Sorumsuz eşim ve beklentisi bitmeyen ailesi

Çalışmayan eve para getirmeye adam ben im gözümde erkek değil saygıda duymam
İğrenirim bu tür erkeklerden
Direk boşanma davası aç
Bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder
Hayatını heba etme

Ohh ne guzel dunya
Kocam eve dogru duzgun para getirmiycek ama ben onun babasina kredi cekicem
Yook ya

Canim .masaya yumrugunu vurma zamanin gelmis

Resti cek kocana.
Her konuda mesafe koy kocanin ailesine
Kocan da kendine ceki duzen versin

Eski konusunu okudum 2 aylık nisanliyken.
Sana kızlar evlenme demiş.
Koşarak uzaklaş demiş.
Sense koşarak gidip evlenmissin.
Zaten belliymis

Ya ne olacagidi ?
Evt.
Eski konulari nisanliyken vs hep sorunlu.
Boyle olacagi o zamandan belliymis .

Ustune bir de evlendikten sonra fazla taviz verilince bu duruma gelinmis.

Madem iyi bir isin ve kariyerin var cikin o evden konu sahibi

İyi birşey bi cümle yazayım dedim anlattıklarınıza ama yok yazacak tek iyi bir tarafı yok yaşadıklarınızın Rabbim sabır versin size ve yardımcınız olsun

Böyle eşi cekemem dırek defederım

Kusura bakmada sağmalı inek yapmış bunlar seni.
Neden bu kadar ödun veriyorsun kendinden onların sana yapması gerektiği seyleri sen onlara yapmışsın.. O basındaki adamla bir omur gecmez seni ailecek kullanıyorlar..

Uzatmanın anlamı yok hemen bir avukat bul

Bu aylar sizin canım cicim aylarınız olması gerekmezmiydi.
Bu nedir ya .
Arkadana bakmadan kaç .
Eşin yanında olsa sana destek olsa asla bunu demezdım ama yok oda yok .

Ne için ordasın ?
Elaleme para yedırmek için mi ?

Ohh ne guzel dunya
Kocam eve dogru duzgun para getirmiycek ama ben onun babasina kredi cekicem
Yook ya

Canim .masaya yumrugunu vurma zamanin gelmis

Resti cek kocana.
Her konuda mesafe koy kocanin ailesine
Kocan da kendine ceki duzen versin
eve geldim, kavga ettik. boşanıcam dedim evden çıkmama izin vermedi. ailmle ne sorunun varsa inip konuşacaksın, kininden bıktım dedi. benden para istemenden sıkıldım. yaptığım hiç bi şeyin kıymeti olmuyor dedim. sorımluluk almıyosun böyle evlilik mi olur dedim.” para verdin, başıma kakıyosun dedi bozuldu kızardı” onuruna mı dokundu diyorum ses yok... her şeyi anlattım bıgüne kadar yaptığım fedakarlıkları, çalışmayışını sorumluluk almayışını, her şeyi benim üstüne yıkmasını... hiç birini kabul etmiyor. benim sorunlu olduğumu düşünüyor. evlenmeden önce iyiymişim evlendikten sonra çok değişmişim...

Hem suçlu hem güçlü. İnsanda biraz utanma olur. Evlendikten sonra babana kredi çektim, daha ne istiyorsunuz böbreğimi mi vereyim deseydin.

Sanayi devrimiyle birlikte feminist akımlar türetildi ve sonunda kadını iş hayatına çektiler bir şekilde. (Tabi köyden şehire göç ve geçinemeyen insanların kadın ve çocuklar olarak günde 15 saat gibi sürelerde köle gibi çalıştırılmaları da ayrı bir konu) Şimdi ne oldu evin reisi, erkek figürü yok oldu. Yerine hem çalışan, hem ev işlerini yapan hem de çocuklara bakan ismi konulmamış "güçlü kadın köleler" geldi. Ev işleri ve çocuklar ile bitse iyi, konu sahibi bir de eşinin ailesinin gönlünü eğleyecek. Hani kadınlar fiziksel olarak güçsüz idi. Ne ara demir-kadın olduk? Olduk da mutlu muyuz soran kim? Erkekler de vallahi her şeyi üstümüze yıkmaya ne meraklılarmış. Biz miyiz akıllı onlar mı bilemedim??? Kadın hep bir değer görmek ben de varım demek istedi şu toplum içerisinde ama çalışıyor da olsa, kadın bu toplum yapısı içerisinde ne kadar değerli ve ben de varım diyebiliyor? Evlenmeden önce 8 saat çalışan kadın evlenince 24-uyku=?? şeklinde çalışacak ve değer görmeyecekse, erkekler dışarıda çalışıp eve gelip tv karşısına geçip) yemekte ne var diyecekse (ki eve belki aynı saatte belki de daha sonra geliyorsunuz) kadınlar için evliliğin esprisi nedir? Ev işine gelince ben yapmam o kadın işi deyip geçen erkek (ya da beceremeyecek aman bırak yapacağın da kalsın diyeceksiniz) tüm sorumluluklardan sıyrılıp belki akşam evde bile durmayıp arkadaşlarıyla takılmaya gidiyorsa, evde çocuklarıyla ve sorumluluklarıyla psikolojik ve fiziksel olarak sıkışıp kalmış bu kadınların canının derdini kim anlayacak??? (anaları bile anlamıyorken) Ben bu denklemde evlilik etkeninden bahsediyorum, yoksa çalışırım kazanırım istediğim gibi yer tozarım o ayrı (tabi aileler bırakırsa o da lüks bir durum) evlendikten sonra karımız nedir bu olayda anlayıp anlatabilen var mı? Bunun yanında bebeğine kendi bakmak istese bakamaz oldu kadınlar, çalış-çalış-çalış eşler de aileleri de bunu istiyor burda okuduğum konulardan gördüğüm kadarıyla. Bu güçlü (!) kadınlar kendi cüzdanlarının kontrolüne sahip değiller ki... Maaşlarından kredi çekilir, yok altınlarından araba-arsa alınır... pff yani kısacası bana göre kadına zulmün niceliğinde bir değişiklik olmadı niteliği değişmiş gibi geliyor bana. Lütfen kıymetinizi bilmeyen ellerde kendinizi heba etmeyin. Evlenmiş olmak için bu cahil cühela aileler ve onların ucube evlatlarıyla hayatınızı birleştirmeyin. Ha bir hata ettiniz birleştirdiniz o bağı kurduğunuz gibi tutup koparmasını da bilin.

Senin ailenin evine bundan sonra adım atmayacağım, sana zırnık vermeyeceğim, eve hiç katkım olmayacak, ev işi de yapmayacağım; bu şartları kabul edersen boşanmam, yoksa bu evde bir saniye bile durmam deyin bakalım. Acaba ne diyecek? Bunu uygulayın da boşanmayalım derse. İşte o zaman net olarak görürsünüz gerçek yüzünü. Üzüldüm sizin adınıza. İnsanlar acımasızdır, izin erdiğiniz kadar sırtınıza binerler. Eş, kv, kp, görümce, elti, anne, baba, arkadaş, kardeş, patron, hatta çocuklarınız bile maalesef ki...

evlılık zor gunde ıyı gunde birarada olmaktır....eşlerın senı benı olmaz para konuusnda....ama sizinkı resmen kullanılmak...kendinize bu ezıyetı nıye yapıyorsunuz anlamadım

Bir de 5 aylık evlisiniz şu olanlara bakın . Nasıl böyle olmasına izin veriyorsunuz ? Kendi değeriniz Yok mu ? Lütfen kendinizi düşünün birazda . Artı nasıl insanlar gerçekten pes 5 aylık evli değilde 15 yıl gibi .. bir de şimdi evliliklerde Kadının eline bakılıyor . Kadın çalışsın erkek yesin , erkeğin ailesi de öyle . Hem siz neden kayınpedere kredi çekip veriyorsunuz . Benim babam olsa ben kefil bile olmam . İşin içine para girince herşey değişiyor . Bence çok yazık . Böyle giderse Allah korusun evliliğiniz de çatırdar .

Neden evlendiniz?
Yanliz yasasaniz hic boyle dertleriniz olmazdi
Gercektrn siz neden evlendiniz?

Ben eşler arasında para muhabbetinin olmaması gerektiğini savunan biriyim. Tabi bu; iki taraftan biri çalışmıyorsa ya da erkeğin mesleğiyle alakalı bir durumdan kaynaklı olursa normaldir. Senin eşin seninle resmen ailesine bak diye evlenmiş gibi duruyor. Ne demek kayınpedere araba için kredi çekmek? Ne münasebet kv senin altınlarını elinden alabiliyor??
2 yolunuz var. 1-Evi ayırıp başka yere gideceksiniz ve eşin düzenli bir iş bulup evine maddi katkı sağlayacak. 2-boşanacaksın. Yoksa böyle o çalışsın biz yiyelim diyen insanlarla ömür geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…