- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Acaba sende rahatsız olur muydun sormak istedim.İyi biliyorum böyle saniyede 35 tane soru soran tipleri. Bi de soru sorup cevabını beklemeden başka soru soran versiyonları var bunların onlar beyin yakıyor, mavi ekran hatası veriyorsun =)) Konu değiştirin, işim var diyin, hı? diyin ama tekrar sorarsa alakasız bir şey söyleyin, abla beni boşver çok sıkıcı bir hayatım var benim diyip kestirip atın, ama tuzağa düşmeyin, o ilk soruya cevap vermeyin.
Ailemden biri altında kesinlikle art niyet yok samimi dünya iyisi, iyi niyetli temiz düşünceli biri, ben onun bu güzel kalbini bildiğimden vicdan yapıyorum neden öyle düşündüğüm için.
Kendisine ne sıkılma emaresi hissettirdi nede kırmışım yada cevap vermemezlik etmemişimdir.
Durum şu;.ürwkli soru sorar, mesela yanlışlıkla diyelim sınav notum eksik girilmiş sistemde, çok şaşırır, nasıl yanlış girer, kaç puanlık eksiklik var, sadece sende mi bu hata, diğer sınavlarını etkileyecek mi ordaki puantaj durumu, hangi hoca vermiş, nasıl dikkat etmezler, bu ne ihmal gibi
Sınav sadece örnekti, her konuda öyle,
çay mı yapılacak saatine, o vakitte olmaz sonra yapılşına, az/ çok yapılmasıyla ilgili duruma,
arabadayken neden o yoldan girdinde diğerinden gitmedin, park ederken orası mı burası mı park edilsin vs.
Odanın kapısı sürekli açık olmalı kapatınca kapıyı neden kapattın gibi sorulması gibi.
Bende aksine açık kapıyı sevmem oda da.tamamen kişisel tercih.