Telefon karistirmak bosanma sebebimi ? Evlilikte gizli sakli olmaz diye düsünüyordum ben
35
Bak güzel kardeşim ayni yastayiz
İnsanlar salt kötü ya da iyi degildir hepimizin olumlu olumsuz yönleri var
Demek ki siz daha iyi niyetle baktığınız için insanlara, herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz
Maalesef insanlar o kadar saf degil
Herkes bir seyler yasiyor, kimi hastalık kimi issizlik kimi.parasizlik...
Hepimiz belli yollardan geçerek olgunlasiyoruz bir sekilde
Siz ya yasadiklarinizdan dersler çıkartamıyorsunuz ya da kabul görme ve onaylanma ihtiyacinizdan midir, belki de olumsuzluklari görmemeyi seciyorsunuz
Ama şunu unutmayın ki doğru yerde doğru tepkiyi verdiğinizde kisiler yanlisinin farkına varir
Siz esinize yalan da söylese guzel güzel konuştum diyorsunuz
Ilki güzelce olur ikincisi daha tepkisel, kızdığınızı kirildiginizi anlasın diye üçüncüsünde ise artik gemileri yakmaniz gerekir. Hep "ama şu sebepten yapmistir" diye aklarsaniz o da kendini aklar ve sizi suçlar günün sonunda.
Lütfen kendinize deger verin,kendinizi sevin
Kimsenin size vermedigi sevgiyi siz kendinize verin. Ayrica yetiskin insansınız, hayatınızla.ilgili karar alırken ailenizin gudumunde olmayın. Sanmıyorum ama oldu da cesaret edip bosandiniz, lütfen ayri eve çıkın ve kendinize odaklanin.
Hayatta kesfedecek cok guzel seyler var, bir ömür bu adam aldatiyor.mu, acaba yine ne yalan söyleyecek diye kafa yoracaginiza dünya turuna cikin daha iyi
Randevu almaniza da sevindim umarim.en kisa sürede silkelenip kendinize gelirsiniz