- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
yasakkelimemerhaba arkadaşlar,
Ağustos'ta düğünüm var ve yatak odası takımı beğenemiyorum...Ikea'nın yatak odası seçenekleri ise tam tarzım fakat sağlamlığından şüpheliyim. Eğer aramızda bu markanın ürünlerini kullanmış arkadaşlar varsa memnunlar mı öğrenmek isterim.
AYNEN KATILIYORUM BENDE MOBİLYALARI GEÇ NORMAL EV GEREÇLERİ BLE ÇOK KALİTESİZbenim en beğenmediğim mobilya markası ikea ürünleri.gayet kalitesiz bir ürün bence.3.sınıf mobilyalar.tek başına yaşayanlar,bekarlar olanlar için,öğrenciler için belki ideal olabilir. Ama evlenip ev kuracaklar için ideal değil .Bakar bakmaz çok uyduruk olduklarını düşündüm..Kalitesine gelince çok ucuz ama çabuk bozulacağı belli.Hiç estetik görüntüleri çok.Çok kaba saba..:dilcikar:
ben evimin eşyalarının cogunu ikea dan aldım sehpalarım maf oldu sık sık eşya degiştireceksen al derim ben evdeki kitaplıgı 2 3 kere yerini degiştirdim bidaha degiştirsem elimde kalıcak
karabağlardaki Ankara mobilyayı biliyormusunuz? Ankara siteler ayrı mobilya,aynı şey değil..Bir de Stüdyo K..Sırf masif mobilya.Yasak olmasa burdan linkini verirdim Ankara mobiyanın.Avrupa da astarte mobilya diye biliniyor.Hem çok estetik,hem çok kaliteli,evladiyelik.Çok ta modern..
korkma canım yerinden oynatma tamizlerken dikkat et birşeycik olmaz inşallah:sm_cool:
Biz mobilya alırken çok dolaştık Casa diye bi mağaza var bilirsiniz heryerde vardır heralde Ankara Sitelerde çok hoş ve sağlam mobilyalar vardı çok modern ancak bir takım 10.000 dolar falandı bütçemiz elvermedi tabiki sonra başka bir mağaza bulduk adam da zaten CASA ile yarışıyoruz biz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?