• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru....IKEA ürünlerinden memnun kaldınız mı?

valla anlaşıldığı kadarıyla büyük mbilyalar için çok ideal bir ürün değil; özellikle de taşınmalar yaşayacak aileler tercih etmemeli ama ikea daha küçük eşyalar ve dekorasyon ürünlerinde gerçekten çok ideal bir marka...
herkese çok teşekkür ederim tecrübelerini paylaştıkları için...

merhaba arkadaşlar,
Ağustos'ta düğünüm var ve yatak odası takımı beğenemiyorum...Ikea'nın yatak odası seçenekleri ise tam tarzım fakat sağlamlığından şüpheliyim. Eğer aramızda bu markanın ürünlerini kullanmış arkadaşlar varsa memnunlar mı öğrenmek isterim.
yasakkelime
Valla bana sorarsan sakın alma derim ben masasını aldım 2 yıl falan oldu masa hemen kabardı daha bir yıl kullanmadan çaydanlığı 3-4 saniye falan koymuştum mobilyalar çok sağlam değil ama diğer ürünleri çok kullanışlı evime çok şey aldım Ikea dan almayada devam ediyorum ama ahşap türü mobilyalardan kaçıyorum:1no2::çok üzgünüm:

benim en beğenmediğim mobilya markası ikea ürünleri.gayet kalitesiz bir ürün bence.3.sınıf mobilyalar.tek başına yaşayanlar,bekarlar olanlar için,öğrenciler için belki ideal olabilir. Ama evlenip ev kuracaklar için ideal değil .Bakar bakmaz çok uyduruk olduklarını düşündüm..Kalitesine gelince çok ucuz ama çabuk bozulacağı belli.Hiç estetik görüntüleri çok.Çok kaba saba..:dilcikar:
AYNEN KATILIYORUM BENDE MOBİLYALARI GEÇ NORMAL EV GEREÇLERİ BLE ÇOK KALİTESİZ
:1ninca:

bence de ikea almayın mobilyalar da ben anakarada sitelerden aldım ki bir numaradır türkiyede ve hatta dünyada oradaki mobilyacılar fabrikasyon çıkışlı olduğundan ne istikbali ne bellonayı beğenirler zaten oradaki mobilyaları gezip gördükten sonra istikbaldeki mobilyaları bile kalitesiz bulursunuz ki ikea çok daha kalitesiz ama dizaynların harika olduğunu kabul etmemek elde değil :)))

ben İKEA tasarımlarına hastayım kendimi kaybediyorum mağazada tatlicadiarzu
babam orman mühendisi benim bu mobilyaların malı iyi değil dedi bir de nerede üretildiğine dikkat edin çünkü dünyanın farklı ülkelerinde üretiliyor mesela 3lü tencere seti var 20 ytl çin malı yalnız... ama mutfak eşyalarından çok orjinal olan şeyler var annem kulanıyor ve memnun ben de bazı eşyalarımı ordan alıcam ama mobilyalarım Ankara siteler...

bence ikea ucuz mobilya ile bütün avrupada mobilya piyasasini batirdi...kimin evine gitsen ikea ...insanin icine gak geliyor:dilcikar:...konsep güzel, tasarimlari güzel, magazalari güzel ...ama o kadar ...türkiyede'de acildigini duyunca sok oldum...ücüncü dünya ülkelerinde ucuza mobilya yaptirip satiyorlar...bencede, daha uzun vadeli mobilya almak isteyen'ler icin iyi bir tercih degil ...benim bu güne kadar ikea'dan aldiklarim cöpe gitti...mobilya alirken masif alin ...boyalarina dikkat edin...kansorejen made olup olmadigini ...önemli olan tek o .... hem ileriye dogru rengini degistrebilirsiniz...sunta olursa eskiyince cöpe gider...masif mobilya ise yillar sonra bile degerili olur...gelecek nesiller geriye biraktigimiz cöplerin üzerinde yasamasin...sengözlerimebaksanab

ben evimin eşyalarının cogunu ikea dan aldım sehpalarım maf oldu sık sık eşya degiştireceksen al derim ben evdeki kitaplıgı 2 3 kere yerini degiştirdim bidaha degiştirsem elimde kalıcak

ben de salonumun kitaplığını ikeadan almıştım şimdi sen böyle yazmışsın ya nasıl korktum anlatamam...neyse artık her yeni evlenen yapar böyle hatalar deyip ikeayı da kulağıma küpe yapayım...çok teşekkürler tecrübeni paylaştığın için

Ben de yatak odasını ordan aldım, ama alırken zaten biliyorduk çok uzun süre kullanamayacağımızı içleri boş 1,2 sene kullanıp yenisini almak istersen al ama uzun soluklu olsun dersen sen bilirsin.Benim yatağı alalı 1,5 sene oldu, yatağın altı çökmek üzere ve de bağlantı yerleri oldukça zayıfladı her an yere çökebiliriz.Görüntü olarak mükemmeller fakat kalite olarak oldukça kötü.

Mutfak ürünleri oldukça güzel onları beğeniyorum.

Valla yazdıklarınız bir mobilyacı olarak umutlandırdı beni:)) En azından artık müşterilerim fiyatlarımı ikea ile kıyaslayınca söyleyecek şeylerim çoğaldı:) İzmir'de kurulan ikea biz izmirli mobilyacıları çok etkilemişti ama bu etkinin uzun soluklu ollmayacağını anlamış oldum. teşekkür ederim kk.

karabağlardaki Ankara mobilyayı biliyormusunuz? Ankara siteler ayrı mobilya,aynı şey değil..Bir de Stüdyo K..Sırf masif mobilya.Yasak olmasa burdan linkini verirdim Ankara mobiyanın.Avrupa da astarte mobilya diye biliniyor.Hem çok estetik,hem çok kaliteli,evladiyelik.Çok ta modern..

hayatım ben de izmirliyim:teytey: ve mobilyalarımı da izmirden(tepe home'dan) aldım...karabağları da çok dolaştım ve sanırım Ankara Mobilya dediğin, cadde üzerinde, çok katlı teşhir mağazası olan yer...(yanlış hatırlıyor da olabilirim) ben biliyorum bu mağazayı ve hatta ürünleri de çok zevkli ve çok kaliteliydi fakat füyatlar bizim bütçemizi epey zorlayacak düzeydeydi:1no2:... aslında o ürünler o etiketleri haketmiyor diyemem ama biz eşimin mesleği dolayısıyla çok tayin göreceğimizden içim el vermezdi ve salon mobilyalarımı aldığımız dönemde bütçemiz de-kessentatlicadiarzu- elvermezdi...
ama burada aktarılan tecrübeler beni epey bilinçlendirdi...artık yatak odamı da montaja gelen ve taşınmalara daha dayanıklı bir markadan seçerim diyoruma.s

korkma canım yerinden oynatma tamizlerken dikkat et birşeycik olmaz inşallah:sm_cool:

osi'cim ben billy/benno serisinden 200x200 ebatlarında bir kitaplık aldım zaten istesemde çok oynatamam ama dediğin gibi temizlerken ve söküp yeniden kurarken dikkatli olmamız gerekiyor herhalde...umarım bizi üzmez bu kitaplık...sana da çok teşekkürler

buarada arkadaşların mutfak/banyo/ev aksesuarlarıyla ilgili görüşlerine ben de katılıyorum...ıkea'nın bu alanlardaki üretimleri çok başarılı ve zevkli...üstelik bu konuda tüketici şikayeti de az gibi görünüyor...tekrar sevgilerle

Biz mobilya alırken çok dolaştık Casa diye bi mağaza var bilirsiniz heryerde vardır heralde Ankara Sitelerde çok hoş ve sağlam mobilyalar vardı çok modern ancak bir takım 10.000 dolar falandı bütçemiz elvermedi tabiki sonra başka bir mağaza bulduk adam da zaten CASA ile yarışıyoruz biz dedi gerçekten de öleydi mobilyalar harika ve de piyasa fiyatlarında yani yatak odası takımı 4-5 milyar civarında tabi ikea kadar ucuz olamaz çünkü süperler. Biz ordan alamadık gerçi tanıdık vardı ona yaptırdık istediğim gibi de oldu ne el izi oluyo ne bişey ağır zaten mobilyalar sağlam çok şükür

canim benimde IKEA´nin mallari hosuma gidiyor....ve uygun fiyatlari var...ben birkac parca mutfak esyasi aldim memnunum.....ve oradan aldigimi baska yerde hic görmedim....yine gitmeyi düsünüyoruz..bakalim neler var....

Biz mobilya alırken çok dolaştık Casa diye bi mağaza var bilirsiniz heryerde vardır heralde Ankara Sitelerde çok hoş ve sağlam mobilyalar vardı çok modern ancak bir takım 10.000 dolar falandı bütçemiz elvermedi tabiki sonra başka bir mağaza bulduk adam da zaten CASA ile yarışıyoruz biz dedi

biz de nişanlımla casa ya ve lazzoni ye bayılıyoruz sade ve carpıcı her sey hoşuma gider zaten lazzonide bir yatak odası beğendik 7000ytl ama herkes normalin 2 katı diyor dediğin yerin kreasyonları benziyor mu casa ya biz de sitelerden alacağız mobilyaları...

canım ben casaya bayılmıştım dediğim yere bi bak gerçekten çok hoş modeller benziyo casaya fiyatları da uygundu dediğim gibi çünkü onlar aslında yurtıdışına gönderiyolarmış bu zamana kadar yeni Türkiyeye satmaya başlamışlar o yüzden tanınmak amacıyla sanırım adı Samir Sitede yeri ama tam bilemiyom oranın ana caddelerinden birinde işte :)

aa buna üzüldüm yaa.. bizde allah nasip ederde evlenirsek tayinci insan olucaz. vede ikea dan almayı düşünüyorduk. daha portatif taşınmaya elverişlidir diye düşünüyorduk. hemde tüm koltuk guruplarının kumaşlarının çıkarılıp yıkanıyor olmasıda cabasıdır diyordum. ama burda büyük parça eşyalarından memnun olduğunu söyleyen olmamış... üzüldüm vallahi..tarzıda hoşuma gidiyordu neyse...:))))

biz varız:)) karabağlarda dağiliz ama izmirdeyiz olmaz mı:))onların yaptığı bir çok şeyi de yaparız üstelik;)

bende evimin bazi mobilyalarini ve dekorasyonlarini IKEA dan aldim....
Simdilik gayet memnunum.....

Haaa burda ama su var kendin kuruyorsun ve arasira bi vida vs eksik cikabiliyor.....tatlicadiarzu

Back
X