• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eltim..

kızlar bıraz once erkek arkadasım ıle konustum yengesı 1 haftalık hamıleymıs telefona ıstedım tebrık ettım bana dıyor kı darısı basına dıyemeyecegım canım olurmu olmazmı bılemeyecegım ıcın:47:
bende dedım kı canım deme zaten 2 haftalık evlıyken 1 haftalık hamıle olmak gıbı bır dusuncem yok herseyın zamanı var:43: cok mu ayıp ettım ya yanı oda soylenmez dı sankı:26:

1 haftalık hamile mi????:1::1::9::9::9::60::60::60:

çok fesat gördüm ama ben kendimi birden :1::1: neyse olabiliyormuş demekki öğrenmiş oldum

tatlı dille söyleyeceğini söylemekten geri kalma hediyeni alt git hatta her fırsatta git gözüne bat bi yerde :D
ben olsam ağzıma geleni sayar onu dövmekten beter ederdim ama devir o devir değil yüzüne gülüp rengini belli etmeden yapacağından geri kalmama devri ;)

kızlar bıraz once erkek arkadasım ıle konustum yengesı 1 haftalık hamıleymıs telefona ıstedım tebrık ettım bana dıyor kı darısı basına dıyemeyecegım canım olurmu olmazmı bılemeyecegım ıcın:47:
bende dedım kı canım deme zaten 2 haftalık evlıyken 1 haftalık hamıle olmak gıbı bır dusuncem yok herseyın zamanı var:43: cok mu ayıp ettım ya yanı oda soylenmez dı sankı:26:

çok da iyi demişsin :65: eltin ne durmayı ne konuşmayı bilmeyen cinsten allah sabır versin

ya cnm kusura bakma ama 1 haftalık nasıl anlaşılmış. benim bildiğim 4 haftalık olması lazım ki anlaşılsın:44: . sende iyi demişsin. takip ediyorum konunu da :1:

helal derim de başka bişii demem...aahahahaaa

konuyu okudum tüm yorumları okuyamadım çok üşendim valla...ne suscam "hanım hanım ayağını denk al" düğmeme basarım diyecektim ki bunu okuyup sakinleştim...işin geyiği bir yana ben cahile kendisi gibi olmasa bile akıllı başlı bir üslupla sakince haddinin bildirilmesinden yanayım...ve bu kesinlikle öyle güler yüz aman cahil işte alttan al olmazdı...bunu size gerek kalmadan sevgiliniz yapmış
çok takdir ettim

kulaklarıma ınanamadım zaten suratım bır anda aydınlandı cok sukur dedım ama kadın ıcınde tutup tutup patlıyor ahh ahhh bır bana bıraksalar yaa:50:

canım aldım hedıyesını gıttım. gıtmez olaydım 5 karıs surat.
daha once banyo setı yok dıye gozume kestırmıstım gıttım hem paspaslarını hemde aksesuarlarını aldım hatta okadar hoşuma gıttıkı kendımede bır set aldım:))
neyse sevgılımle bırlıkte gıttık bırde ne goruyım kuzenınıde cagırmıs yardım ıcınmıs:47:
neyse verdım hedıyesını guleryuzlu olmaya calıstım ama suratı 5 karıs bunun dedım zahmet et:47::47:n bız fazla oturamıycaz malum benım cızım kursum var bugun
inanamazsın ılk defa:47:udugum ıcın benımle dalga gecen bırı oldu:50:
yok efendım o kuran kursu mezunuymus ( guluyor bır de kahkahalarla bunları soylerken sankı cok komık okumamıs olmak) ben unv mezunu olsam ne olacakmıs. bosa yorulmayacakmısım cızım mızım fılan dıye:47:
sonra topuklu ayakkabılarım ıle elbıseme taktı:47:nasıl yuruyormusum onlarla allahtan kendı boyu yerındeymıste gerek duymuyormus:47:
dedımkı bak bırde evlenenler kilo alır derler yengen ne guzel ıncenık hala oda bana dıyor kı bu ara sende bıraz sıstın benım yerıme senmı kılo alıyorsun napıyorsun:47:
sağolsun sevgılım haddını bıldırdı hem de cok guzel bır sekılde...
hıc laf sokar havasında olmadan aynen soyle dedı.
gurur duyuyorum gulcınle herkesın kapasıtesıne ınebılıyor. bak oturup senınle bıle sohbet edebılıyor hıc kucumsemıyor yenge ne guzel degıl mı:1:
dısarda yanımda tasımak bıle benım ıcın bır ovunc kaynagı her halıyle tam bır dısı:1: akıllı guzel terbıyelı bır erkek daha ne ısteyebılır kı:1:
rengının beyaza dogru kaydıgını gorur gıbı oldum sankı:1::1:
bıraz daha oturup kalktık bulasıkları yıkıyor tezgaha vuruyor fılan bardakları:47:
herneyse bunuda bo:47: atlattık ıste ama ne yapacagım bılmıyorum onunla:26:

aaaaaa delirdim resmen yaaaaaaa bu ne hönnkk g.rizkag bu yaaaa böylesinin saçını başını yolucaksınn güzel söylemiş ama sevgilin

canım aldım hedıyesını gıttım. gıtmez olaydım 5 karıs surat.
daha once banyo setı yok dıye gozume kestırmıstım gıttım hem paspaslarını hemde aksesuarlarını aldım hatta okadar hoşuma gıttıkı kendımede bır set aldım:))
neyse sevgılımle bırlıkte gıttık bırde ne goruyım kuzenınıde cagırmıs yardım ıcınmıs:47:
neyse verdım hedıyesını guleryuzlu olmaya calıstım ama suratı 5 karıs bunun dedım zahmet et:47::47:n bız fazla oturamıycaz malum benım cızım kursum var bugun
inanamazsın ılk defa:47:udugum ıcın benımle dalga gecen bırı oldu:50:
yok efendım o kuran kursu mezunuymus ( guluyor bır de kahkahalarla bunları soylerken sankı cok komık okumamıs olmak) ben unv mezunu olsam ne olacakmıs. bosa yorulmayacakmısım cızım mızım fılan dıye:47:
sonra topuklu ayakkabılarım ıle elbıseme taktı:47:nasıl yuruyormusum onlarla allahtan kendı boyu yerındeymıste gerek duymuyormus:47:
dedımkı bak bırde evlenenler kilo alır derler yengen ne guzel ıncenık hala oda bana dıyor kı bu ara sende bıraz sıstın benım yerıme senmı kılo alıyorsun napıyorsun:47:
sağolsun sevgılım haddını bıldırdı hem de cok guzel bır sekılde...
hıc laf sokar havasında olmadan aynen soyle dedı.
gurur duyuyorum gulcınle herkesın kapasıtesıne ınebılıyor. bak oturup senınle bıle sohbet edebılıyor hıc kucumsemıyor yenge ne guzel degıl mı:1:
dısarda yanımda tasımak bıle benım ıcın bır ovunc kaynagı her halıyle tam bır dısı:1: akıllı guzel terbıyelı bır erkek daha ne ısteyebılır kı:1:
rengının beyaza dogru kaydıgını gorur gıbı oldum sankı:1::1:
bıraz daha oturup kalktık bulasıkları yıkıyor tezgaha vuruyor fılan bardakları:47:
herneyse bunuda bo:47: atlattık ıste ama ne yapacagım bılmıyorum onunla:26:

aaaaaa delirdim resmen yaaaaaaa bu ne hönnkk g.rizkag bu yaaaa böylesinin saçını başını yolucaksınn güzel söylemiş ama sevgilin :47:

sen çok güzel demişsinde az bile söylemişsin inan ben ona daha fazlasını söylerdim uffff çok sinirlerimi bozdu sen şu yengeyi bana yollasana ben bi temiz dövimm nasılsa beni tanımazlar etmezler seninle bi alakam olduğunuda bilmezler temiz bi yolarımm:41:

ya anlamadığım nokta 2 haftada hamile kalıp nasıl hemen anlaşılıyo anlayabiliyo insan bi fikri olan varsa paylaşın arkadaşlar çok merak ettim :27:

bence çok doğru söylmeişşin iyi vermişsin lafını nasıl bi kadın bu ya ben olsam böylesiyle hiç muhatap olmam ya benim elti adayımda evleneli 4 ay oldular ama evlendi hemen hamile kaldi ama tabi düşürdü neyse ki benim letim böyle değil iyi anlaşıcaz inşallah elti kötü oldu mu yandık allah kimseye vermesin valla benim ilk elti iyi bakalım da diğer 3 tanesi nasıl olacaak bakalım:1:

bence çok doğru söylmeişşin iyi vermişsin lafını nasıl bi kadın bu ya ben olsam böylesiyle hiç muhatap olmam ya benim elti adayımda evleneli 4 ay oldular ama evlendi hemen hamile kaldi ama tabi düşürdü neyse ki benim letim böyle değil iyi anlaşıcaz inşallah elti kötü oldu mu yandık allah kimseye vermesin valla benim ilk elti iyi bakalım da diğer 3 tanesi nasıl olacaak bakalım:1:

o eşden kaynaklanıyo canım birazda yaaa erkek dediğin kadının cenesini tutucak biraz eşi ona bu fırsatı vermicek bence bi dur dicek yoksa yandınki ne yandınn böylesiyle uğraşması zor yani

ya anlamadığım nokta 2 haftada hamile kalıp nasıl hemen anlaşılıyo anlayabiliyo insan bi fikri olan varsa paylaşın arkadaşlar çok merak ettim :27:

vallahı ben pek anlamam aslında hamılelık zamanlarından ama evlenelı 2 ya da 2 bck hafta oldu dun sevgılımın annesı ıle doktora gıtmıs hamıleyım hıssedıyorum dıye tutturmus gercekten hamıle cıkmıs doktor daha cok kucuk kesın sonc ıcın bır hafta sonra tekrar gel ancak 1 haftalık fılandır demıs ıste

çok sanslısın canım sevındım senın adına ama sen yınede dıkkat et eltı mılletıne guven olmaz ogrendım :47:
vallahı ıyımı dedım bılmıyorum sustu kaldı oyle uzuldum sonra:50:
ıns dusuk fılan yapmaz sevgılım amca olucam abısı baba olucam dıye havalara ucuyor bırde annesıını dsnemıyorm oyle bır acıyı Allah kımseye vermesın:43:

ya cnm kusura bakma ama 1 haftalık nasıl anlaşılmış. benim bildiğim 4 haftalık olması lazım ki anlaşılsın:44: . sende iyi demişsin. takip ediyorum konunu da :1:

çok uzuldum ama sonra evlat uzerınden laf mı sokulr dedım kendıme ama oda cıdden sabrımı zorladı nedemk olur mu olmaz mı:47:
darısı basına denır ...Allah sanada nasıp etsın denır ama olur mu olmazmı ne ya:47: yıne kan beynıme sıcradı:47:

arkadaşım yorumlarla beraber tüm konuyu okudum.ve neredeyse delirdim.o ne biçim elti öyle ya bu kadar fesat olunmaz ki hadi oldun bu kadar belli edilmezki canım yuh yani:27:
üvalla sen iyi dayanıyorsun ben senden daha hassas bir yapıya sahibim ya ağlayarak terkederdim onun bulunduğu ortamı ya da benle ne derdi var deyip kendi kendimi yerdim.senin strateji mantıklı.yani sen hanımlıgını bozma o fesatlığıyla kalsın.

yalnız neyi farkettim tüm yorumları okudum.vay arkadaş dedim resmen beyin fırtınası dönmüş burada:32:

sen bence sevgilini biraz yokla bakalım.bana da pek masum gelmedi.şimdiden böyle basiretsiz davranırsa sonradan çoook uğraşırsın:31:
kıskandırma cabası içinde mi düşüncesi mantıklı geldi sende kısasa kısas yap bakalım.ne yazıkki erkekler kıskanmadan harekete geçmiyor.güzel okumuş aklı başında ayakları üzerinde duran bir kızsın.senin onun kafesinde olduğunu düşünmesin.biri beni beğeniyormuş felan de.ayarla bir arkadaşını sana mesaj atsın tanışma mesajı gibi.biraz kıskandır bakalım.çünkü farkettiysen ilişkide ilgi onun etrafında toplanmış.yani olayların göbeğinde o durmuş.sen etrafında pervane.tabi kıskandırma işini abartma sakın.

bu arada sendeki eltinin bende kuzen versiyonu var.onlar ev kızı dikiş nakış kursları felan.ben okuyorum ya özgür kızım onlara göre.hep onları isteyen olur ama beni olmaz felan.ist ünide edebiyat okuyorum diye de beğenmezler yani.öğretmenliği hakir görürler.

ben kuzenlerimle arada sırada toplantılarda görüşüyorum anca güzelim.sende eltinle öyle yapacaksın ve mümkünse alacagınız ev eltinden uzakta olsun öyle bir vesaitle gelemesin yani.

planlarını da ulu orta söyleme.istedigin gelinliğin modelini düğün yerini felan.

hayde kolay gele sana:42:

aaaaaa delirdim resmen yaaaaaaa bu ne hönnkk g.rizkag bu yaaaa böylesinin saçını başını yolucaksınn güzel söylemiş ama sevgilin :47:

sorma suratı bembeyaz oldu bı anda sanki:27:
bunun kuzenıde manyak ama anladım ben..benle bılgı yarıstırıyo yok Ataturkun sıyası gorusuymus fılan fılan. artık unv gozmu korkutuyo bıze hıc boyle seyler demıyorlar egıtım yuvasımı ulkeye dusmanmı yetıstırıyorlar anlamadım Allahtan 3 5 bılgım var kıbarca ıdeolejı tartısmaya gelmedıgımı bunu baska ortamda konusmanın daha uygun olacagını soyledım tobe tobeee:47:

kızlar bıraz once erkek arkadasım ıle konustum yengesı 1 haftalık hamıleymıs telefona ıstedım tebrık ettım bana dıyor kı darısı basına dıyemeyecegım canım olurmu olmazmı bılemeyecegım ıcın
bende dedım kı canım deme zaten 2 haftalık evlıyken 1 haftalık hamıle olmak gıbı bır dusuncem yok herseyın zamanı var cok mu ayıp ettım ya yanı oda soylenmez dı sanki

çok güzel söylemişsin cnm bnm de...1 haftalık nasıl anlamış onu anlamadım.....:66::66::66::66: millet 3 hafta olmadan anlaşılmıyormuş diye ağlanıyor :56::56:

Back