Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Bu cümleyi kuran birinin anne olması
Ne alaka konuyu carpıtmayın 1.evliyken hamile kaldım 2.evli olmasaydım bile yemeğe çıkmak isteyen kişiyi kahve bile icseniz date olur sizin hamileliğinizi bilmeden adama umut veriyorsunuz belki arkadaşınıza da aynı

Yorumlarda takındığınız bilmezden gelme tavrını "arkadaşınıza" da uyguluyorsunuz diye anlıyorum. Arkadaşınızın sizden hoşlandığını anlamamış olamazsınız. Bir bakıştan anlaşılır bu. Kimse de beni inandıramaz aksine. Her kadın anlar. İşine gelirse ilişkiyi ilerletir işine gitmezse ya arkadaşlığa zorlar ya da iletişimi keser. Ama siz her türlü ilgiyi seven birisiniz diye görüyorum. Arkadaşınızla ilişkinizi nasıl devam ettirmek istediğinize göre tavır sergileyeceksiniz. Ha bana göre de baş başa kahve yeni tanışılan biriyle flörttür. İş görüşmesi yapmayacaksanız aksi çok zor. Eski arkadaş olsa farklı konuşurum. Karmaşık ilişki yumaklarınız en çok size zarar verir. Bebeğinizi düşünüyorsanız olgun ve ne istediğini bilen bir kadın gibi davranmak zorundasınız. Üniversiteli genç kız hayat ve yaklaşımı size göre değil artık. Bebeğiniz olmasa istediğinizi yapın istediğinizle görüşün. Ama öyle bir lüksünüz yok artık.

Bence yazmayın konser için falan. Duyguları varsa gelsin açıkça söylesin. Hiç sevmem pasif agresif insanları. Arkadaş olduğunuz için açılırsam kaybederim korkusu taşıyor olabilir bunu anlarım ama o zaman kararlarınıza saygı duyması ve agresif hareketler sergilememesi gerekir.
Yüzde doksan hoşlanıyor. Belki bir ihtimal cidden hayatınıza aldığınız erkekleri yanlış buluyor olabilir sizi dostça sevdiği için de sinirleniyordur ama düşük bir ihtimal bu.
O zaten size tekrar yazar, o zaman sorarsınız bu hareketlerin sebebini.

Arkadaşım tüm yaşadığım durumu biliyor. Bir zahmet hoşlanmasın ya da bir duygusu bile varsa bir beklentisi olmasın.

Hoşlanma ihtimalini de düşündüm ama beni çok da eleştirir, kötüler yeri gelir. O yüzden hoşlanmıyordur ya düşüncelerine girmiştim.

Arkadaşım tüm yaşadığım durumu biliyor. Bir zahmet hoşlanmasın ya da bir duygusu bile varsa bir beklentisi olmasın.
İnsanların duygu durumunu biz tayin edemeyiz. Sadece gördüğümüz duruma göre pozisyon alabiliriz. Bence yeterince derdiniz var. Bilmem kimin pasif agresif tepkilerini çekecek hâlde misiniz ona siz karar vereceksiniz.

Bakın siz şu an çarpıtıyorsunuz. Kadın bunu demek istemedi. Bildiğiniz değersiz dedi değersiz.
Konuyu çarpıtan sizsiniz.
Bana ne milletin yazdığından ben kendi yazdığımı söylüyorum. Ve hala aynı yerdeyim. Çok saçma bir inat ettin. Olmayacak bir şeye tutundun. Doğunca belki kabul eder diyorsun için için. Ama artık bir yanın olmayacağını anladı. Aşk romanı, romantik komedi klişesiyle her şeyi en başından bilen sadık arkadaşın aslında aşık olup kadına sahip çıkmasını bekliyorsun.
Ama uyan. Öyle bir dünya yok. Bu ülke de öyle bir ülke değil. Millet kendi çocuğuna sahip çıkmazken hiç bir aklı başında erkek bötle bir yüke girmez.
Ya gayrimeşru doğum yapacak “hafif” kadın görür iki takılmak ister. Yada duyunca topuklar.
Kendi elinle kendini bu zora soktun. Şimdi bebek üstünden duyar kasıp konuyu çarpıtma. Bebeğini düşünsen gayrimeşru babasız bir hayata layık görmezdin zaten. Sen bir duygunu tatmin edeceksin diye bir bebek yapıyorsun kalkıp da arabeske bağlayıp konuyu kurtarmaya kalkma

Senden hoşlandığı çok açık ve bunu anlıyorsun anlamamazliktan geliyorsun.
Vakit geçirmek seninde hoşuna gidiyor ilgilenmesi vs .
Bir erkek normal gördüğü kız arkadaşına bu kadar yoğun ilgi göstermez.
Kaç yaşındasin sen anlamadım bunu anlamayacak ne var ilginç gerçekten.

En iyi arkadaşım erkek. Ben kadın ve erkek arkadaş olur kafasindayim. Liseden beri küçük bir grubumuz var. Bazılarımız bekar bazılarımız evli. Eşli olarak görüşmeye devam ediyoruz. İçlerinde en samimi olduğum kişi hala bekar. Eşimle beni o tanıştırdı, babam yoğun bakimdayken evden terlikle koşup çıkmıştım, bana çorap ve hırkayı o getirmişti. Kardeşimden ötedir.
ama her sabah asla günaydın mesajı atmayiz, başbaşa özel olarak bir yere gitmeyiz. Biz gideriz iş cikisi eşim gelir, yada eşimle onu alıp gideriz. Eşim evde yokken gelmemeye özen gösterir. Gelecekse eşimi bekler. Grubumuz var ordan günlük yazisiyoruz.
özel olarak arada bir arar.
yani demem oki size davranışları normal değil, sizden hoşlanıyor. Gerçekten arkadaşınız gibi olsaydı mutlaka araya kardeşim gibi kelimeler sıkıştırirdi.
fakat bebeğiniz olacakmış, bence kesin bir dille sadece arkadaş olabileceginizi söyleyin, hormonlardan dolayı duygulsalsiniz ama bu doğumdan sonra gecececek.

İşten dolayı tanışığız, sohbetimiz iyi. Aynı bölümlerde okumuş vs vs. Kültürlü biri yani. Bir kahve içmenin ne zararı olabilir?

Biri de demiş ne konseri sineması gündemin bu mu? Pijamaları çekip evde mi oturayım paso? Hazır çıkabiliyorken sosyal olmak bana da iyi geliyor. Konsere de gidiyorum, sinemaya da, dil kursuna da. Ne var yani?

Ay ne senaryo yazdın. Bir kere dünyada son erkek o arkadaşım kalsa onunla olmam, olmazdım.
Yani sanki beynimin içindeymiş gibi bilmiş bilmiş yorum yazmak da ne bileyim.

Meredith sen zeki bir kadınsın. Arkadaşının ilgisini anlamamış olamazsın bari bizim zekamızı hafife alma hamilesin şuan odaklanman gereken tek şey karnındaki masum enerjini neden olmayacak şeylere harcıyorsun?

Adamlar hamile olmana ne diyorlar
Çocuğu doğur

Hamile olup flört durumuna geçmen gerçekten çok ilginç ya .
Valla bir dur yani bu ne hız maşallah.
Erkeklerden tiksinti de gelmiyor hiç .
Gerçekten ağır şeyler yaşadın ama hala saçma sapan ilişkiler kuruyorsun .
Kusura bakma canım da yani bu tarz bir hayat seni daha çok yıpratır .
Bu kadar erkek.duskunlugunu anlamıyorum

Ya bir yürü git. Konularını bilmesek masum kahveye inanacağız. Taksici olayın, üniforma fetişin, mastürbasyon bağımlılığın malum. Ya çocuk yapamazsam kenarda dursun diye hatta saplantı yaptığın adamı belki kafeslerim diye yaptın çocuğu. Şimdi baktın kazın ayağı öyle değil flört denemelerine çıktın. Kaç yaşında koca kadınlar da yerdi bunu.
Dürüst ol.
O adama da eminim bahsetmedin bebeği.
Jlo filmi çekiyor sanki.

iyide adam birbirimizi tanıyalım babında davet etmiş seni. adam hamile olduğunu bilerek seni davet ettiyse hiçbir sorun yok.
diğer konser sinema konusuna kim yazmış görmedim arkadaşlarınla yada yalnız.gidebilirsin bunda ne sakınca olabilir ki.
bu arkadaşında senin durumunu biliyor zaten. senden hoşlanıyorsa da bu durumdan sonra kaçmamış durduğu yerde durduğu şekilde durmaya devam etmiş. bunun bir değeri yok mu peki senin içinde kalkıp kabin şeysiyle macera arama peşine düşüyorsun?
adam senin hamile olduğunu öğrendiğinde anında topuklayacak sende yine bir üniformalının hezimetinin yasını tutacaksın. yok kültürlüymüşte yok bilmem neymiş.

Ee bağımlılığımı yendim. İnsanların bu tarz durumları olabilir dönem dönem. Bunu ağzınıza sakız etmenin manası ne? Ağzınızı da toplayın, mahallede gün yapıp kısır yediğin arkadaşın değilim ben senin. Yürü gitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…