Soru....IKEA ürünlerinden memnun kaldınız mı?

bende ıkea dan acayip memnunum çok orjinal kullanışlı ve pratik çözümlr var, kızıma odası ıkea nın ürünleriyle dolu oyuncaklarına kadar. mutfakta da ürünlerinden kullanıyorum. ankara ya açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

hic düsünme bile cok kaliteli mallari.bende gecen hafta ogluma calisma masasi aldim.gecen ayda bilgisayar masasi almistik.almanyada alip kedin montaj ediyorsun . türkiyede nasil arkadaslar.:uhm:

Ben de memnun kaldım sayılırım canım...

Kaliteli mal satıyolar gerçekten ,fiyat bakımından da uygun buluyorum ben.

bi kere yatak odam için yuvarlak kırmızı bi halı almıştım,çok modern ve hoştu.

beğenerek almıştım.

çok tüy döktü ama :1no2: aradım ikeayı dedim böyle böyle,görevli bi zaman sonra bu dökülmenin duracağını,yeni olduğu için döküldüğünü söyledi.

Dayanamadım ama etrafta öyle kırmızı kırmızı tüy görmeye...10gün kaldı bende baktım olcak gibi diil.aradım dedim ben getiriyorum hakıyı değişmede sorun yaşamam dimi .

hemen getirin değişelim dediler.Götürdüm yerine başka bişi aldım...

Halıdan memnun kalmasam da kilimlerinden çok memnunum,kaç defa yıkamama rağmen renkte değişiklik olmadı

Mobilyaları da sağlam bence...tavsiye ederim kendi adıma arkadaşım..kaydirigubbakcemile5

ikeadan yeni bir süzgeç aldım çok memnunum çok pratik birşey her lavobaya uyabilen askılıkları var böylece süzgeç yere değmeden havada kalıyor
salata sebze yıkamak için ve makarna süzmek için kullanıyorum hergün kullandığım birşey oldu tavsiye ederim

bende en son mutfak için askı ve ray aldım-siyah galvaniz olanlardan...valla mutfak tezgahının bütün dağıltısını topladı...fiyatı da çok ekonomik hem de çok güzel görünüyorlar...küçük bir holüm var, iri portmanto için hiç elverişli değil,oraya da duvara monte edilen yine siyah galvaniz ayakkabılık ve askı bir de boy aynası koydum nasıl yakıştı-toplam 50 ytl'ye holüme hem güzel bir görüntü verdi hem de ayakkabılık ihtiyacımı karşıladı...valla mobilyada değil belki ama böyle küçük ürünlerde ben çok kurtarıcı buluyorum ikea'yı

bende oğluma ileride cocuk odası hensvik almak istiyorum odanın tam takııımı 1milyar ama mazalarda alsan en az 2 milyar ..hem ikeadaki cok hoş bembeyazzz

bende gecen gittim ikeaya hayran kaldim mobilyalara kullanisli ver cm ini degerlendirebiliyosun evinin
ben ramazandan sonra evimi komple yeniliycem ve ikeadan alicam mobilyalarimi mutfaklar falan süper kullanisli ve diger m obilyacilardan daha uygun fiyatlari

en son ikea'dan banyoya havluları,şampuanları vs koymak için ince uzun su geçirmez dolap aldım.. ben gayet memnunum ve de çok kullanışlı...

işte dolap;

bende salonum için orta sehpa almıştım, gayet pratik hafif ve şıktı...üstelik çok hesaplıydı...
mamnunmuyum? evet şimdilik memnunum...ama salonumda durduğu için ve salonu fazla kullanmadığımız için şuan bişey olmadı ama günlük kullanılan biyerde dursaydı baya çizik ve deformasyon olurdu çünkü çok hassas yapmışlar...

ikeadan yan sehba aldım hemde 3 tane 2 si malesef sobaya odun oldun:) orta sehba aldım onda öyle oldu..sonra fotograf cercevesi aldım onlarda sobalık oldu. kaşıklık aldım metalden oda küflendi başka bir alternatif olursa onuda çöpe atıcam ..ucuz ama gercekten dayanıksız.. bir daha asla evime ikea malzemesi giremez

ikea nin kaliteli oldugunu dusunmuyorum. Aldigim ve attigim urunlerede bakilirsa... Bidahada ikeadan alisveris yapmam. Hele Turkiyede olsam asla yapmazdimda. Bizim mobilyacilarimiz daha saglam ve daha guzel urunler yapiyorlar. Tavsiye etmem.

Son düzenleme:
bende kaliteli oldugunu düsünmüyorumm.. ucuz yapmislar ama dayanikli degilll.. biz hep ikeadan aliyoruz.. kullanip kullanip atiyoruz..
Sehpa almistik 2 tane .. ikiside rezil oldu.. cöplük oldu.. abime masa aldik o da soyuldu. simdi dolap aldik bakalim bu ne hale gelecek..
temizlik yaparken kuru bezle temizlemek lazim..

eger kaliteli seyler istiyorsaniz ikeayi tercih etmeyin.. ama bzim gibi kullanip atariz ama ne olacak diyorsaniz alin derim.. (nolursa olsun ikeadan vazgecemiyoruzzz) :)))))))))

Ben de İKEA'nın katoluğundan etkilenip bir mutfak dolabıyla bir de kitaplık aldım. Görüntü olarak bir şey diyemeyeceğim ama kalite ve sağlamlık yok. Kitaplık, 5-6 yıl önce Adore'den aldığım kitaplığın yanında gofret gibi duruyor; o kadar uyduruk yani. Mutfak eşyaları da hep Çin malı, kalitesine göre de çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…