Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Yani uzmanı değilim bu işlerin ama gebeliğin ilk aylarında kadınlar hormonal değişiklikleri tam olarak algılayamadıkları için normalden daha farklı davranmaya/hissetmeye meyilli oluyorlar. Alıştıklarında "aa şu an hormonlarım benimle oynuyor" diyebiliyorlar. Bence flört işleri bu farkındalık oturana kadar bekleyebilir. Beyin kimyan değişiyor şu an. Normalde itici bulacağın şeyleri çekici bulabilirsin.

Zaten evimden, işime gidip duruyorum. Hamilelik 0 sosyal hayat demek değil. Geçen haftada bir konsere gittim, bana bir zararı mı oldu? Hayır. Aksine duygusal açıdan iyi geldi. Kendimi yormadığım sürece tabii ki sosyal hayatıma devam edebilirim. Zaten bebek doğunca uzun bir süre sosyal hayatım olmayacak.
Biriyle kahve içmek de illa kötü anlamlara çekilecek bir durum değil. A evet ama sevmediğiniz bir üye olduğum için nereden laf çarpabilirim diye cımbızla ayıklıyorsunuz.

Benim tek endişe ettiğim karnındaki çocuk, onun umursamadığı çocuk yaşadığımız toplumun bir parçası, yarın öbür gün yetişkin olarak baya hayata karışacak. Güvende, sağlıklı bir ortamda yetişmesi gerek.

Tanımadığı adamla kahve içmeye gitmiş, daha hamileliğin başında, birde psikolojisi iyi olmadığı için ilaç kullanıyor yazmislardi, yine hayatını karistirirsa ilaçla devam etmesi çok zor, evinde oturup, etliye sütlüye karışmaması gerek. Kimse ona hayatını izole etsin demiyor. Ama dikkat etmesi gerek. Hiç mi çevresi uyarmiyor, çok ilginc

Ben senin kim olduğunu bilmiyorum, eski hamilelikte ilgili konuna yazmadım. Hiçte umurumda değil senin ne yaptığın.

0 Sosyal hayat yap diyen olmadı ama hayatını daha da karmaşık hale getirmeye hakkın yok çünkü bir sorumluluğun var. O sorumlulukta bir insan. Gidersen arkadaşlarınla ailenle güzel zaman geçirirsin, kendi kafanda soru işaretleri bırakıp, psikolojini zorlayacak şeyler yapmazsın.

Of amma hikaye yazmışsınız.
Epilepsi hastası olduğum için ilaç kullanıyordum.
Tanımadığı adam dediğiniz de iş dolayısıyla tanıdığım biri. Hani sosyal medyadan tanıştığım sarı çizmeli Mehmet ağa değil.

Yav ne fark eder meredith, ne kadar tanıdığın biri? Üstelik sana flortoz yaklaşan adamla kahve icmen bu durumunda normal mi? Normal ve doğru değil. Üstelik adama da kötülük. Sen anlattın mi adama hamile olduğunu ve karmaşık ilişkin olduğunu? Adam bunu bilse gorusmez.

Altı üstü bi kahve, kahve. Adama evlilik vaadi mi vermişim yahu ne kötülüğü?
Kaldı ki bu erkek peşine düşmüşsün gibi berbat bir yorumu haklı çıkarmaz. Sanki erkek aranıp, yatağa atmaya çalışıyormuşum gibi.
Üstelik anneliğime laf edilemez. Benim bu bebeğe ne kadar düşkün olduğum ayan beyan ortada.

Evet sana dedik. Bencilce karar aldın. Daha doğurmadan flört istemeye başladın. Normal olarak. Gençsin çünkü. Ama doğurunca bu işler senin için de kolay olmayacak. Seni isteyen adam da zor bulacaksın hayat pembe dizi değil neticede.
Olan beneğe olacak. Bencilce kararlarının acısını o yaşayacak.
Bak adam kabul etmedi. İlişkin yok. Canın ilişki çekiyor. Ama artık bir canlı var sana en azından senelerce muhtaç olacak. Öyle çocuksuz gibi evlenemeyecek, flört edemeyeceksin. Dediğimize öyle bir geleceksin ki. Başladı bak ufaktan geçmiş olsun

Ben sana erkek arıyorsun iması yapmadım.
Kendini acındırma.

Kaç tane annenin çocuğu elinden alınıp, devlet korumasına alınıyor, yok öyle anneliğime laf söyletmem. Çocuğuna duskunsen, ona göre davran insanlarda sana saygı duyarlar.

Bebeğine düşkün olsan, bu sorumluluğun bilincinde olsan böyle hayatını karmaşık hale getirmezsin. Kendini acindirmak yerine aklını başına topla.

Hamileyken iş dolayısıyla tanıdığın insanla kahve içmeye gitmek de masum değil. Normal değilsin. Kucağında emen bebekle de randevu kovalayacaksın belli.

Canım flört falan istemiyor. Bir arayışta da değilim. Biriyle kahve içmeye çıkmak bu anlamlara mı geliyor? Hayır. Tanışıp, güzel sohbet edip belki arkadaş olacağız.

Verdiğim karardan da son derece memnunum. Başa alabilsem zamanı yine aynı kararı verirdim.

Keşke bir konuya yorum yaparken konuya olan yorumunuzu yapsanız. Üyeye olan düşünceleriniz devreye girmese. Malum kişinin yaptığı yorum çok hadsizce. Ama çevresi olduğu için kimse de sen ne diyorsun demez.
Tıpkı sizin zamanında benim bebeğim için senin bebeğin değersiz benim bebeğim değerli tarzındaki yorumu beğenmeniz gibi. Asıl ben olsam o kadının yapacağı anneliği sorgulardım. O kibirle berbat bir anne olup, yine kendi gibi kibir dolu bir çocuk yetiştirecek muhtemelen.

Arkadaşınız sizden hoşlanıyor ve paylaşmak istemiyor ama ilerletir mi, flörte, sevgililiğe çevirir mi emin değilim.. Sanırım kendisi de duygularıyla henüz(!) yüzleşememiş ve bu yüzden triplerle tepki veriyor, yüzleşeceği de muamma...

Anne olmaya hazır değilsin derken şaka yapmıyorduk. Bi inat yaptın çocuğu, şimdi çocuksuzmuş gibi yaşamaya çalışıyorsun. Böyle birkaç denemeden sonra anlayacaksın, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını. Birkaç aya karnın büyüyecek, hareketlerin ağırlaşacak. Onlar bile daha iyi günlerin. Şimdiden alış ki, sonra daha fazla acı çekme.

Sen demedin de diyen üyeyi de gördün muhtemelen.
Acındırmalık bir durum yok.

İlk randevu için kahve daha uygun tercih demek ne demek? Normal arkadaşça bir ilgi değiş beklediğiniz. Bariz flört bu. Hamileyken flört etmek normal mi?
Bunu masumlaştırmayım. Kimse de aptal değil. Ne istediğinizi belliz

Valla vücut zaten değişiyor. Doğumdan sonra eski halin kalmıyor. Kalça en az bir iki cm büyüyor, ayak büyüyor bir numara. Emzirme bitince memelerin içi boşalmış gibi oluyor sarkıyor. Kilosuna dikkat eden zayıf arkadaşlarımın bile memeleri sarktı. Genç kız memesi denen şeyi anlıyor insan.
Zaten bebek bakarken düşünce sistemin de değişiyor.
Şimdi ay tulum aldım oda yaptım tatlı geliyor geziyor. Seneye bu zamanlar anlayacak da kafasını nereye vurur göreceğiz

Çocuksuz gibi yaşamam mümkün değil.
Daha şimdiden uykusuz kalmaya başladım. Şunu yapsam, beşiğini şöyle mi alsam vs vs düşünürken.. Şimdiden ağırlaşmaya başladım, vücudum değişmeye başladı.
Kaldı ki verdiğim karardan pişman değilim.

Delinin biri bir taş attı kuyuya çıkar çıkarabilirsen.
Hazır şu an vaktim varken konsere, sinemaya vs gitmenin ne mahsuru var?
Veya iş sebebiyle zaten tanıştık olduğun biriyle kahve içmenin. Her kahve içmeye çıktığınız insan illa sevgili adayımız vs mi oluyor? Belli arkadaş olacağız veya bir kahveyle kalacak. Olaya at gözlüğüyle bakmasanız. Gören dr fuckbuddy vs edinmişim zannedecek.

Klasik KK. Ortamını yapmış olan üyeyi destekleme, ne dese ok deme ekibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…