Sorumsuz eşim ve beklentisi bitmeyen ailesi

O değil de sabrınıza hayran kaldım! Keşke benim olsa..
Eşinizle etraflıca ve net bit dille konuştunuz mu hiç?

Konuştum, ben paragözüm. para muhabbeti yapıyorum, ailesin düşmanım, gözüm doymak bilmez... ama hep benim... asla laftan anlamıyo, ben bi kadınım neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyorum, krediyi çektiysen babam ödüyor, diyor. annemin altınları almasına bende kızıyorum yapmamalıydı ama yaptı, sen yinede kin tutma diyor. ben hiç kin tutmayım, gece gündüz yağlar ballar yanlarında dolanayım, surat asmayım, maaşımı da saçıp savurayım, benden iyisi olmaz... kendi kızları da evli, evde yatıyor... hiç bir işin ucundan tutmuyor, her şeyi kocası yapıyor. kendi kızlarına böyle,, bana da böyle.. söze gelince de ben onların kızım artık... midem bulandı hepsinden...

O değil de sabrınıza hayran kaldım! Keşke benim olsa..
Eşinizle etraflıca ve net bit dille konuştunuz mu hiç?
konuştum, rahatsız olduğum şeyleri söyledim. benimle para diyaloğu kurmasından hoşlanmadığımı söyledim ve paragöz oldum. hiç eline sağlık diyen yok ki..

ya o da çalışsın bende çalışayım, havuz bütçesi yapıp geçinip gidelim, inan hiç umrumda değil ... ama böyle hep giden benden gidince hep benden bi beklenti olunca deliriyorum... utanmadan bana bi şey yapmayıp benden kredi çekmemi isteyebiliyorlar.. çok yüzsüzler çok... suya sabuna dokunmazlar ama hep beklenti içindeler...

Kredi ödemesi ne kadar zamanda bitecek ve gerçekten düzenli ödeme yapıyorlar mı?

Ben olsam bu durumu katiyen kabul edemezdim. Siz de etmek istemiyorsunuz ama bilemedim.. ya hepsine ayarı verin hadlerini bilsinler ya da kaçın kurtarın kendinizi. Size de yazık!

Dogrudur sürekli para muhabbetinu o lar yaparlar ama insan gibi iki kelime etmeye kalkarsan da para goz sen olursun...wallahi mücadeleye değmiyor billahi değmiyor...mıknatıslami cekiyoruz bu insanlari anlamiyorum..hemen cekip gitmek olmaz tabi mücadeleni ver eger evliligine olan inancin varsa esini seviyorsan lakin bu evliligj yurutemeyeceginden eminsen arkana bile bakmadan kac

adamın altından uzuvları var vesselam besleyip büyüttüğünüze göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…