- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu cümleyi kuran birinin anne olmasıYoksa kimse hamileliğinizi bilmiyor herkese boncuk devam?
Ne alaka konuyu carpıtmayın 1.evliyken hamile kaldım 2.evli olmasaydım bile yemeğe çıkmak isteyen kişiyi kahve bile icseniz date olur sizin hamileliğinizi bilmeden adama umut veriyorsunuz belki arkadaşınıza da aynıBu cümleyi kuran birinin anne olması
Arkadaşım tüm yaşadığım durumu biliyor. Bir zahmet hoşlanmasın ya da bir duygusu bile varsa bir beklentisi olmasın.Yorumlarda takındığınız bilmezden gelme tavrını "arkadaşınıza" da uyguluyorsunuz diye anlıyorum. Arkadaşınızın sizden hoşlandığını anlamamış olamazsınız. Bir bakıştan anlaşılır bu. Kimse de beni inandıramaz aksine. Her kadın anlar. İşine gelirse ilişkiyi ilerletir işine gitmezse ya arkadaşlığa zorlar ya da iletişimi keser. Ama siz her türlü ilgiyi seven birisiniz diye görüyorum. Arkadaşınızla ilişkinizi nasıl devam ettirmek istediğinize göre tavır sergileyeceksiniz. Ha bana göre de baş başa kahve yeni tanışılan biriyle flörttür. İş görüşmesi yapmayacaksanız aksi çok zor. Eski arkadaş olsa farklı konuşurum. Karmaşık ilişki yumaklarınız en çok size zarar verir. Bebeğinizi düşünüyorsanız olgun ve ne istediğini bilen bir kadın gibi davranmak zorundasınız. Üniversiteli genç kız hayat ve yaklaşımı size göre değil artık. Bebeğiniz olmasa istediğinizi yapın istediğinizle görüşün. Ama öyle bir lüksünüz yok artık.
Hoşlanma ihtimalini de düşündüm ama beni çok da eleştirir, kötüler yeri gelir. O yüzden hoşlanmıyordur ya düşüncelerine girmiştim.Bence yazmayın konser için falan. Duyguları varsa gelsin açıkça söylesin. Hiç sevmem pasif agresif insanları. Arkadaş olduğunuz için açılırsam kaybederim korkusu taşıyor olabilir bunu anlarım ama o zaman kararlarınıza saygı duyması ve agresif hareketler sergilememesi gerekir.
Yüzde doksan hoşlanıyor. Belki bir ihtimal cidden hayatınıza aldığınız erkekleri yanlış buluyor olabilir sizi dostça sevdiği için de sinirleniyordur ama düşük bir ihtimal bu.
O zaten size tekrar yazar, o zaman sorarsınız bu hareketlerin sebebini.
İnsanların duygu durumunu biz tayin edemeyiz. Sadece gördüğümüz duruma göre pozisyon alabiliriz. Bence yeterince derdiniz var. Bilmem kimin pasif agresif tepkilerini çekecek hâlde misiniz ona siz karar vereceksiniz.Arkadaşım tüm yaşadığım durumu biliyor. Bir zahmet hoşlanmasın ya da bir duygusu bile varsa bir beklentisi olmasın.
Konuyu çarpıtan sizsiniz.Bakın siz şu an çarpıtıyorsunuz. Kadın bunu demek istemedi. Bildiğiniz değersiz dedi değersiz.
İşten dolayı tanışığız, sohbetimiz iyi. Aynı bölümlerde okumuş vs vs. Kültürlü biri yani. Bir kahve içmenin ne zararı olabilir?niye kahve içiyon kabin şeysiyle?
yani arkadaşın senin hal ve hareketlerine kızdığı için öyle davranmış olabilir ille hoşlanıyor diyemeyiz. ben bile sinirlendim şimdi sana daha yazdıklarının mürekkebi kurumadı, kapattım o defteri diye..
Ay ne senaryo yazdın. Bir kere dünyada son erkek o arkadaşım kalsa onunla olmam, olmazdım.Konuyu çarpıtan sizsiniz.
Bana ne milletin yazdığından ben kendi yazdığımı söylüyorum. Ve hala aynı yerdeyim. Çok saçma bir inat ettin. Olmayacak bir şeye tutundun. Doğunca belki kabul eder diyorsun için için. Ama artık bir yanın olmayacağını anladı. Aşk romanı, romantik komedi klişesiyle her şeyi en başından bilen sadık arkadaşın aslında aşık olup kadına sahip çıkmasını bekliyorsun.
Ama uyan. Öyle bir dünya yok. Bu ülke de öyle bir ülke değil. Millet kendi çocuğuna sahip çıkmazken hiç bir aklı başında erkek bötle bir yüke girmez.
Ya gayrimeşru doğum yapacak “hafif” kadın görür iki takılmak ister. Yada duyunca topuklar.
Kendi elinle kendini bu zora soktun. Şimdi bebek üstünden duyar kasıp konuyu çarpıtma. Bebeğini düşünsen gayrimeşru babasız bir hayata layık görmezdin zaten. Sen bir duygunu tatmin edeceksin diye bir bebek yapıyorsun kalkıp da arabeske bağlayıp konuyu kurtarmaya kalkma
Adamlar hamile olmana ne diyorlar
Çocuğu doğur
Hamile olup flört durumuna geçmen gerçekten çok ilginç ya .Of amma hikaye yazmışsınız.
Epilepsi hastası olduğum için ilaç kullanıyordum.
Tanımadığı adam dediğiniz de iş dolayısıyla tanıdığım biri. Hani sosyal medyadan tanıştığım sarı çizmeli Mehmet ağa değil.
Cinsellik gibi bir amacı yoksa bu adam sana aşık.Hiçbir erkek,arkadaş olarak gördüğü bir kadına bu şekilde davranmaz.Yani o tarz bir şeyi olsa anlardım diye düşünüyorum. Aramızda cinsellik çağrıştıran en ufak bir şey dahi yok.
Ya bir yürü git. Konularını bilmesek masum kahveye inanacağız. Taksici olayın, üniforma fetişin, mastürbasyon bağımlılığın malum. Ya çocuk yapamazsam kenarda dursun diye hatta saplantı yaptığın adamı belki kafeslerim diye yaptın çocuğu. Şimdi baktın kazın ayağı öyle değil flört denemelerine çıktın. Kaç yaşında koca kadınlar da yerdi bunu.İşten dolayı tanışığız, sohbetimiz iyi. Aynı bölümlerde okumuş vs vs. Kültürlü biri yani. Bir kahve içmenin ne zararı olabilir?
Biri de demiş ne konseri sineması gündemin bu mu? Pijamaları çekip evde mi oturayım paso? Hazır çıkabiliyorken sosyal olmak bana da iyi geliyor. Konsere de gidiyorum, sinemaya da, dil kursuna da. Ne var yani?
İşten dolayı tanışığız, sohbetimiz iyi. Aynı bölümlerde okumuş vs vs. Kültürlü biri yani. Bir kahve içmenin ne zararı olabilir?
Biri de demiş ne konseri sineması gündemin bu mu? Pijamaları çekip evde mi oturayım paso? Hazır çıkabiliyorken sosyal olmak bana da iyi geliyor. Konsere de gidiyorum, sinemaya da, dil kursuna da. Ne var yani?
Ee bağımlılığımı yendim. İnsanların bu tarz durumları olabilir dönem dönem. Bunu ağzınıza sakız etmenin manası ne? Ağzınızı da toplayın, mahallede gün yapıp kısır yediğin arkadaşın değilim ben senin. Yürü gitmiş..Ya bir yürü git. Konularını bilmesek masum kahveye inanacağız. Taksici olayın, üniforma fetişin, mastürbasyon bağımlılığın malum. Ya çocuk yapamazsam kenarda dursun diye hatta saplantı yaptığın adamı belki kafeslerim diye yaptın çocuğu. Şimdi baktın kazın ayağı öyle değil flört denemelerine çıktın. Kaç yaşında koca kadınlar da yerdi bunu.
Dürüst ol.
O adama da eminim bahsetmedin bebeği.
Jlo filmi çekiyor sanki.