlar evleniyor, çocuğunda yok, genç kızdan ne farkın var ki ?

zaten hayat algısı yaşamaktan kastı bu eşimin... o kadar da faklıyız ki o içki ve sigara içiyor, ben içmiyorum.. ben daha evcilim evde oturup kitap okumak müzik dinlemek, evimle uğraşmak hoşuma gider... o hep gezelim... en iyi yerlere gidelim... parasının kıymetini asla bilmez... ben derim hayatım yapma bak oraya gitmeyelim.. bir gecede 300 TL hesap ödemişliği vardır... kredi kartları doldu en sonunda yine ben kredi çekip onu kapadım.. hala onu ödüyorum.. bir kavgada sen ne para düşkünü bir kadınsın demişti ya :) güler misin ağlar mısın.. ben gençliğimde 100 milyar yemiş adamım, bana paranın hesabını yapma dedi...

zaten hayat algısı yaşamaktan kastı bu eşimin... o kadar da faklıyız ki o içki ve sigara içiyor, ben içmiyorum.. ben daha evcilim evde oturup kitap okumak müzik dinlemek, evimle uğraşmak hoşuma gider... o hep gezelim... en iyi yerlere gidelim... parasının kıymetini asla bilmez... ben derim hayatım yapma bak oraya gitmeyelim.. bir gecede 300 TL hesap ödemişliği vardır... kredi kartları doldu en sonunda yine ben kredi çekip onu kapadım.. hala onu ödüyorum.. bir kavgada sen ne para düşkünü bir kadınsın demişti ya :) güler misin ağlar mısın.. ben gençliğimde 100 milyar yemiş adamım, bana paranın hesabını yapma dedi...

Benimki de öyleydi. Gezer tozardık kredi kartları patlayınca gidip firmamdan para çekip kapadım. Taksitleri hala bitmedi, ödüyorum..
Arada sırada bende severim dışarı çıkmayı ama adam her gün çıksan itiraz etmez öyle birşeydi.
İş seyahatine çıkardm, 1 hafta, yemek yapardım 1 haftalık, bunları yesin hem saglıklı hemde dışarıdan yemek söyleyip boşa para harcamasın diye. Adam onları ısıtıp yemekten aciz, ağzına layık değil ya onları bir de kim ısıtıp softaya koyacak ki. Pizza ısmarlamış her gün, kutuları da ben görmeyeyim diye depo olarak kullandığımız bir odaya koymuştu !
Bir defasında da 12 gün seyahate gittim, almanya hava alanında 8 saatlik rötar beklemişim akşam 8 de indim ucaktan, aradım bunu.
- canım, ben geldim.
- hoşgeldin. Gelirken ekmek alır mısın ?
- ??!!??!?!

Karısını özleyip ona sıcak yemek hazırlayıp çay yapacağına almanyadan gelen kadından ekmek istiyor gelirken al diye. Böyle bi adamdı benim ki.Sorumsuz acımasız aşağılık.
Sinirlendim yine :KK12:

doğru ben çalışmasam o kendi maaşıyla hiç bişey yapamazdı... ama işte ben hep mühim değil ben ve o yok.. biz varız dedim... fakat o anlamadı... arkadaşıma anlatıyorum aman boşver güzel kadınsın boşan gitsin başkası ile evlenirsin diyorlar... yani sen boşancam desem hemen evlilik mevzusunu açıyorlar... ben bunu istemiyorum.. istiyorum ki bu ağır süreci sabırla atlatayım... sorun çıkmasın.. aileler üzülmesin.. sonrasını hiç düşünmüyorum bile.

Evlilikte birlik olursa biz dersin ama eşin hep bana diyen birisi.
Sonrasını düşünme zaten. Kim ne derse desin toparlanmak için zamana ihtiyacın olacak.
Bu ikinci evlilik muhabbetleri olacaktır. Türk insanının genel yapısı bu. Bir kadın yalnız kalmamalı gibi düşünceye sahipler.
İstemediğin sürece kulaklarını tıka hatta o kişilere de söyle ikinci evlilik mevzusu duymak istemediğini. Bu konuda net ol ki karşındaki de mesajı alsın.

Oh ne güzel iş valla ye iç keyfine bak.
İyi ki evlenmişim deyip fedakâr karılarının ellerini öpeceklerine bir de afra tafra yaparlar pis boğazlar.

Benim tanıdığım birinin kocası da böyle. Adam bayılıyor yiyip içmeye. Hatta kendinden geçiyor. Bu huyu yüzünden kredi kartı borcunu ödeyemedi de hapse girip dükkan satıp çıktı.
Bırakacaksın onu orada çürüsün içeride ama çoluk çocuk sahibi diye acıdılar. Karısı hala çekiyor.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

Merhaba kızlar; yaklaşık 2 sene önce evlendik.. bir tanıdık vasıtası ile tanıştırıldık..2 ay gibi tanıma süresi sonrasında çok özel bir evlenme teklifi , ardında nişan ve düğün... eşim o zamanlar kendini çok farklı tanıtmış ben daha ayakları yere basan, sorumluluk sahibi iken eşim daha rahat geleceği umursamayan biri..

babasız büyüdüm ve maddi zorluklarla bu yaşıma kadar hem annemle ev geçindirdim ,hem kardeşimi okuttum hem de olabildiğince kenara da para koydum... nişanlıyken bak ben evlilikte bütün yükü senin üstüne yıkamam elimden gelen herşeyi de yaparım dedim ve herşeyimi mobilyama beyaz eşyama kadar aldım yaptım... oda tamam benim de zaten birikmişim var herşeyi hallederiz dedi... neyse düğün oldu bitti...

aradan 1 ay geçti a benden altınları istedi bende dedim neden istiyorsun... bağırdı çağırdı... kavga büyüdü beni kolumdan tuttu akşam vakti dışarı attı... tabi sonra araya aileler girdi bizi barıştırdı... her neyse sonrasında akşam işten geldim bu arada bende çalışıyorum ağlıyor benim borcum var artık tıkandım bankalar arıyor, tamam dedim al altınların bir kısmını git borcunu öde... 10 milyar bozdurup kartlarını kapadı... bu arada kenarda birikmişi hatta hiç bişeyi yokmuş, altınlara onun aldığı beyaz eşyaya ve mobilyaya kadar biz kendimiz ödededik... hadi dedim bunlar mühim değil... önemli olan yuvamız... huzurumuz...

fakat bir gün tesadüfen eşimin başka borçları olduğunu da öğrendim.. bu da yaklaşık 30 milyar kadar ve ben deliye döndüm zaten belliydi sürekli benden para istiyordu her sıkıştığında altın bozduruyordu.. neden bu borç dedim YEDİM, İÇTİM, GEZDİM dedi... bende bana mı güvendin peki evlenirken ki aldığı para onun borçlarına yetmiyor... durumu ailesine anlattım.. ay işte haberimiz yok falan... neyse herşeyi kabullendim.. boşver el elele veririz bunlarda biter sağlık olsun dedim... ama yok ben alttan aldıkça o üstüme gelmeye başladı.. evde her işi ben yaparım elini bişeye sürmez suyuna kadar ayağına götürürüm.. o paşalar gibi yatar... sürekli bir sinir hali...

tabi bir de çocuk olayı... doktora gittik.. dediler normal yolla mucize.. eşinin spermleri çok düşük size tüp bebek olması lazım... ben bebek için didinirken bizimki o borcun içinde birde araba almaya kalktı onunda bir ton kavgası yapıldı... hiç bir alttan almak bir şefkat merhamet yok.. bir defa aşılama yaptırdık.. o akşam hastaneden geldim daha içeri girdim koltuğua oturdum yere bişey dökülmüş şunu makine getirde alıver dedi.. dedim şaka mı yapıyorsun... ne var da ne olmuşta ne nazlısın deyip dalga geçmeye başladı... kaynana gibi herşeye de karışır... yok tezgahı öyle silme, yok bunu böyle yapma, yok evli güzelce temizle...

Arada kavgalar kavgalar... en sonunda bir kavgamızda hastaneye gitmeyeceğim dedi ki tıp fakültesi ekim ayında tüp bebek için çağıracaktı... bebek falan istemiyorum dedi... o günden beri konuşmuyoruz... açıkçası konuşmakta içimden gelmiyor..

ben mükemmel değilim hatalarım vardır, ama istediğİm biraz sorumluluk anlayış, merhamet
Şimdi soruyorum hanımlar ben ne yapmalıyım?
Bir kadın bu kadar çabalayıp maddi yönden kendini güçlendirirken erkeğin acizce yedim içtim gezdim demesi ne acı..
Lafa gelince de ben erkeğim demeyi bilirler. Penisin varsa erkeksin işte bunlara göre, istediğin gibi kullanırsın herkesi.

Hayatını heba etme bence bu adamla. Erkek adam evine bakar. Kadın da çalışsın tabiki, çünkü görüldüğü gibi erkeklere güven olmuyor. Kadın da destek olmalı ama eve bakmak asıl erkeğin görevidir bence, sağlık problemi olmadığı sürece. Bir de evde ona hizmet ediyormuşsun. Çocuk yapma, çekme bu adamı. Kim değişmiş ki o değişsin...

Etrafıma bakıyorum çalışmaya başlayan kızlar hemen araba alıyorlar, birikim yapıyorlar, uyanıklar. Erkekler ancak kız peşinde gezsin tozsun. Eskiden kızlar zengin erkek arardı şimdi resmen erkekler arıyor. Çok acı..

Hep savunmuşumdur, küçükken çalışmaya alıştıracaksın erkek çocuğunu. Benim eşim ilk tatiline 25 yaşında çıkmış. Babasının yanında çalışmış hep. Gençliğini çocukluğunu yaşasın gezsin derken ipin ucunu kaçırıyor aileler. Sonuçta sorumsuz bir erkek çıkıyor meydana.

Ay bide ona bebek yapmak icin mi cabaliyorsunn.
Ben beni kolumdan tutup gece disari atan adamdan cocuk sahibi asla olmazdim.birde siz onu alistirmissiniz kolay yasamaya.simdi isteklerini yerine getirmen lazim.yoksa kavga cikar.en basindan yada simdiden itibaren taviz vermiyeceksin.

Merhaba kızlar; yaklaşık 2 sene önce evlendik.. bir tanıdık vasıtası ile tanıştırıldık..2 ay gibi tanıma süresi sonrasında çok özel bir evlenme teklifi , ardında nişan ve düğün... eşim o zamanlar kendini çok farklı tanıtmış ben daha ayakları yere basan, sorumluluk sahibi iken eşim daha rahat geleceği umursamayan biri..

babasız büyüdüm ve maddi zorluklarla bu yaşıma kadar hem annemle ev geçindirdim ,hem kardeşimi okuttum hem de olabildiğince kenara da para koydum... nişanlıyken bak ben evlilikte bütün yükü senin üstüne yıkamam elimden gelen herşeyi de yaparım dedim ve herşeyimi mobilyama beyaz eşyama kadar aldım yaptım... oda tamam benim de zaten birikmişim var herşeyi hallederiz dedi... neyse düğün oldu bitti...

aradan 1 ay geçti a benden altınları istedi bende dedim neden istiyorsun... bağırdı çağırdı... kavga büyüdü beni kolumdan tuttu akşam vakti dışarı attı... tabi sonra araya aileler girdi bizi barıştırdı... her neyse sonrasında akşam işten geldim bu arada bende çalışıyorum ağlıyor benim borcum var artık tıkandım bankalar arıyor, tamam dedim al altınların bir kısmını git borcunu öde... 10 milyar bozdurup kartlarını kapadı... bu arada kenarda birikmişi hatta hiç bişeyi yokmuş, altınlara onun aldığı beyaz eşyaya ve mobilyaya kadar biz kendimiz ödededik... hadi dedim bunlar mühim değil... önemli olan yuvamız... huzurumuz...

fakat bir gün tesadüfen eşimin başka borçları olduğunu da öğrendim.. bu da yaklaşık 30 milyar kadar ve ben deliye döndüm zaten belliydi sürekli benden para istiyordu her sıkıştığında altın bozduruyordu.. neden bu borç dedim YEDİM, İÇTİM, GEZDİM dedi... bende bana mı güvendin peki evlenirken ki aldığı para onun borçlarına yetmiyor... durumu ailesine anlattım.. ay işte haberimiz yok falan... neyse herşeyi kabullendim.. boşver el elele veririz bunlarda biter sağlık olsun dedim... ama yok ben alttan aldıkça o üstüme gelmeye başladı.. evde her işi ben yaparım elini bişeye sürmez suyuna kadar ayağına götürürüm.. o paşalar gibi yatar... sürekli bir sinir hali...

tabi bir de çocuk olayı... doktora gittik.. dediler normal yolla mucize.. eşinin spermleri çok düşük size tüp bebek olması lazım... ben bebek için didinirken bizimki o borcun içinde birde araba almaya kalktı onunda bir ton kavgası yapıldı... hiç bir alttan almak bir şefkat merhamet yok.. bir defa aşılama yaptırdık.. o akşam hastaneden geldim daha içeri girdim koltuğua oturdum yere bişey dökülmüş şunu makine getirde alıver dedi.. dedim şaka mı yapıyorsun... ne var da ne olmuşta ne nazlısın deyip dalga geçmeye başladı... kaynana gibi herşeye de karışır... yok tezgahı öyle silme, yok bunu böyle yapma, yok evli güzelce temizle...

Arada kavgalar kavgalar... en sonunda bir kavgamızda hastaneye gitmeyeceğim dedi ki tıp fakültesi ekim ayında tüp bebek için çağıracaktı... bebek falan istemiyorum dedi... o günden beri konuşmuyoruz... açıkçası konuşmakta içimden gelmiyor..

ben mükemmel değilim hatalarım vardır, ama istediğİm biraz sorumluluk anlayış, merhamet
Şimdi soruyorum hanımlar ben ne yapmalıyım?
bunca şeyin üstüne çocuk mu istiyorsunuz? çok ilginç

Ay bide ona bebek yapmak icin mi cabaliyorsunn.
Ben beni kolumdan tutup gece disari atan adamdan cocuk sahibi asla olmazdim.birde siz onu alistirmissiniz kolay yasamaya.simdi isteklerini yerine getirmen lazim.yoksa kavga cikar.en basindan yada simdiden itibaren taviz vermiyeceksin.

ben en baştan hep vermeye alıştırdım, herşeyine koştum, herşeyi ben düşündüm, kafa yordum, anlattım, ama yok dinlemedi... şimdi de ben erkeğim benim bir ağırlığım olmalı diyor... bu kavgalarda ben çalışıyorum dediğimde tamam çık çalışma evde otur ama o zamanda ben sana yapacağımı biliyorum dedi... bende dedim ne biçim insansın beni tehdit mi ediyorsun...bir erkek eşi ile iddia eder mi? benim eşim ediyor... tabi kıyamet koptu, mutfak dolapları prizler yumruklandı...
bağırmanın haddi hesabı yok.. komşular duysa der ki bu kadın bu adama ne yapıyor..??

aslında dün gece düşündüm boşanırken çirkeflik yapar mı zorluk çıkarır mı... altınları kesin isteyecek zaten.. ona eminim... ama böyle yaparsa bu süreçte kendimi ve özellikle de annemi yormaktan korkuyorum...çalıştığım firmanın sahibine durumu anlattım kendisi aile dostumuzdur aynı zamanda... annemle de çok samimiler... beni bir anne olarak gör kızım dedi hiç durma , alttan alma, eşyaları da göndeririz bir araba benim boş evlerden birine koyarız, gerekirse git sende o evde otur dedi, onları dert etme, avukat da bulurum sana, yeter ki sen güçlü ol dedi... tabi bunları boşanmaya karar verdiysen yap dedi.. böylede bir desteğim var... burda yazılanlarda beni düşündürdü acaba ben mi abartıyorum diyordum... :KK43:

yani hayatını kurtarabileceksen çok sıkıntılı olmaz. takılarını da alamaz. kanıtlayıp alırsın. ama tazminat nafaka sıkıntı işte. biz sana illa boşan diyemeyiz tabi. belki adam ederim dersin. ben edememiştim ve boşanmak için elinden geleni yapmıştı beni mecbur bıraktı. çok iyi düşün kararını öyle ver.

ben en baştan hep vermeye alıştırdım, herşeyine koştum, herşeyi ben düşündüm, kafa yordum, anlattım, ama yok dinlemedi... şimdi de ben erkeğim benim bir ağırlığım olmalı diyor... bu kavgalarda ben çalışıyorum dediğimde tamam çık çalışma evde otur ama o zamanda ben sana yapacağımı biliyorum dedi... bende dedim ne biçim insansın beni tehdit mi ediyorsun...bir erkek eşi ile iddia eder mi? benim eşim ediyor... tabi kıyamet koptu, mutfak dolapları prizler yumruklandı...
bağırmanın haddi hesabı yok.. komşular duysa der ki bu kadın bu adama ne yapıyor..??

Bu adam seni döver de. Demedi deme..

aile desteğin var, ayaklarının üzerinde duruyorsun, kendine güvenin var peki daha neyi bekliyorsun? hayat gelip geçiyor ve belki de ilerde her şey için çok geç olacak. çirkeflik yaparsa yapsın boşanma esnasında altınları istese de verme sende o zaman dersin ben de YEDİM İÇTİM GEZDİM diye.. mutlu olmak herkesin hakkı ve inan bana hiç bir kadın bu dünyaya koca bir erkeği adam etmek için gelmiyor!

kendine güven ve aynanın karşısına geçip nasıl bir hayat istediğini, ne istediğini ve neye layık olduğunu kendine sor. doğru cevabı kendine o zaman vereceğine inanıyorum...

aile desteğin var, ayaklarının üzerinde duruyorsun, kendine güvenin var peki daha neyi bekliyorsun? hayat gelip geçiyor ve belki de ilerde her şey için çok geç olacak. çirkeflik yaparsa yapsın boşanma esnasında altınları istese de verme sende o zaman dersin ben de YEDİM İÇTİM GEZDİM diye.. mutlu olmak herkesin hakkı ve inan bana hiç bir kadın bu dünyaya koca bir erkeği adam etmek için gelmiyor!

kendine güven ve aynanın karşısına geçip nasıl bir hayat istediğini, ne istediğini ve neye layık olduğunu kendine sor. doğru cevabı kendine o zaman vereceğine inanıyorum...

İlerde pişman olmaktan korkuyorum... istediğim hayat da bu değil.. çevrem aman boşver çalışıyorsun boşan, al kendine araba, gez dolaş hayatın tadını çıkar diyorlar... oysaki bende bir yuvamız olsun çocuğumuz eşim hep beraber mutlu olalım istiyorum... ama yok olmayınca olmuyor... kendini de hiç sevdirmiyor... hoş ten uyumu da yok aramızda yani ona karşı birşey de hissetmiyorum... sanırım burda en fazla suçlu olan benim bir an önce bitirmeliyim...

İlerde pişman olmaktan korkuyorum... istediğim hayat da bu değil.. çevrem aman boşver çalışıyorsun boşan, al kendine araba, gez dolaş hayatın tadını çıkar diyorlar... oysaki bende bir yuvamız olsun çocuğumuz eşim hep beraber mutlu olalım istiyorum... ama yok olmayınca olmuyor... kendini de hiç sevdirmiyor... hoş ten uyumu da yok aramızda yani ona karşı birşey de hissetmiyorum... sanırım burda en fazla suçlu olan benim bir an önce bitirmeliyim...

kendini suçlama bence sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın. en başından beri tüm ilişkinizi hem duygusal açıdan hem de mantık açısından değerlendir. biz ne kadar konuşsak boş sonuçta o hayatta zorluklara göğüs gerecek olan da sensin, keyfini sürecek olan da.. ama sadece iyi düşün derim ;)

aradan 1 ay geçti a benden altınları istedi bende dedim neden istiyorsun... bağırdı çağırdı... kavga büyüdü beni kolumdan tuttu akşam vakti dışarı attı..

Bu yazdığını gördükten sonra devamını okumadım.Adam olmaz kardeş.

Allah önce sabır versin evlilinle ilgili zaten herşey ortadayken bebek sakın yapma tabiki benim fikrim

kendini suçlama bence sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın. en başından beri tüm ilişkinizi hem duygusal açıdan hem de mantık açısından değerlendir. biz ne kadar konuşsak boş sonuçta o hayatta zorluklara göğüs gerecek olan da sensin, keyfini sürecek olan da.. ama sadece iyi düşün derim :KK66:

Aslında bu zamana kadar aman dur bekle, abartma, bunlar sorun mu sabret diyordum... hep sabır hep sabır Allah'a dua edip bekliyordum... ama burda yazılanlardan sonra haklı olduğumu gördüm ki bu anlattıklarım sadece çok azı..
sakin yanlış anlamayın ben burda mükemmelim demiyorum, elbette ona sorarsanız benimde hatalarım yanlışlarım vardır, doğrudur... ama terazide denge şaşıyor... fakat en azından artık ne istediğimi ne yapmam gerektiğini biliyorum...

boşandık zaten !
siz çekiyorsanız herkes çeksin diye birşey yok .
sabretmenin bir anlamının olmadığını biliyoruz, yaşadık ki konuşuyoruz.
Tabi ki son karar konu sahibinin...
siz boşandınız diyede herkes boşanacak diye bişeyde yok

Back
X