- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
benm kzıımda 27 aylık. ele avuca sıgmayan cınsten. renklerı az cok bılıyor. 10a kadar sayıyor. akrabalık ılıskılerını bılıyor amca kızı dayı oglu vs.. verdıgı cvpler direk dumurluk şeyler :) babanesı bakıyor saolsun cok guzel ılgılenıyor. bızımde tuvalet alıskanlıgımız yok. yanı şöyle yok;gündüz söylemıyor, gecenın 3ü 5i demıyor çişim geldı dıye uyandırıyor. bende uyku sersemlıgıyle bezıne yat deyıp devam edıyorum. nolcak bu ısın sonu bılmıyrum ve bırde emzik problemımız var.YARDIIIIIIIM mafoldumben
benim kizimda bu ay 2 yasina gircek bende baslama konusunda cok kararsizim cunku havalar cok soguk baharimi beklesemmi bilemiyorum.bu arada kizim herseyi anliyor bazen anne cis diyo gidiyoruz lazimligina oturup yapmadan hemen kalkiyor bitti diye ben bir iki kere zorladim baktim ters tepiyor biraktim arada aklina gelince evde pijamasini indirip cis diye comelip kalkiyor ben hadi tuvalete gidelim deyice hemen red ediyor.acaba ustune dussemmi yoksa biraz daha beklesemmi kararsizim[/QUOTECanim send kendinihazir hissettiginde alistirmaya baslat. Kilot gibi kullanilan hazir bezlerden de yararlanabilrisin.
Selam arkadaslar. Meslegim geregi belki size yardimci olabilirm diye dusunuyorum. Yurdisinda kres egitimcisiyim. 0-5 yasina kadar bakim yapabilirim yetkim var.Bu ulkede(Sydney) egitim gordum ardindan calismaya basladim. Yaklasik 2senelik is deneyimim var halen de calisiyorum. Eger bu yas aralikllarinda 0- 5 yasina kadar sorularinizi yazarsaniz vaktim oldugunca ogrendiklerimi ve tecrubelerimle yardimci olmaya calisirim. Tesekkurler!
Selam arkadaslar. Meslegim geregi belki size yardimci olabilirm diye dusunuyorum. Yurdisinda kres egitimcisiyim. 0-5 yasina kadar bakim yapabilirim yetkim var.Bu ulkede(Sydney) egitim gordum ardindan calismaya basladim. Yaklasik 2senelik is deneyimim var halen de calisiyorum. Eger bu yas aralikllarinda 0- 5 yasina kadar sorularinizi yazarsaniz vaktim oldugunca ogrendiklerimi ve tecrubelerimle yardimci olmaya calisirim. Tesekkurler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?