Soru....IKEA ürünlerinden memnun kaldınız mı?

Slm Semdekor Bi şey Sorucam Ikea Urunlerinin Gercekten Dizayni çok Hoş Siz Acaba O Dizayna Göre Mobilya Yapabiliyormusunuz Yani Siparişe Istege Gore Biraz özel Oldu Burda Sormam Dogrumu Bilemedim Ama

özlemcim biz de tam o dediğini yapıyoruz işte. Her şeye müşteri ile birlikte karar veriyoruz. Mesela dolap mı yapacağız raf aralarını bile konuşuyoruz.

Arkadaşlar mobilyacılarla uzaktan yakından alakam yok tanıdığım falan da yok ama Ankara Siteleri mobilya alırken çok dolaştım oradan biliyorum Ankara Siteler bi dünya mobilyacının olduğu bir semt yani bir çok ürün üreten mobilyacılar var burada herkesin kalitesi kendine göre değişiyor yani burada "bu arada ankara mobilya ile bildiğimiz ankara siteler mobilya aynı şey değil.aralarında dağlar kadar kalite farkı var" demeyi hiç doğru bulmuyorum. Daha önce de bahsettiğim gibi Sitelerde de çok çok kaliteli ürünler satan mağazalar var fiyatları da uçuyor zaten bu arada astarte de Ankara Mobilyanın ürettiği bir ürünlere verdiği markaymış

ya ben demek istediğimi anlatamadım galiba :1no2: Ankara mobilya çok iyi bi marka ve güzel ürünleri var bunun zevkle de ilgisi yok benim demek istediğim Ankara Siteler mobilyayı tek bi mağazaymış gibi algılamayın orda bi dünya mobilyacı var belki Ankara mobilyanın kalitesinde ya da daha üstünde mobilyacılar da vardır ben kalite kontrol testinden geçirmedimden bilemiciim ama yani Ankara Siteler Mobilya diyerek tek mobilyacıya indirgerseniz bazı çok kaliteli ve de modern ve de çok şık ürün üreten mobilyacılara haksızlık olur diye düşünmeden edemiyorum şakkıdı

Biz ikea dan koltuk takimi almistik.Bir yil sonra kumas yirtildi ve rengi soldu.Döseme hatasi dendi ve bir miktar geri ödeme yapilmisti.Bonde serisinden büyük vitrin ve kütüphanesi de almistik,onlar baya kaliteliydi.Bir kac yil kullandiktan sonra sattim.Montaj da herhangi bir sorun olmadi.Genel de kücük esyalar aliyorum artik ve memnunum.

canım ıkeanın ürünleri cok sevıyorum ve kullanıyorum yalnız sadece dekorasyon amaclı ürünlerı aldım kullandım ve cok memnunum ama mobılyaları hakkında cok bılgım yok ama cok hoş olduklarını söyliyebılırım eger askerle evlenıceksen cok agır mobılya almamanı tavsıye ederın ıkea ürünleri bu nedenle tercıh sebebı olabılır

Ikeadan Küçük Aksesuarlar Aliyorum Genelde Ama Mobilya Anlaminda Ufak Bir Mutfak Masasi Almiştim Ahşap Açilir Kapanir Bir Modeldi. Evin Her Yerini Geziyor Benimle O Masa Balkondan Mutfağa Mutfaktan Salona. Ilk Bakişta Dengesi Hemen Bozulacakmiş Izlenimi Uyandirmişti Bende Ama Birşey Olmadi. Oldukça Sağlam çikti Anlayacağin. Tabi Ki Yatak Odasi Takimi Ile Kiyaslanmaz Bu ürün Ama Fikir Olsun Sana. Sana Tavsiyem Kolay Sökülüp Takilabilen Bir Model Alman. Taşimasi Da Söküp Takmasi Da Kolay Olmali. Sonra Iki Parça Halinde De Kullanilabilmeli. Her Evde Yatak Odan Ayni Genişlikte Olmayabilir çünkü. Ve De Aynali Camli Kapak Modellerinden Uzak Dur. Bir De Sürgülü Kapak Her M2ye Daha Kolay Uyum Sağlar Unutma Bulu. Kolay Gelsin Size..

İKEA işte benim mağazam.:teytey:
Evimin bütün herşeyini ordan alıyorum. Sağlamlığından hiç şüphem olmadı.
Zaten İsveç markası. İsveçlilerinde ne kadar titiz çalışıp iyi iş çıkardığını biliyorum.a.s

bende çok memnunum.hatta bugün IKEA dan aldığım aynaları 10 dakika önce kızımın odasına taktım.ama sattıkları bütün ürünler isveç malı değil.polonya ve çin malıda var.daha önce aldığım 2 sehpa polonya malıydı.bügün de rende aldım üstünde çin malı olduğunu görünce çok da şaşırdım açıkçası.

Arkadaşım, çin malı değil onlar. yerimseniben
Çindeki fabrikada üretiliyor.
İsveç köfteside yediniz mi?:icecream:

Arkadaşım, çin malı değil onlar. yerimseniben
Çindeki fabrikada üretiliyor.
İsveç köfteside yediniz mi?:icecream:

canım köftsini de seviyorum da köfteden çok onun yanında sos olarak verdikleri böğürtlen reçeline bayılıyorum asıltatlicadiarzu laf açılmışken de bu böğürtlen reçelini bir de cheescake yaparken dene ay şahane oluyor:teytey:

ya bu yazılanlardan sonra korktum hakkaten. ben bebek odasını ikea dan kombine etmeyi düşünüyodum ama okuduklarımdan sonra kafam karıştı baya. bide hani bi divan satılıyo ikea da meldal serisinde. resim yüklemeyi bilmiyorum google la ikea divan diye yazarsanız bi sitede resmi çkıyor neyse işte ondan kullanan varmı memnun mu? sonra çökmeyelim bizde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…