- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
Slm Semdekor Bi şey Sorucam Ikea Urunlerinin Gercekten Dizayni çok Hoş Siz Acaba O Dizayna Göre Mobilya Yapabiliyormusunuz Yani Siparişe Istege Gore Biraz özel Oldu Burda Sormam Dogrumu Bilemedim Ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fy mobilyayı biliyorum.ancak çok pahallı o da Ankara mobilya gibi. fy nin tarzını beğenmiyorum .. tercihim masif mobilyalar..bu arada ankara mobilya ile bildiğimiz ankara siteler mobilya aynı şey değil.aralarında dağlar kadar kalite farkı var..bahsettiğim ankara mobilya sadece izmirde.avrupa da astarte mobilya olarak ta biliniyor..![]()
neden doğru değil?? sanırım ne demek istediğim anlaşılmadı..ankara mobilya ayrı marka,ankara siteler ayrı mobilya..ikea ile ankara mobilya arasında kalite farkı olduğunu düşündüğüm gibi bunu da söylemem de sakınca yok..ikea da bir dünya markası sonuçta..e&g mobilya da ankara mobilya dan biraz daha iyi ve tanınmış bir marka..astarte ankara mobilyanın avrupa da satışa çıkarttığı fuarlada tanıttığı isim olarak geçiyor.astarte nin ankara siteler mobilya ile uzaktan yakından alakası yok yani...herkesin zevki farklı..
![]()
İKEA işte benim mağazam.:teytey:
Evimin bütün herşeyini ordan alıyorum. Sağlamlığından hiç şüphem olmadı.
Zaten İsveç markası. İsveçlilerinde ne kadar titiz çalışıp iyi iş çıkardığını biliyorum.a.s
bende çok memnunum.hatta bugün IKEA dan aldığım aynaları 10 dakika önce kızımın odasına taktım.ama sattıkları bütün ürünler isveç malı değil.polonya ve çin malıda var.daha önce aldığım 2 sehpa polonya malıydı.bügün de rende aldım üstünde çin malı olduğunu görünce çok da şaşırdım açıkçası.
isveç mi isviçre mi? ben isviçre diye biliyorum
Arkadaşım, çin malı değil onlar. yerimseniben
Çindeki fabrikada üretiliyor.
İsveç köfteside yediniz mi?:icecream: