- 8 Şubat 2024
- 3.027
- 4.127
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Mihrimah Sultan genel yorumlara uymak ezbere yazmak zorunda değilim herkesin fikri isteyen göstersin çamaşırlarını o beni baglamaz kimse bal börek bayilmiyo kayınpederinie millet evine sokmamak için neler yapıyor ben özgür irademle yazdım tribün beni bağlamaz her gün her gün birde ben evde değilim oğlu evde değil kahvehane yapmış olay bu yarın birgün gelin pis dağınık lafida olur gördük bunları başka yol bulsun ben minnetde etmem bubuda istemem
O zaman niye kaynana ile yaşamıyor kimse istemiyor onun evide gelinlerin madem benim babamda gidecek oraya her gün her gün olurmu .Annem de gelsin benim çocuğa baksın evden cikmasinlar bence başka yol bulsun çalışan kadın adamın biraz anlayışlı olması lazım karısına bu kadar duskunmu peşinden ayrılmıyor onun aksiligi çocuğu bağlamaz kötü etkilenir hem
O zaman niye kaynana ile yaşamıyor kimse istemiyor onun evide gelinlerin madem benim babamda gidecek oraya her gün her gün olurmu .Annem de gelsin benim çocuğa baksın evden cikmasinlar bence başka yol bulsun çalışan kadın adamın biraz anlayışlı olması lazım karısına bu kadar duskunmu peşinden ayrılmıyor onun aksiligi çocuğu bağlamaz kötü etkilenir hem