- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde bu erkeklerde altın merakını anlamıyorum illa bozdurcaklar ya bırak dursun köşede bir şey olur acil durum olur kullanırsın.. ailesinin bile gözü kaldı her seferinde kalan altınlarınızı bozdurun diyorlar... kurban kesiyoruz olsun kesin sizin altınlarınız var, onu yapın sizin altınlarınız var.. dedim ki altın dediğin bilezikler kaldı... onlarda benim... ki inanın benim annem onların ailesinden daha fazla takı taktı ve altınlarda hep benim tarafımdan geldi.. hayır kendileri yapmış olsaa anlarım , yaptık altınları geri istiyoruz derler... bir konuşmada görümcem bile ver altınları birazını ödeyin kapayın dedi...baktılar altınları vermedim bu sefer araba alın ay kızım gençsiniz gezmeye ihtiyacınız var gezin tozun.. ya dedim dalga mı geçiyorsunuz anne borcun içinde yüzüyoruz... aman ödenir sağlık olsun... aileside böyle...
böyle bir aileden böyle bir adam normal aslında...
Dün akşam 8 de işten çıktım, o da vardiyeli çalışıyor sabah 9 da eve geliyor uyuyor akşam 8 olmuş hala yatıyor, geldim
koşa koşa yemek hazırladım, evi toparladım, masayı hazırladım, zaten çok yorgunum, eşimi zorla kaldırdım hadi uyan hadi uyan on defa yanına gittim.. kalktı sonra tabi surat kırk karış, hiç konuşmuyor naptın ne zaman geldin demek yok... neymiş uykudan uyanınca çok sinirli olurmuş... neyse geldi masaya herşey hazır, yok bunu neden koymadın, illa hep olmayan bişeyi ister on defa masadan kaldırır, bende artık derman kalmadı zaten çok zayıfım açlıktan elim ayağım titriyor artık onun tabağı bitti sadece arkadaki tezgahta tepsiden yemek koyacak o arada bana dedi elimde lokma olduğu için alamadım vay efendim neden yemek koymamışım bişeyde demiyor kalktı ayağa o tabak şak konuluyor bir sinir bismillah çekmeler... hiç mi acıma duygusu yok... bizimki istiyor ki ben eve para getireyim, ev işlerine bakayım, her yere koşturayım, her işi ben halledeyim, yatakta onu mutlu edeyim ona da mükemmel hizmet edeyim..
sen dışarda çalışıp eve para getirmek zorunda değilsin. İslam'da evin geçimi erkeğe aittir. artı evinde kocana hizmet etmek zorunda da değilsin. ettiğin ikramdan sayılıp sevap oluyor. bu resmen senin sırtına binmiş. sen erkek olmuşsun o kadın.. olgunlaşmamış malesef hala annesinin evinde sanıyor kendini..
kesinlikle normal. ailelerinin aynısı oluyorlar ne kadar eğitim alırlarsa alsınlar. bir de onun ailesi de taksa geri isteyemez. hediye geri alınır mı senin hakkın onlar. ama işte böyle açgözlü davranıyor bazı erkek aileleri. belki de kenarda bir güvencen olsun istemiyorlardır. kesinlikle yedirme paranı. benim o evlilikten tek kurtarabildiğim altınlarım oldu. nafaka ve tazminat ödememek için hayatında toplasan 10 cümle kurmamış babası yalancı şahitlik yaptı düşün. aklını kullan duygularınla hareket etme. bunla sonuna kadar gidebilirim diyorsan çocuk yap canım..
Haklısınız bana kendi odasının kapısını gösterdi birgün kapı arkadan kırım yani yumruk atılmış, annesi çayı geç getirmiş de ondan sinirlenip kapıya yumruk atmış... anne de biliyor oğlunun ne olduğunu ama benim başıma attı o rahat o yüzden bana bişey demiyor, benim borcum olsa, benden çocuk olmasa bunlar anne oğul bana yapmadıklarını bırakmazlar ona da eminim...
30 bin borc icin amma olay yaratmissin. Ayrica dugun takilari senin degil ikinizin sanki cebinden vermis gibi abartma. Yani bir ailede bu kadar senin benim olmamali para pul meseleleri. Ev isi konusunda biraz daha yardimci olmasini iste tabi suyunu ayagina goturme. Cocuk konusundaki tavri da yanlis.
ben boşandığımda kendimi enayi gibi hissettim eşi tarafından dolandırılan enayi.. senin kaybolan altınların inanki eşin tarafından götürülmüştür, aynı şeyleri yaşadığım için hiç yabancı gelmiyor sizin yazdıklarınız...
konu sahibi arkadaşım yazdıklarında kendimi gördüm
bende 1 aylık evliyken altınları istedi eşim vermeyince o gece eve gelmedi
boşanacam senden dedi.aileler girdi araya falan geçti gitti o olay
hayatımın en zor günüydü demiştim ama sonrasında çok çok daha kötülerini yaşadım.
kavgalar,tartışmalar,ayrılıklar dağılan eşyalar vs.vs.
yinede olmadı boşanmadım boşanamadım.hala sıkıntılarımız var ama böyle yaşamaya alıştık sanırım.
boşanmayı asla düşünmüyorum hatta çocuk istiyorum
yuva yıkmak öyle kolay değil
boşan diyenler boşansın kocalarından böyle şeyler yaşarlarsa..
herkesin hayatı tercihi kendisine..
benim eşim eskiye nazaran çok daha iyi ve anlayışlı
oda yaşananlardan ders aldı.
yıllar geçtikçe evlilikte oturuyor buna çok eminim..
boşandık zaten !
siz çekiyorsanız herkes çeksin diye birşey yok .
sabretmenin bir anlamının olmadığını biliyoruz, yaşadık ki konuşuyoruz.
Tabi ki son karar konu sahibinin...
Dün akşam 8 de işten çıktım, o da vardiyeli çalışıyor sabah 9 da eve geliyor uyuyor akşam 8 olmuş hala yatıyor, geldim
koşa koşa yemek hazırladım, evi toparladım, masayı hazırladım, zaten çok yorgunum, eşimi zorla kaldırdım hadi uyan hadi uyan on defa yanına gittim.. kalktı sonra tabi surat kırk karış, hiç konuşmuyor naptın ne zaman geldin demek yok... neymiş uykudan uyanınca çok sinirli olurmuş... neyse geldi masaya herşey hazır, yok bunu neden koymadın, illa hep olmayan bişeyi ister on defa masadan kaldırır, bende artık derman kalmadı zaten çok zayıfım açlıktan elim ayağım titriyor artık onun tabağı bitti sadece arkadaki tezgahta tepsiden yemek koyacak o arada bana dedi elimde lokma olduğu için alamadım vay efendim neden yemek koymamışım bişeyde demiyor kalktı ayağa o tabak şak konuluyor bir sinir bismillah çekmeler... hiç mi acıma duygusu yok... bizimki istiyor ki ben eve para getireyim, ev işlerine bakayım, her yere koşturayım, her işi ben halledeyim, yatakta onu mutlu edeyim ona da mükemmel hizmet edeyim..
Bosan bosanma bi sey diyemem ama cocuk isini bosver Rabbim in bir bildigi vardir ki nasip etmemis ayrica senin tarafindan cocuk olmasaydi vay haline eminim yapmadiklari kalmazdi ama iste onda sorun..Allah in adaleti sasmaz.. bosancaksanda altina bugune kadar harcadigina uzulme aman basinin gozunun sadakasi olsun annene haliyle.cok duskunsun uzulmesin istiyorsun ama canim senin kymetini emegini bilmeyen kapi onune koyan koca icinde bilmiyorum.ne.kadar deger birde ustune sorumsuz..bi komsumuz vardi severek ailesi karsi cikarak evlendi kadin temizlige giderek para kazaniyor adam evde surekli birde kadin kendine kredi karti cikarmis adam gizlice karti alip alip para harciyo kadinin cocuguda var annesi bakiyo falan ama kadin bosanmamakta israrli kocasida calismamakta israrli ama hergyn kavga kadinda gururundan baba evine donmuyoraslında dün gece düşündüm boşanırken çirkeflik yapar mı zorluk çıkarır mı... altınları kesin isteyecek zaten.. ona eminim... ama böyle yaparsa bu süreçte kendimi ve özellikle de annemi yormaktan korkuyorum...çalıştığım firmanın sahibine durumu anlattım kendisi aile dostumuzdur aynı zamanda... annemle de çok samimiler... beni bir anne olarak gör kızım dedi hiç durma , alttan alma, eşyaları da göndeririz bir araba benim boş evlerden birine koyarız, gerekirse git sende o evde otur dedi, onları dert etme, avukat da bulurum sana, yeter ki sen güçlü ol dedi... tabi bunları boşanmaya karar verdiysen yap dedi.. böylede bir desteğim var... burda yazılanlarda beni düşündürdü acaba ben mi abartıyorum diyordum...![]()
aslında dün gece düşündüm boşanırken çirkeflik yapar mı zorluk çıkarır mı... altınları kesin isteyecek zaten.. ona eminim... ama böyle yaparsa bu süreçte kendimi ve özellikle de annemi yormaktan korkuyorum...çalıştığım firmanın sahibine durumu anlattım kendisi aile dostumuzdur aynı zamanda... annemle de çok samimiler... beni bir anne olarak gör kızım dedi hiç durma , alttan alma, eşyaları da göndeririz bir araba benim boş evlerden birine koyarız, gerekirse git sende o evde otur dedi, onları dert etme, avukat da bulurum sana, yeter ki sen güçlü ol dedi... tabi bunları boşanmaya karar verdiysen yap dedi.. böylede bir desteğim var... burda yazılanlarda beni düşündürdü acaba ben mi abartıyorum diyordum...![]()
Çok güzel yazmışsın, sözcükleri benden alıp söylemişsin gibi. Bravo..Böyle bir adamla rica ediyorum çocukyaparken 3 kere düşünün. Kapıları yamultacak kadar yumruklayan adam çocuğunu ilerde döverse tek suçlu o adam olmaz. Göz göre göre o adamı baba yapan kadında da biraz suç vardır. Arkadaşın biri şunu yazmıştı "Herkes hakettiği hayatı yaşar" Siz ne hakediyorsunuz benu kendinize sorun.
Deli oluyorum caninfistigi ya ! Kol kırılsın yen içinde kalsın diyor kendileri cesaret edemediğinden. Tamam, ona da saygım var. Ama bari bırakın yapabilecek olanlar harekete geçsin, ezdirmesin hiç bir kadın kendini artık.Ağzına sağlık. Güzel cevap olmuş.
Bak işte desteğinde var. Süper. Çok sevindim ..
Ama eşyaları toplayıpevden ayrılma. Anlaşın evvela. Sonra evi terketti diye seni suçlar mahkemede. Arkanın sağlam olduğunu da hissettir. Altınlarını asla ama asla da verme. !
Çok güzel yazmışsın, sözcükleri benden alıp söylemişsin gibi. Bravo..
Deli oluyorum caninfistigi ya ! Kol kırılsın yen içinde kalsın diyor kendileri cesaret edemediğinden. Tamam, ona da saygım var. Ama bari bırakın yapabilecek olanlar harekete geçsin, ezdirmesin hiç bir kadın kendini artık.
Ben yıllarca sömürüldüm, kimse sömürülsün istemiyorum. Bırakın ya böyle yuva olmaz olsun !
Sömürgen, bencil, acımasız erkek olmaz olsun !
Öfke kontrolü olmayan adam yarın gelir bu kıza da şiddet uygular. Buradan bu kızın sessiz çığlıklarını duyanlar aptal mı ? Biz bilmiyor muyuz yuvanın zor kurulduğunu. Off Of!
bir avukata danışmam lazım, evimiz kira, yani böyle bir durumda kim evi bırakıp gitmek zorunda, bir kaç kez tartışmada bu ev benim git evimden demişti... bende istiyorum ki anlaşmalı bitirelim bu işi...
Bu ev benim git başımdan mı dedi ? Yok artık ! Seninki daha da betermiş !
Benimkinin eşyalarını topladım bi valize. al dedim, git dedim ! Zorladı şansını ama sonunda aldı çantalarını gitti evden. Bütün eşyaları ben aldım bana olan borcunu da ödemek üzere protokol yaptık. Boşanırken de mahkemede ödicem dedi. Öyle anlaştık. Ödemedi gerçi, şimdi icra takibi başlattım ama mernisteki adreste yok hiç bi yerde yok. Avukatımla peşindeyim.
Sakince oturun anlaşmaya bakın. Fazla hır gür olmadan bitsin bu iş. O gitmek zorunda Alsın ceketini gitsin. Ama yok bende istiyorum eşyalardan pay derse - ki ödediğin kredilere rağmen - bilemiyorum, tam sopalık bu adam !
Baban yok ama güvendiğin bir abin filan var mı ? Arkana alsan ? Bu tipler korkak olurlar..
aslında cesaretim yok bitirmeye sonrası beni yıldırıyor, elimle kurduğum yuvayı bozmak zoruma gidiyor... dedikodular çevrenin bakış açısı... aslında dışardan bakılınca çok güçlüyüm ama yapamıyorum... annemde olayın başka bi boyutunda diyor ki; aman kızım boşansan bundan iyisi mi gelecek, en azından aldatmıyor, sadık, seni gezdirmeyi seviyor, evinden çıkmıyor birde bunları düşün diyor...
Ama asalak, sırtında kambur gibi taşıdığın adamla annen değil sen yaşıyorsun unutma.
Seni gezdirmeyi seviyor çünkü senin paranı harcıyor. Onun için problem yok ki.
Kadın veya erkek farketmez sevdiği insandan çocuk sahibi olmak ister. Ona bir çocuk verip evliliğini taçlandırmak ister. Senin eşin hem çocuk istemediğini bağıra bağıra söylüyor, hem de olursa ben zerre destek göremezsin diyor. Sen hala bebek istiyorum diyorsun.
Daha ne kadar işaret gerekiyor evliliğinin gidişatının kötü olduğuna dair?
İnşallah doğru bir karar verirsin.